Uusi Valtti Fokus iskee kiilan pk-yritysten it-markkinaan – kokonaisvaltaiset ja kasvolliset palvelut myös pienemmille yrityksille

Uudistunut it-palvelutalo Valtti tarjoaa kaikki eväät asiakkaidensa kasvuun.

Entinen Netsecure tarjoaa nyt asiakkailleen sujuvan it-palvelukokonaisuuden nimellä Valtti Fokus

TIEDOTUSVÄLINEILLE 2.3.2020

•     Valtti Kumppanien keväällä 2019 ostama Netsecure palvelee nyt nimellä Valtti Fokus.
•     Valtti Fokus tarjoaa pienellekin pk-yritykselle helpot, hallittavat ja kattavat it-palvelut toimialariippumattomasti ja tietoturvallisesti.
•     Valtti-konserniin kuuluvat Valtti Kumppanit, Valtti Fokus sekä yhtiöön aiemmin sulautettu Aerion Oy. Yhtiö työllistää kaikkiaan 120 it-alan ammattilaista neljällä paikkakunnalla.

Valtti Fokus tarjoaa kokeneen it-talon kokonaisvaltaiset, sertifioidut tietotekniikkapalvelut myös pienelle pk-yritykselle. Näin asiakkaat pystyvät keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa vailla tarvetta säätää tietotekniikan kanssa. Kustannustehokkaat palvelut sisältävät muun muassa laitehallinnan, lähituen, tuottavuuspalvelut, tietoturvapalvelut, pilvipalvelut ja yksityisen pilven Valtti Kumppanien konesalissa.

”Pk-yritysten pienempi kokoluokka eli noin 10–50 työntekijän yritykset ovat vailla tasokkaita it-palveluita ja me koemme, että ne ovat hyvin alipalveltuja. Tyypillisesti asiakkaille tarjottavat ratkaisut lähentelevät jo kuluttajatuotteita, eikä henkilökohtaista palvelua käytännössä ole saatavilla. Valtti Fokus sen sijaan tarjoaa palvelutasosopimuksen ja kasvolliset palvelut nopealla reagointiajalla”, sanoo myyntijohtaja Heli Lillbacka Valtilta.

Valtti Fokus toimii pk-yritykselle teknologiatarpeiden tulkkina samalla tavalla kuin Valtti Kumppanit suuremmille yrityksille. Lähtökohtana on oma nimetty yhteyshenkilö, joka suunnittelee yritykselle sopivimmat it-palvelut laajasta, modulaarisesta valikoimasta, jolloin liiketoimintakriittisiä asioita ei tarvitse hoitaa esimerkiksi kasvottoman verkkoportaalin kautta. Palvelut sopivat erityisesti niille yrityksille, jotka toivovat it-palveluiltaan ostamisen ja hallittavuuden helppoutta.

”Yrityksen toimialasta riippumattomat palvelumme on tuotteistettu hyödyntäen alan johtavia teknologioita. Palveluidemme ytimessä on oma, kiitetty käyttäjätukemme, ja keskeinen lupauksemme on sujuva loppukäyttäjän it-kokemus”,sanoo Valtti Fokuksen toimitusjohtaja Petri Kärkkäinen.

Lisätietoja:
Petri Kärkkäinen, toimitusjohtaja (Valtti Fokus Oy), petri.karkkainen@valtti.com, +358 40 759 9987
Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, atte.kekkonen@valtti.com, +358 40 505 5020

Tutustu palveluumme: Kustannustehokkaat it-palvelut pk-yrityksille

Valtti-konserni on IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman tietoteknisiä palveluja. Valtti-konserniin kuuluvat Valtti Kumppanit, Valtti Fokus sekä yhtiöön aiemmin sulautettu Aerion Oy. Yhtiö työllistää kaikkiaan 120 it-alan ammattilaista neljällä paikkakunnalla. Valtin palvelut kattavat yrityksen it-kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallinnan alueilla konesalipalveluita unohtamatta. Koko konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli 29,5 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.valtti.com