Tietoliikennepalvelut

  Käytämme tietoliikenneyhteyksissä maailman johtavien valmistajien operaattorikäyttöön suunniteltuja järjestelmiä. Konesalien internetrajapinnoissa hyödynnämme useiden operaattoreiden yhteyksiä korkean toimintavarmuuden aikaansaamiseksi. Myös omien konesaliemme väliset verkkoyhteydet on vikasietoisuuden maksimoimiseksi toteutettu erittäin vikasietoisilla Valtille dedikoiduilla kuituyhteyksillä.

  Tietoliikennelaitteiden ja -yhteyksien hallinnasta sekä myös toteutusten suunnittelusta ja ylläpidosta vastaavat Valtin omat tietoliikenneasiantuntijat. He huolehtivat, että laitteet, ohjelmistot sekä esimerkiksi huoltosopimukset ovat tarkoituksenmukaisia ja aina ajan tasalla.

  Tietoliikennepalvelumme sisältää

  • Palomuuripalvelut verkkoyhteyksien suojaamiseen
  • VPN-etäyhteydet
  • Verkkoyhteydet toimipisteiden välillä
  • Sisäverkkoratkaisut, myös WLAN
  • Yritysverkkoratkaisut
  • Lähiverkkoratkaisut
  • SD-WAN -yritysverkkoratkaisut
  • Konesaliverkot
  • Kuormanjako- eli Load Balancing -palvelut
  • Metro-Ethernet-palvelut
  Tietoliikenneratkaisut

  Valtin tietoliikennnepalvelut – verkkopalveluiden huolettomaan käyttöön ja kehittämiseen

  Palvelusopimuksemme avulla pidät yritysverkon toimintakunnossa helposti ja kustannustehokkaasti. Ylläpito kattaa kaikki tarvittavat toimenpiteet, joiden avulla taakaamme verkon käytettävyyden ja verkon ominaisuuksien aktiivisen kehittämisen

  Verkon valvonta

  Verkonvalvonnan avulla keräämme tietoa verkon toiminnasta, ratkaisujen kehittämisestä, palvelutasojen seurannasta aina vikatilanteiden tehokasta käsittelyä varten.

  Ratkaisujen käyttöönotot

  Jatkuvien palveluiden käynnistyksessä palvelumme sisältää konfiguroinnin sopimuksen kohteena oleville laitteille ja ohjelmistojen ja tietojen keruun, testauksen sekä dokumentoinnin ja paikan päällä tapahtuvat fyysiset asennukset.

  Palvelukeskus

  Koordinoimme verkkoon liittyviä palvelupyyntöjä kuten vikatilanteiden selvityksiä sekä muutosten ja ongelmien hallintaa ja yhdistämme asiakkaamme suoraan heille nimettyyn ironnet-asiantuntijaan.

  Kasvu jatkuu – Ironnet osaksi Valttia

  Valtti panostaa laaja-alaisen palvelutarjoamansa kehittämiseen ja vahvistaa osaamistaan entisestään liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistavissa verkko- ja tietoliikenneratkaisuissa. Ironnetin laaja osaaminen tarjoaa jatkossa Valtin asiakkaille saumattomat ja tietoturvalliset verkkoratkaisut osana laajaa it-palvelukokonaisuutta.

  Lue tiedote

  Case STTK: Keskusjärjestön yhteydet toimivat luotettavasti

  STTK:n toimivat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan työ ja yhteydet sovelluksiin.

  Lue referenssi

  Case Certego: Toimiva tietoliikenne yhdistää Certegon toimipisteet

  Suoraviivainen toimintamalli on turvallisuusratkaisujen toimittajalle tärkeää.

  Lue referenssi

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – uusia kollegoita hakusessa vauhdilla kasvavaan Cloud-yksikköömme!

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)

  Oikein käytettynä pilvi- ja kapasiteettipalvelut ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, mutta väärin käytettynä ne voivat olla varsinaisia rahasieppoja. Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat mahdollisuuksia esimerkiksi päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

  Hallitse pilvikustannukset tehokkaasti Valtin vinkkien avulla


  Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

  Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avulla  Uutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

  Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

  SD-WAN on suomeksi ohjelmisto-ohjattu verkkoratkaisu. Se on yrityksille suunnattu tapa rakentaa tietoverkko eri toimipisteiden, konesalien ja pilvipalvelimien välille niin, että verkkolaitteita hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta.

  Mikä on SD-WAN?  Kaiken takana on palvelin. Lähetätpä sitten sähköpostia tai etsit hakukoneesta vastauksia, taustalla raksuttaa jonkinlainen palvelin. Palvelimet ovat keskitettyjä tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäalustoja, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

  Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 2: vertailussa container ja serverless