Valtti Kumppanit varautuu koronavirukseen

Asiakastiedote 12.3.2020

Valtti seuraa terveydenhuollon viranomaisten antamia suosituksia koronavirusepidemian edetessä.

Valtti pystyy tuottamaan palvelunsa henkilöstön työskennellessä etätyössä, jolla tartuntojen leviäminen työyhteisössä pyritään estämään. Henkilöstön ei tarvitse matkustaa epidemia-alueille ja tarpeetonta työmatkustusta vältetään. THL:n toimintaohjeiden mukaisesti vältämme myös tarpeettomia joukkotilaisuuksia ja ihmisten tapaamisia. Suosimme kaikissa kokouksissa virtuaalisten tapaamisten työkaluja.

Toimintamme ytimessä on asiakkaittemme liiketoiminnan jatkuvuuden takaavat it-palvelut, joiden tuottamiseen ja turvaamiseen keskitymme myös tautiepidemian aikana. Palveluiden tuottamisen osalta konesali- ja kapasiteettipalveluiden toiminta taataan toimimaan normaalilla tasolla. Epidemian pahetessa  koronaviruksella voi olla vaikutus asiakaspalvelumme palvelutasoon ja lähituen palveluun. Asiakkaan toimitiloissa toteutettavan lähitukipalvelun osalta ohjauksessa noudatamme THL:n yleisiä sekä asiakkaan ohjeita, jolloin vältämme tarpeetonta fyysistä läsnäoloa.

Lisäksi kannustamme asiakkaitamme etätyöskentelyyn ja tuemme asiakkaitamme etätyömahdollisuuksien käytössä. Etäyhteyksien vaatiman kapasiteetin kasvaessa voimme tarvittaessa tukea asiakkaitamme. Ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Valtti -konsernissa, mikäli organisaatiosi kaipaa aiheen tiimoilta lisätietoa.

Päivitys 16.3.2020
Työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi, rajoitamme toistaiseksi konesalivierailut vain ehdottoman kriittisiin käynteihin ja tilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti erikseen.

Päivitys 17.3.2020 Valtin koronaviruksen vaikutuksiin keskittynyt oma varautumisryhmä koordinoi jatkuvasti varautumista ja viestintää työntekijöille, pitää varautumissuunnitelman ajan tasalla ja antaa ohjeita liittyen esimerkiksi siivoukseen, sairaustapauksiin, eristämiseen tai karanteeniin. Ryhmä seuraa valtakunnallista tilannetta, UM:n matkustustiedotteita sekä THL:n ja Työterveyslaitoksen ohjeita. Varautumisryhmä arvioi myös esimerkiksi mahdollisten karanteenien vaikutusta toimintaan ja toimitusketjuihin.

Tällä hetkellä arvioimme, että koronavirusepidemia saattaa vaikuttaa laitehankintojen toimitusaikoihin, mutta olemme varautuneet ennakoidusti ja kasvattaneet etukäteen tilauksiin liittyvää kapasiteettia. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja työskentelemme sinnikkäästi, jotta voimme täyttää asiakkaittemme tarpeet mahdollisimman hyvin.


Jos teillä on kysyttävää asian tiimoilta, lisätietoja saatte omalta Valtti-konsernin yhteyshenkilöltänne tai asiakastuestamme:
tuki@valtti.com / p. 010 397 8001
tuki.fokus@valtti.com / p. 044 779 9006

Lisätietoa:
Markus Mäkelä
palvelujohtaja
+358 40 8444549
markus.makela@valtti.com
Valtti Kumppanit Oy