Tietoa meistä

Mitä Valtilla teemme?

Luomme tulevaisuuden kestäviä digitaalisia ratkaisuja yrityksen kasvun vauhdittamiseksi. Olemme edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä työtapojen murroksen aallonharjalla.

Etkö ymmärtänyt? Emme mekään.

Eli laitamme ATK-asiasi kuntoon ja poistamme tietotekniikan aiheuttamaa päänvaivaa. Teemme monimutkaisesta ymmärrettävää ja opastamme miten saat asiat toimimaan. Halutessasi visioimme tulevaisuuden työympäristöjä, koodaamme appeja tai viilaamme pilvipalvelut tehokkaaseen käyttöön. Autamme sinua niin järjestelmien käyttöönotossa kuin siinä, miten niistä saa tehot irti. Puhumme montaa kieltä – Microsoftia, C++:aa ja IT-tukikieltä – mutta ennen kaikkea suomea (and English too).

Olemme sydämeltämme niitä nörttejä, jotka halusivat oppia asetuksista ne nippelitiedotkin ja ymmärtää kaiken internetistä jo 1990-luvulta. Opimme matkan varrella, että kun kertoo syvästi tuntemastaan asiasta kansantajuisesti, ja näyttää sitkeästi, miten asiat toimivat, ihmisille tulee turvallinen olo ja he haluavat oppia lisää. Se on kestävyyden ja luottamuksen salaisuus. Meitä nörttejä onneksi löytyy yhä enemmän joka vuosi. Emme ole kasvoton korporaatio, vaan joukko ihmisiä, jotka osaavat asiamme. Tiivistämme miten voit tehdä yrityksestäsi tehokkaamman, riskittömämmän ja vaivattomamman. Oivallutamme ja autamme. Ratkomme tai konsultoimme. Teemme jokapäiväisestä työstäsi helpompaa.

IT-ympäristön ja digitaalisen työn palvelut liiketoiminnan tueksi

Valtti on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Ymmärrämme asiakkaittemme arkisia kasvukipuja ja skaalaudumme yrityksen kasvaessa. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. Valtilla työskentelee noin 200 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle. Olemme innostuneita uusista ratkaisuista, mutta otamme aina huomioon myös riskit.

Lue lisää palveluistamme:

Moderni työ ja digitaaliset palvelut
Modernit työtavat, digitaalisen työympäristöt, sovellukset ja asiointipalvelut.

Loppukäyttäjäpalvelut
Jokapäiväisen työn mahdollistavat palvelut, jossa laitteet ja ohjelmistot käyttäjillä tuottavassa käytössä

Tietoturva- ja jatkuvuuspalvelut
Työnteon ja yrityksen jatkuvuuden varmistavat palvelut tietoturvallisesti ja hallitusti. 

Pilvi- ja konesalipalvelut
Työn saatavuuden ja palveluiden tehokkuuden takaavat palvelut pilvestä tarpeen ja käytön mukaan.  

Löydät yhteystietomme täältä

Tietoturvan ISO 27001 ja it-palveluhallinnan ISO 20000 –sertifikaatit

Valtti Kumppanit Oy:lle on myönnetty kansainvälisen ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti. Lisäksi tammikuussa 2018 meille myönnettiin myös kansainvälinen ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti.

Luottoluokituksemme on AA+ (Suomen Asiakastieto Oy, Rating Alfa -raportti).

Tilaa uutiskirjeemme!