Valtin vahva osaaminen sai tunnustusta – Vuoden Palvelutarjoajan valttina yhteistyö

Dell Technologies palkitsi Valtti Kumppanit Vuoden Palvelutarjoaja 2019-palkinnolla Dell Tech Forum-tilaisuudessa 24.10.2019. IT-palvelutalo Valtti tarjoaa kaikki liiketoiminnan jatkuvuuden takaavat it-palvelut, joita kasvavat ja kehittyvät yritykset tarvitsevat arkipäivässä. Olemme kumppanoituneet Dell-teknologioissa palvellaksemme asiakkaitamme pilvihankkeissa ja laitehallinnan ratkaisuissa. Jaettu tunnustus kertoo erityisesti palvelumme arvostuksesta ja asiantuntijoidemme rautaisesta osaamisesta.

”Palvelemme asiakkaitamme it:n kokonaistarpeiden tulkkina ja toteuttajana. Olemme erittäin otettuja, että Dell Technologies halusi palkita meidät nimenomaan Vuoden Palvelutarjoaja-palkinnolla. Panostamme palveluumme valtavasti ja uskomme, että kehittyvät suomalaisyritykset tarvitsevat liiketoimintasa tueksi sujuvan IT:n kumppanin”, kertoo Valtti Kumppanien toimitusjohtaja Atte Kekkonen.  

Valtti Kumppanit on Dellin Suomen ensimmäisiä premier-tason Cloud Service Provider-kumppani. Kumppanitaso kertoo erityisen korkeasta sertifiointitasosta ja osaamisesta pilvi- ja palvelin sekä päätelaite- ja pääsynhallinnan ratkaisuissa.

Dell Technologiesin kumppaniliiketoiminnan vetäjä, Juha-Pekka Väänänen avasi palkinnon myöntämisen perusteita sanomalla: ”Vuoden palveluntarjoaja on vahva Dell Technologies osaaja niin päätelaite- kun konesalipalvelujen saralla. Valtti Kumppanit on rakentanut vahvan osaamispääoman pitkäjänteisellä työllä, ja toisaalta uusille liiketoiminta-alueille on ponnistettu myös onnistuneiden yritysostojen kautta. Kumppanuus on yhteistyötä ja yhteistyö on Valttia myös vuoden palaveluntarjoajaa valittaessa. Suurkiitos upeista yhteisistä onnistumisista, Valtti Kumppanit”.  

Valtin palvelut kattavat yrityksen it-kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallinnan alueilla konesalipalveluita unohtamatta.

Lisätietoa: Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, Valtti Kumppanit Oy

Tilaa: Blogit ja uutiset IT:n etujoukoista