Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta tuli osaksi Valtti Kumppaneita

Valtti Kumppanit Oy ja Sininen Meteoriitti Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan myynnistä Valtille.

Sininen Meteoriitti on kotimainen ohjelmistoalan yritys, jonka tuotteisiin kuuluu muun muassa maailmalla palkittu Valo Digital Workplace -tuoteperhe. Liiketoimintakauppa tuo yhteen kahden toisiaan täydentävän yrityksen toiminnat, vahvistaa Valtin tarjoamaa Microsoft-ekosysteemin asiantuntijapalveluissa ja tukee Valtin kasvustrategiaa. Valtti on kaksinkertaistanut liikevaihtonsa vuoteen 2018 verrattuna noin 40 miljoonaan euroon ja tavoittelee 100 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2025 mennessä.

Kaupan myötä Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta tulee 14.9.2020 alkaen osaksi Valttia itsenäiseksi liiketoiminnakseen. Myös Valo Digital Workplace -tuoteperheen jälleenmyynti Suomessa siirtyy Valtille. Sinisellä Meteoriitilla on konsultointiliiketoiminnassa noin 70 ammattilaista, jotka siirtyvät Valtin palvelukseen.  

Valtti on kasvava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita tietoturvallisen ja tuottavan digitaalisen työympäristön tueksi. Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta mahdollistaa tulevaisuudessa aiempaa laajemmat digitaalisen työympäristön ja työtapojen kehittämisen palvelut sekä verkko- ja asiointipalveluiden konsultoinnin. 

”Valtin ja Sinisen Meteoriitin toisiaan täydentävä tarjoama antaa erinomaisen lähtökohdan asiakkaidemme palvelemiselle entistä kokonaisvaltaisemmin. Haluamme auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintansa sekä tukea asiakkaidemme riskin- ja kustannustenhallintaa, tuottavuutta ja jokapäiväistä työskentelykokemusta. Tavoitteenamme on muodostaa kasvava huippuosaajien tiimi sekä luoda yhdessä paras mahdollinen tarjoama ja palvelumalli tukemaan kannattavaa kasvua”, sanoo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen

”Valjastamme jatkossakin nykyaikaisten pilvipalveluiden kyvykkyydet asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden tueksi. Yhdessä voimme kattaa koko asiakkaan työympäristön tai verkkopalvelun arkkitehtuurin konseptista ja käyttökokemuksesta aina alustan tietoturvaan saakka”, kertoo liiketoimintajohtaja Tytti Hallavo. 

”Sininen Meteoriitti Oy keskittyy jatkossa Valo-tuoteperheen kehittämiseen ja myyntiin eli puhtaasti ohjelmistoliiketoimintaan.  Valo toimii maailmanlaajuisesti jälleenmyyntiverkostonsa kautta ja siirtyy nyt noudattamaan tätä strategiaa myös Suomessa”, kommentoi Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja Ossi Pohjola

Lisätietoja: 

Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, puh. +358 40 5055 020, atte.kekkonen@valtti.com 

Tytti Hallavo, liiketoimintajohtaja, puh. +358 50 408 9294, tytti.hallavo@meteoriitti.com 

Ossi Pohjola, Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 50 555 0501, ossi.pohjola@big.biz 

Tilaa: Blogit ja uutiset digitaalisen työympäristön etujoukoilta

Valtti lyhyesti 

Valtti on kasvava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita tietoturvallisen ja tuottavan digitaalisen työympäristön sekä työtapojen kehittämisen tueksi. Valtin palvelut kattavat yrityksen liiketoimintaa tukevat kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallinnan alueilla. Valtti-konserniin kuuluvat Valtti Kumppanit, mukaan lukien Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta, Valtti Fokus sekä yhtiöön aiemmin sulautettu Aerion Oy. Yhtiö työllistää noin 200 IT-alan ammattilaista. Koko konsernin vuoden 2020 pro forma -liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa. 

valtti.com