Tietoa meistä

Valtti Kumppanit Oy on aiemmin DataCenter Finland nimellä tunnettu it-palvelutalo. Uuden brändin takana on nopeasti laajentuvan yhtiön toiminnan muutos ja suuntautuminen yhä tiukemmin kohti kasvuhaluisia suomalaisia yrityksiä. It-palvelutalo Valtti Kumppanit Oy toimittaa yhden luukun periaatteella kaikki liiketoiminnan jatkuvuuden takaavat it-palvelut, joita kasvavat ja kehittyvät yritykset tarvitsevat arkipäivässä.

Valtin palvelut kattavat yrityksen it-kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallinnan alueilla unohtamatta konesalipalveluita jatkossakaan.

Netsecure Oy on osa Valtti Kumppanit Oy:tä.

Uskomme, että sujuva IT on bisnesvaltti

  • Toimintaamme ohjaa tietoturvallinen toimintamalli – alusta loppuun
  • Vähennämme it:n tuomaa päänvaivaa. Lupauksemme on sujuva loppukäyttäjän it-kokemus – tukipalvelut selvällä suomen kielellä 24/7 tai 8/5
  • Palvelumme tuovat huolettomuutta, jossa laitteet ja ohjelmat tuottavassa käytössä tarpeen mukaisesti
  • Kokonaisvaltaiset palvelut täyttävät asiakkaan liiketoiminnan vaatimukset – myös tulevaisuuden varalta

Tarjoamme laajan valikoiman it-palveluita, joiden avulla kasvatat liiketoimintaasi, jatkuvuudesta ja tietoturvasta tinkimättä:

Tietoturvan ISO 27001 ja it-palveluhallinnan ISO 20000 –sertifikaatit

Valtti Kumppanit Oy:lle on myönnetty kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti. Sertifikaatti kattaa koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit. Valtti Kumppanit Oy:n riskienhallintaprosessilla suojataan tehokkaasti asiakkaiden tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta sekä parannetaan toimintaa kokonaisvaltaisesti. Puolueettomana sertifiointielimenä toimi Inspecta Sertifiointi Oy. Inspecta Sertifioinnin suorittama tietoturvajärjestelmän auditointi sujui erinomaisin tuloksin, eikä siinä löytynyt edes lieviä poikkeamia.

Tammikuussa 2018 meille myönnettiin myös kansainvälinen ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti. Tämäkin sertifikaatti kattaa koko konesaliliiketoiminnan ydin- ja tukiprosesseineen. Valtti Kumppanit Oy:n palveluhallinnan järjestelmää on kehitetty määrätietoisesti ja tiiviissä yhteydessä ISO/IEC 27001 –sertifioituun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmään siten, että näiden voidaan katsoa muodostavan eheän, integroidun ja liiketoimintaa tukevan johtamisjärjestelmäkokonaisuuden.

Tilaa: Blogit ja uutiset IT:n etujoukoista