Tietoa meistä

Tutustu Valttiin ja valttilaisiin

Luomme tulevaisuuden kestäviä digitaalisia ratkaisuja yrityksen kasvun vauhdittamiseksi. Olemme edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä työtapojen murroksen aallonharjalla.

Etkö ymmärtänyt? Emme mekään, kokeillaan uudestaan.

Eli laitamme ATK-asiasi kuntoon ja poistamme tietotekniikan aiheuttamaa päänvaivaa. Teemme monimutkaisesta ymmärrettävää ja opastamme miten saat asiat toimimaan. Halutessasi visioimme tulevaisuuden työympäristöjä, koodaamme appeja tai viilaamme pilvipalvelut tehokkaaseen käyttöön. Autamme sinua niin järjestelmien käyttöönotossa kuin siinä, miten niistä saa tehot irti. Puhumme montaa kieltä – Microsoftia, C++:aa ja IT-tukikieltä – mutta ennen kaikkea suomea (and English too).

Olemme sydämeltämme niitä nörttejä, jotka halusivat oppia asetuksista ne nippelitiedotkin ja ymmärtää kaiken internetistä jo 1990-luvulta. Opimme matkan varrella, että kun kertoo syvästi tuntemastaan asiasta kansantajuisesti, ja näyttää sitkeästi, miten asiat toimivat, ihmisille tulee turvallinen olo ja he haluavat oppia lisää. Se on kestävyyden ja luottamuksen salaisuus. Meitä nörttejä onneksi löytyy yhä enemmän joka vuosi. Emme ole kasvoton korporaatio, vaan joukko ihmisiä, jotka osaavat asiamme. Tiivistämme miten voit tehdä yrityksestäsi tehokkaamman, riskittömämmän ja vaivattomamman. Oivallutamme ja autamme. Ratkomme tai konsultoimme. Teemme jokapäiväisestä työstäsi helpompaa.

Pysy Valtin matkassa mukana seuraamalla meitä somessa tai tilaamalla uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!

Tiedote: 1.6.2022 alkaen olemme osa Advaniaa, jonka myötä jonka myötä harppaamme uuteen kokoluokkaan it-talona. Yhdistymisen myötä henkilöstömme koostuu jo yli 330 huippuasiantuntijasta! Lue tiedote kokonaisuudessaan.

IT-ympäristön ja digitaalisen työn palvelut liiketoiminnan tueksi

Valtti on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Ymmärrämme asiakkaittemme arkisia kasvukipuja ja skaalaudumme yrityksen kasvaessa. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. Valtilla työskentelee noin 230 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle. Olemme innostuneita uusista ratkaisuista, mutta otamme aina huomioon myös riskit.

Moderni työ ja digitaaliset palvelut

Modernit työtavat, digitaalisen työympäristöt, sovellukset ja asiointipalvelut

Lue lisää

Loppukäyttäjäpalvelut

Jokapäiväisen työn mahdollistavat palvelut, jossa laitteet ja ohjelmistot käyttäjillä tuottavassa käytössä

Lue lisää

Tietoturva- ja jatkuvuuspalvelut

Työnteon ja yrityksen jatkuvuuden varmistavat palvelut tietoturvallisesti ja hallitusti

Lue lisää

Pilvi- ja konesalipalvelut

Työn saatavuuden ja palveluiden tehokkuuden takaavat palvelut pilvestä tarpeen ja käytön mukaan

Lue lisää

Tietoturvan ISO 27001, it-palveluhallinnan ISO 20000 ja ympäristövastuun ISO 14001–sertifikaatit

Valtti Kumppanit Oy:lle on myönnetty kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti. Lisäksi tammikuussa 2018 meille myönnettiin myös kansainvälinen ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti. Viimeisimpänä Valtille on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Luottoluokituksemme on AA+ (Suomen Asiakastieto Oy, Rating Alfa -raportti).

Valtti Kumppanit Oy noudattaa toiminnassaan tietoturvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä ja käyttää KATAKRI-auditointikriteeristöä perustana tietoturvallisuuden suunnittelussa. Tietoturva kattaa hallinnolliset ja tekniset toimenpiteet tiedon luottamuksellisuuden, eheyden ja käytettävyyden varmistamiseksi. Tietoturvatoimenpiteet mitoitetaan suhteessa arvioituun riskiin.

Kiinnostuitko Valtin palveluista tai työskentelystä meillä?


Avoimet työpaikkamme löytyvät täältä.
Mikäli puolestaan teillä on yrityksessä herännyt kiinnostus palveluitamme kohtaan kerromme mielellämme lisää!

Löydät yhteystietomme täältä