Avoimet työpaikat

Tästä löydät meillä tällä hetkellä avoimet työpaikat. Laita meille hakemus osoitteeseen rekry(at)valtti.com. Viestin otsikoksi paikka, jota olet hakemassa. Jos et löydä juuri osaamistasi vastaavaa tehtävää, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Nyt: Kiinnostaako IT-palvelumyyjän, Microsoft-asiantuntijan, myyntipäällikön tai pilviarkkitehdin paikka? Tsekkaa avoimet tehtävät alta!

Avoimia työpaikkojamme:

MICROSOFT-ASIANTUNTIJA

Etsimme palvelutuotannon tiimiimme lisävahvistukseksi  MICROSOFT-ASIANTUNTIJAA. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti niin vianselvitykseen, kuin mukaan uusiin asiakasprojekteihin. Odotamme sinulta osaamista Microsoft 365-migraatioprojekteista sekä Azure-ympäristöjen ylläpidosta ja että Powershell  on sinulle tuttu työkalu.  Tehtävässä menestyminen edellyttää myös aikaisempaa kokemusta muiden IT-järjestelmien suunnittelu- ja ylläpitotehtävistä sekä käyttöönottoprojekteista. Toivomme myös, että olet itseohjautuva, tiimityöskentelytaitoinen, aidosti kiinnostunut tietotekniikasta  ja ennen kaikkea asiakaspalvelija.

Valtilla meille on hyvin tärkeää itsensä kehittäminen ja panostammekin työntekijöidemme kouluttautumiseen paljon, joten toivomme, että uuden oppiminen on myös sinullekin tärkeä asia.

Valtilla meille on hyvin tärkeää itsensä kehittäminen ja panostammekin työntekijöidemme kouluttautumiseen paljon, joten toivomme, että uuden oppiminen on myös sinullekin tärkeä asia.

Arvostamme osaamista myös seuraavista asioista:

 • Intune ja VMware
 • Microsoft Exchange ja Microsoft Teams
 • Sharepoint online
 • Ratkaisukeskeinen ja rohkea palveluasenne

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän jatkuvasti kasvavassa yrityksessä
 • Mukavan ja rennon työyhteisön
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Hyvät työsuhde-edut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas-ja virike- etu, kuntosali, kattava työterveys ja hammashoitoetu)

Mitä emme tarjoa sinulle:

 • Huonoa mahdollisuutta kouluttautua
 • Mahdollisuutta työskennellä ilman urakehitystä
 • Usean portaan organisaatiorakennetta
 • Yksipuolisia ja itseään toistavia työtehtäviä

Kiinnostuitko? Testaa helpon ja nopean testin avulla piileekö sisälläsi pieni Valttilainen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville-Matti Kallinen, ville-matti.kallinen@valtti.com, puh. 040 506 2373

IT-PALVELUMYYJÄ

Valtti on voimakkaasti kasvava IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman IT-palveluja. Tällä hetkellä meillä työskentelee 120 IT-alan asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaitamme fantastisella asenteella. Nyt haemme IT-PALVELUMYYJÄÄ työskentelemään myyntitiimiimme Espoon Otaniemeen.

IT-palvelumyyjän työn ydin on palvella asiakkaitamme ja löytää yhdessä asiantuntijoidemme kanssa selkeitä ja ymmärrettäviä ratkaisuja heidän erilaisiin IT-tarpeisiinsa. Nopeatempoisessa työssäsi tarvitset hyviä organisointitaitoja sekä järjestelmällistä työskentelytapaa.

Voit olla myyntiurallasi vasta alkuvaiheessa, mutta toivomme että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta IT-palveluista. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään urallasi ja olemaan osa vauhdikasta kasvutarinaamme. Meillä on kilpailukykyiset palkat ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut (mm. lounasetu ja täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen). Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja mukava työporukkamme on aina valmiina auttamaan sinua!

Kiinnostuitko? Testaa helpon ja nopean testin avulla piileekö sisälläsi pieni Valttilainen täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Kuittinen, petteri.kuittinen(at)valtti.com, puh. 040 551 4383.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ NETSECURE OY:LLE

Netsecure on kasvava ja ketterä lahtelainen IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia tietotekniikan palveluita. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä 12 IT-alan ammattilaista, jotka huolehtivat asiakkaidemme IT-tarpeista aina pilvipalveluista konesaliratkaisuihin sekä käyttäjätuesta tietoturvakonsultointiin.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ. Pääpaino työssäsi tulee olemaan yrityspuolen uusasiakashankinnassa, mutta pidät huolta myös nykyisten asiakkaidemme IT-tarpeista. Meillä on asiakkaita pörssiyrityksistä pienyrityksiin ja tarjoamme heille parasta asiakaspalvelua Päijät-Hämeen seudulla.

Toivomme, että sinulla on kokemusta IT-alalta ja pystyt yhdessä asiantuntijoidemme kanssa etsimään parhaat ratkaisut asiakkaidemme IT-tarpeisiin. Voit olla myyntiurallasi vasta alkuvaiheessa – tärkeintä on, että ymmärrät erilaisia IT-palveluita ja osaat kertoa niistä rohkeasti ja ymmärrettävästi asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisia IT-myynnin tehtäviä ja itsenäisen tehtäväkentän
 • Mukavan ja rennon työyhteisön, jossa ei turhia pönötetä ja apua saa aina
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, kuntosali, kattava työterveys ja hammashoitoetu)

Kuulostiko siltä että voisit olla osa Netsecuren kasvutarinaa? Vastaa tästä kyselyyn ja katso olisimmeko me sinulle unelmiesi duunipaikka!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Petteriltä, petteri.kuittinen(at)valtti.com, puh. 040 551 4383.

Netsecure on osa Valtti IT-konsernia, jossa työskentelee yhteensä 120 IT-alan huippuosaajaa neljällä eri paikkakunnalla.

CLOUD ARCHITECT/DEVOPS –OSAAJIA

Arkkitehtinä pääset auttamaan asiakkaitamme siirtymään pilviaikakaudelle mahdollisimman helposti ja fiksusti. Olet myös kehitystiimin jäsen, joka vastaa meidän julkipilvien palveluportfoliosta. Google, AWS tai Azure Cloud Architect -sertifikaatit ja käytännön kokemus pilviprojekteista katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta sovelluskehityksestä. 

Tärkeintä on kuitenkin tahto kehittyä joka päivä paremmaksi pilviosaajaksi, joka ymmärtää teknologiat ja osaa yhdistää pisteet teknologioiden ja liiketoimintahyötyjen välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Petri Uusitalo, petri.uusitalo(at)valtti.com, puh. +358 40 589 0677