Rekrytointi

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsesi kehittämiseen rennossa ympäristössä. Tavoitteemme yrityksenä on kasvaa edelleen ja osana kasvustrategiaa on vain parhaiden osaajien rekrytoiminen eri tehtäviin.

Etsitkö töitä jatkuvasti kehittyvästä alan yrityksestä?

Katso avoimet tehtävät täältä.

Avoinna juuri nyt:

  • SENIOR CONSULTANT
  • CLOUD ARCHITECT/DEVOPS –OSAAJIA

Yrityksemme arvoja ovat henkilöstön motivaatio ja osaamisen jatkuva kehittäminen, onnistumisesta kielii henkilöstömme pitkään talossa viihtyminen. 

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut.  Koko henkilöstö on myös oikeutettu yrityksen tavoitepalkkioon – kun onnistumme yhdessä, siitä palkitaan kaikkia. Tarjoamme myös henkilökohtaisia kannustepalkkioita, kun omiin tavoitteisiin päästään. Lisäksi pelaamme sählyä kerran viikossa, vietämme rennot kesäjuhlat, pikkujoulut ja muutakin mukavaa aina tilaisuuden tullen. 

Haemme jatkuvasti uusia osaavia henkilöitä joukkoomme. Haluatko työskennellä rentojen kollegoiden, uusimman teknologian ja jatkuvan kehityksen parissa? Jos esim. Google Cloud Platform, virtualisointi- ja container teknologiat ja pilvipalvelut teknologioina kiinnostavat ja olet lisäksi energinen ja huumorintajuinen persoona, saatat hyvinkin sopia joukkoomme. Laita meille avoin hakemus osoitteeseen rekry@valtti.com

Olemme yhteydessä, kun omaan profiiliisi sopiva tehtävä avautuu.

Tervetuloa joukkoon!