Kumppanimme

Kumppanit ja modernit teknologiat Valtin kokonaisvaltaisten it-palveluiden taustalla

Teemme Valtilla yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa ja monipuolisia teknologioita hyödyntäen, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme maailmanluokan palvelut. Löydät alta osan lukuisista kumppaneistamme ja hyödyntämistämme teknologioista.

Pilvipalvelut ja ohjelmistot tehokkaaseen työpäivään

Microsoft

Tarjoamme asiakkaillemme pilvipalveluita Microsoft Azure -pilvipalvelualustaa hyödyntäen ja asiakkaamme saavat kauttamme käyttöönsä Microsoft tuoteperheen modernit ohjelmistoratkaisut (Office 365 ja Microsoft 365).

Google

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan Google Cloud ja Google Workspace -pilviratkaisuja.

Amazon Web Services

Amazonin konesaleissa tuotettu monipuolinen palvelu, joka tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja vakautta virtuaalipalvelinten (IaaS) tai sovelluskehitysalustojen (PaaS) tarpeisiin.

Oracle

Tarjoamme osaamista Oracle Cloud -pilvipalveluihin.


Tietoturva- ja jatkuvuuspalvelut

WithSecure

F-Secure on suomalainen tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, jonka yrityspuoli kulkee nykyisin nimellä WithSecure. Me Valtilla autamme asiakkaitamme pitämään liiketoimintansa turvassa WithSecuren tietoturvaratkaisuilla. Olemme WithSecuren korkeimman tason Platinum-kumppani.

Okta

Okta on pilviratkaisu, jonka avulla yrityksen identiteetin ja pääsynhallinta saadaan toteutettua tietoturvallisesti ja sujuvasti. Me olemme Okta Premium Partner jo toista kertaa ja ainoana Pohjoismaissa.

Oracle

Valtin asiantuntijoilla on pitkä kokemus tietokantojen tietoturvallisesta ylläpidosta ja palvelemme asiakkaitamme muun muassa Oraclen moderneja teknologioita hyödyntäen.

Nexetic

Suomalaisen Nexeticin ratkaisuilla saa varmennettua työympäristöt nykyaikaisesti ja tietoturvallisesti.

VMWare

VMWare – Principal ja Premium kumppanuus. VMware on ollut vuosia johtava virtualisointialusta, jonka käyttäjäkuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria organisaatioita. Tarjoamme asiakkaille Workspace ONE osaamista identiteetin- (IAM) ja päätelaitehallinnassa.

Palvelut ja teknologiat onnistuneeseen työpäivä- sekä asiakaskokemukseen

Microsoft 365

Microsoftin tarjoamat Office 365 ja Microsoft 365 -palvelut tarjoavat digitaaliseen työhön tarvittavat perinteiset työkalut helposti ja tietoturvallisesti käyttöönotettavana palveluna.

SharePoint Online

SharePoint mahdollistaa sosiaaliset intranet-ratkaisut, modernit verkkopalvelut, liiketoimintaa tukevat sähköisen asioinnin ratkaisut ja extranet-palvelut.

Power Platform

Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Virtual Agents -ratkaisut tehostavat ja automatisoivat yrityksen prosesseja.

Microsoft Teams

Microsoft Teams tuo kokoukset, työkalut ja sisällöt yhteen paikkaan. Luo ja muokkaa tiedostoja, keskustele videon tai pikaviestien välityksellä ja käytä suosikkiohjelmiasi suoraan Teamsin sisällä.

Chatbot-ratkaisut ja liiketoimintasovellukset
Räätälöidyt ratkaisut chatbot-, liiketoimintasovellus- ja asiointipalveluihin. Taustalta löytyy joukko älykkäitä ja oppivia pilvipalveluja osana jatkuvasti kehittyvää Azuren Cognitive Services -perhettä.
Valo -tuoteperhe

Olemme Valo Digital Workplace -tuoteperheen jälleenmyyjä. Valo on täysin paketoitu intranet-ratkaisu, jolla onnistuu myös extranet-ratkaisut.

Nintex

Automatisoi työnkulkuja ja yrityksesi prosesseja helposti ilman koodia. Me olemme Nintexin Registered+ partner.

WEBCON
WEBCON on johtava eurooppalainen softatoimittaja, joka toimittaa yrityksille low-code ratkaisuja. Kumppanuutemme WEBCONIN kanssa mahdollistaa entistä monipuolisemman osaamisen tarjoamista asiakkaidemme prosessien digitalisoimiseen.

Laitekumppanit

Apple

Kauttamme asiakkaamme voivat tilata Applen moderneja laitteita puhelimista kannettaviin. Olemme Apple Authorized Reseller AAR ja toimitamme kaikki Applen laitteet esiasennettuina.

Dell

Olemme Dell Platinum Partner ja toimitamme asiakkaillemme Dellin laadukkaita kannettavia, työasemia ja moderneja palvelinratkaisuja.

HP

Toimitamme asiakkaille HP:n nykyaikaisia kannettavia, työasemia ja tulostimia. Olemme HP Gold Partner.

Lenovo

Olemme Lenovon Platinum-tason kumppani. Asiakkaamme voivat tilata kauttamme Lenovon modernit laitteet ja työasemat.

Samsung

Olemme Samsung Business Partner ja toimitamme Samsungin puhelimia sekä tabletteja asiakkaillemme.

3StepIT

Toimimme laitteiden rahoituksen ja laitteiden elinkaaren hallinnan osalta yhteistyössä 3StepIT:n kanssa.

Teknologiakumppaneitamme

Dell EMC

DELL EMC on maailman johtavia tallennus- ja pilviratkaisuiden toimittajia. DELL EMC:n innovatiiviset tuotteet ja palvelut vauhdittavat pilvipalveluiden murrosta ja auttavat yrityksiä säilyttämään, käsittelemään, suojaamaan ja analysoimaan tietoa helposti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Suse

SUSE on saksalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy Linux-pohjaisia tuotteita. Kumppanimme SUSE tarjoaa asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivat Linux-alustan järjestelmät.

Cisco

Cisco Systems on maailman johtava verkko- ja palvelinvalmistaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, data ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

SAP

SAP-alustapalvelut tarjoavat korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille. Me vastaamme alustan vakaudesta, suorituskyvystä ja vaatimustenmukaisuudesta.Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä