Kumppanit

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme maailmanluokan palvelut ja saatavuuden. Asiantuntevien kumppaneiden palveluilla ja teknologioilla tuotamme IT:n kokonaispalveluita kasvaville ja kehittyville yrityksille.

GOOGLE

MICROSOFT

Microsoft Gold Hosting Partner

Käytämme palveluntuotannossamme Microsoftin ohjelmistoja ja tarjoamme SPLA-lisensoinnilla palveluita asiakkaille. Saat meiltä mm. Exchange ja Skype-ratkaisut ja niihin liittyvät lisenssit hallittuna palveluna.

DELL EMC

DELL EMC Cloud Service Provider

DELL EMC on maailman johtavia tallennus- ja pilviratkaisuiden toimittajia. DELL EMC:n innovatiiviset tuotteet ja palvelut vauhdittavat pilvipalveluiden murrosta ja auttavat yrityksiä säilyttämään, käsittelemään, suojaamaan ja analysoimaan tietoa helposti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. 

CISCO

Cisco Registered Partner

Cisco Systems on maailman johtava verkko- ja palvelinvalmistaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, data ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

CITRIX

Citrix Silver Solution Advisor

Hyödynnämme Citrixin palvelin- ja työasemavirtualisointiratkaisuja.

F5 NETWORK

F5 Networkin valikoimista löytyy tuotteita Internet-liikenteen ja -sisällön hallintaan sekä tietoverkkojen välisen liikenteen optimoimiseen. F5:n ratkaisuilla organisaatiot voivat taata työntekijöilleen, asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen luotettavan ja turvallisen pääsyn yrityksen eri sovelluksiin mistä päin maailmaa ja miltä päätelaitteelta tahansa.

JELASTIC

Jelastic Platinum Partner

Tarjoamme asiakkaillemme Jelasticin automatisoitua pilvialustapalvelua suomalaisesta korkean käytettävyyden konesalista. Asiakkaat saavat käyttöönsä innovatiivisen alustapalvelun, joka tukee automaattista skaalautuvuutta ja mahdollistaa koodin käyttöön oton sekunneissa.

VMWARE

VMware Solution Provider Professional Service Provider Premier

VMware on ollut vuosia johtava virtualisointialusta, jonka markkinaosuus on lähes 50% maailmanlaajuisesti. Suomessa käyttäjäkuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria organisaatioita. VMwaren valtava suosio johtuu sen pitkäjänteisestä kehitystyöstä, joka mahdollistaa erilaisiin tarpeisiin soveltuvat ratkaisut sekä erittäin monipuolisen tuotevalikoiman.

JUNIPER

Juniperin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita kaikenlaisiin verkkotarpeisiin; lähiverkkokytkimistä suorituskyvyltään järeisiin reitittimiin ja palomuureista sovellusten kiihdytykseen.