Visma Public ja Valtti Kumppanit yhteistyöhön: Konesalipalvelut taloushallinnon sovellusten tarpeisiin

Ohjelmistoasiantuntija Visma Public ja it-palvelutalo Valtti ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen korkean käytettävyyden konesalipalveluista. Yhteistyösopimuksen myötä Valtti toimittaa Visma Publicille Suomessa tuotettua, tietosuojavaatimukset täyttävää kapasiteettipalvelua Visma Publicin taloushallinnon sovellusten palvelutasotarpeiden mukaisesti.

”Kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon asiakkaillemme luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Uuden sopimuksen myötä saamme ohjelmistopalveluittemme palveluympäristöön teknologista syväosaamista ja tarpeittemme mukaan joustavan toimittajan”, sanoo taloushallinnon pilvipalvelutuotannosta vastaava Timo Ralli Visma Publicilta.   

Valtin konesalipalvelut tuotetaan korkealuokkaisista konesaleista pääkaupunkiseudulla. Kustannustehokkaat kapasiteettipalvelut varmistavat liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden ja Valtin rautaisesta osaamisesta kertoo myös yritykselle myönnetty ISO27001-tietoturvasertifikaatti. Pilviteknologioita voi hyödyntää turvallisesti, kun kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan konesaliin.

”Kumppanin joustavuus ja toimintavalmius olivat meille tärkeitä kriteereitä valintaa tehdessämme. Asiakasdatan turvallisen säilyttämisen lisäksi olemme asettaneet palvelun laadulle korkeat edellytykset, jotta voimme toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Hyödynnämme Valtin asiantuntijuutta kapasiteettiympäristön toiminnassa, ja siihen liittyvissä teknologioissa”, kiteyttää pilvituotannon päällikkö Timo Ralli.

Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija, jonka ratkaisut on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden tarpeisiin sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Visma Public toimii asiakkaidensa tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Tuotteita ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime-tuoteperhe. Visma Public on osa pohjoismaista Visma-konsernia. www.visma.com

Valtti Kumppanit Oy on aiemmin DataCenter Finland nimellä tunnettu it-palvelutalo. Valtti on ymmärrettävä ja kokonaisvaltainen kumppani, joka auttaa asiakastaan kasvamaan palveluiden avulla. Olemme IT-tarpeiden tulkki ja toteuttaja asiakkaan toiminnan tukena. IT:n etujoukoissa työskentelee 120 valttialaista, ja kasvu jatkuu vauhdikkaasti.  www.valtti.com

Lisätietoa:
Timo Ralli, Manager, Cloud Operations, Visma Public Oy, 050 382 8189, timo.ralli@visma.com

Jussi Kiiskinen, projektijohtaja, Valtti Kumppanit Oy, 040 8444545, jussi.kiiskinen@valtti.com
Aino von Bonin, markkinointipäällikkö, Valtti Kumppanit Oy, 0400 753808, aino.vonbonin@valtti.com