Valtille ISO14001 sertifikaatti 

Valtti Kumppanit Oy on nyt ISO 14001 sertifioitu yritys.

Valtti Kumppanit Oy:lle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti puolueettoman Kiwa Inspectan toimesta.
Valtti on kasvava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita tietoturvallisen ja tuottavan digitaalisen työympäristön tueksi. Vuodesta 2019 asti Valtilla on tehty töitä ympäristövastuullisemman toiminnan eteen. Lisätietoa Valtin ympäristöpolitiikasta löytyy täältä.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatissa tarkastellaan koko yrityksen toimintaa sisältäen muun muassa ympäristösuojelun tason arvioinnin, kasvihuonekaasupäästöjen hallinnan sekä ilmastonmuutokseen sopeutumisen. Valtin tapauksessa tämä tarkoittaa koko Valtin palveluvalikoiman sekä toimipisteiden ja konesalien arvioinnin.  

Kestävä kehitys ja ympäristövastuullisuus otetaan huomioon Valtin toiminnan suunnittelussa, ohjeistuksissa sekä kaikissa hankinnoissa. Myös henkilöstön ympäristötietoisuutta lisätään muun muassa ympäristöaiheisissa perehdytyksissä. Ympäristövastuullisuutta johdetaan Valtin ympäristöjohtamisjärjestelmän pohjalta. 

”Olen todella ylpeä, että olemme päässeet tähän pisteeseen kovan työn tuloksena. Tämä ei kuitenkaan ole vielä mikään päätös Valtin ympäristötyössä, vaan ainoastaan yksi välietappi. Nyt mietitään uudet tavoitteet ja seuraavat askeleet kestävän kehityksen eteen”, toteaa Valtin ympäristö- ja projektipäällikkö Amanda Shonubi. 

Valtilla pyritään keskittymään niihin asioihin, joihin it-toimijalla on mahdollisuus vaikuttaa ympäristövastuun osalta. Seuraavia tavoitteita on lisätä Valtin palveluiden hiilijalanjäljen läpinäkyvyyttä asiakkaiden suuntaan sekä siirtyä konesaleissa täysin uusiutuvaan energiaan.  

Pysy Valtin matkassa mukana seuraamalla meitä somessa tai tilaamalla uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!