Valtakunnallinen yhteistyö vastaa vaativiinkin loppukäyttäjäpalveluiden tarpeisiin

Valtti Kumppanit Oy:n lähitukipalvelut osaksi InfoCare Oy:tä.

Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja InfoCare Oy:n sekä IT- ja asiantuntijatalo Valtti Kumppanit Oy:n yhteistyö syvenee, kun Valtti lähitukipalvelut siirtyvät liiketoimintasiirrolla osaksi InfoCare Oy:tä. Strateginen yhteistyö vahvistaa molempien yritysten valmiuksia vastata entistä paremmin asiakkaiden vaativiin loppukäyttäjäpalveluiden tarpeisiin.

1.11.2021 voimaan astuvalla sopimuksella Valtti Kumppanit Oy:n lähitukipalvelut siirtyvät osaksi InfoCare Oy:tä. Valtti Kumppaneiden 11 henkilön lähitukitiimi siirtyy InfoCarelle vanhoina työntekijöinä. Muutos mahdollistaa siirtyville henkilöille erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti johtavan toimijan organisaatiossa. Järjestelyllä ei ole vaikutusta olemassa oleviin asiakassuhteisiin. 

InfoCare on Pohjoismaiden johtava loppukäyttäjäkokemukseen keskittynyt teknisten tukipalveluiden palveluntarjoaja. Yhtiön tekniset tukipalvelut ja asiakkaan toimitiloissa toteutettavat ylläpitopalvelut (on-site) mahdollistavat koko Suomen kattavan palvelukokonaisuuden.
”Yhteistyö tukee InfoCaren määrätietoista kasvustrategiaa. Kyseessä on merkittävä yhteistyön tiivistäminen Valtin palvelukokonaisuudessa. Yhteistyön avulla voimme tukea asiakkaitamme yhä paremmin, erittäin kattavalla lähitukiosaamisella sekä valtakunnallisella palvelulla”, kertoo InfoCaren toimitusjohtaja Pete Brusi.

InfoCare ja Valtti Kumppanit panostavat palvelutarjoaman kehittämiseen. Yhdessä ne voivat reagoida asiakastarpeiden nopeaan kehitykseen valtakunnallisesti Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.
”Valtissa tehtävämme on tarjota asiakkailleen laajat, oikein mitoitetut palvelut modernin IT-ympäristön ja digitaalisen työn tueksi. Yhteistyö InfoCaren kanssa vahvistaa palvelukykyämme lähitukiosaamisessa sekä Suomessa, että lähialueella”, avaa Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Pete Brusi, toimitusjohtaja, InfoCare Oy, puh. +358 40 586 9320, pete.brusi@infocare.com
Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, Valtti Kumppanit, puh. +358 40 5055, atte.kekkonen@valtti.com
Aino von Bonin, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Valtti Kumppanit, puh. +358 400 753 808, aino.vonbonin@valtti.com


InfoCare
InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Yhtiö on perustettu vuonna 2004. Helpotamme asiakkaidemme arkea selkeillä tieto- ja toimistotekniikan ratkaisumalleilla. Tarjoamme edistykselliset elinkaaripalvelut, huoltopalvelut sekä lähituki- ja Service Desk -palvelut.  

Valtti Kumppanit Oy
Valtti on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Ymmärrämme asiakkaittemme arkisia kasvukipuja ja skaalaudumme yrityksen kasvaessa. Palvelumme kattavat jatkuvat IT-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. Valtilla työskentelee noin 230 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle.

Pysy matkassamme!

Pysy Valtin matkassa mukana seuraamalla meitä somessa tai tilaamalla uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme!