Tietoliikennepalvelut ja yritysverkot

Tietoliikennepalvelut ja yritysverkot Valtilta! Hyvin suunnittelut ja toteutetut tietoliikenne- ja yritysverkkoratkaisut yhdistävät sulavasti palvelut, järjestelmät ja niitä tarvitsevat käyttäjät. Suunnittelemme ja toteutamme tietoliikennepalvelut sekä yritysverkkoratkaisut aina asiakkaan tarpeiden mukaan palvelemaan nykyajan tietotyön tarpeita.

Yritysverkkoratkaisut

Tarjoamme yrityksen verkkoratkaisut tarpeen mukaan, kuten internet-yhteydet, sisäverkkoratkaisut ja langattoman verkon palvelut.

Lue lisää

Tietoliikennepalvelut

Sujuva tietoliikenne on toimivien digitaalisten palveluiden edellytys. Tietomäärien ja tiedostokokojen kasvaessa konesalien tietoliikenneverkot tulevat kuormittumaan entistä enemmän.

Lue lisää

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Tiina lyhyesti

Tiina Asuu Sipoossa. Perheeseen kuuluu mies, tytär sekä koira. Tiina harrastaa koiran kanssa tottelevaisuuskoulutusta sekä agilityä Järvenpään agilityurheilijoissa. Lisäksi hän pelaa salibandya naisten 4. divisioonassa ÅIFissa. Vapaa-aikaan kuuluu myös kalastusta, melontaa ja retkeilyä eri kansallispuistoissa perheen kanssa. 

Valttilaiset: Tiina Huovinen

Tarja lyhyesti kuvattuna

Tarjalla on 3 lasta ja hän asuu Espoossa meren äärellä, vain 100 metrin päässä rantaraitilta. Tarja kertookin, että meren läheisyys on erittäin tärkeää hänelle. Tarja motivoituu ja nauttii haasteista, tavoitteiden saavuttamisesta ja uuden oppimisesta.

Valttilaiset: Tarja Hartikainen

Meistä jokainen varmasti tietää, miten hermoja raastavaa on, kun laitteet tai ohjelmat joilla päivittäisiä työtehtäviä pitäisi suorittaa, eivät toimi. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon huonosti toimiviin järjestelmiin ja hidasteleviin yhteyksiin kuluu yrityksissä työaikaa ja rahaa. Tutkimuksien mukaan yrityksille ja yhtiöille koituu yhteensä kymmenien miljoonien eurojen vahingot vuositasolla. Tämä työaika on myös pois itse työstä – asiakaspalvelusta, myynnistä ja oikeasta lisäarvon tuottamisesta.

Tämän päivän tietotyö tarvitsee tuekseen laadukkaat tukipalvelut, jotka mahdollistavat tuottavan työn, ajasta ja paikasta riippumatta. Jututimme uutta asiakaspalvelupäällikköämme Tarja Hartikaista siitä, miksi ulkoistettu service desk -palvelu nousee arvoon arvaamattomaan osana työntekijäkokemusta ja sujuvaa työarkea.

Laadukas it-tuki mahdollistaa saumattoman työnteonPk-yrityksessä it-tuotteiden ja palveluiden ostaja ei juuri koskaan ole kouliintunut it-ihminen. Ostajan tilanne on tukala. Ylipäänsä Suomen markkinoilla it-palveluiden ostaminen on sekava tilkkutäkki. Miksi tämä on hälyttävää ja mitä olisi tehtävissä?

Yksikään yritys ei halua säätää tietotekniikan kanssa, vaan keskittää voimavarat omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Tylsät ja hankalat it-asiat kummittelevat pakkopullana, joka vain täytyy jotenkin hoitaa. Pitää valita firman it-infra, työntekijöiden laitteet ja keskeiset sovellukset, kuten myynnin ja tuotannon järjestelmät.

Yritykset kaipaavat ostamisen huolettomuutta

Valtin palveluntekijät blogisarja jatkuu. Haastattelin Service Deskissä työskentelevää Jutta Ikosta, joka aloitti Valtilla helmikuussa 2018 yrityskauppojen myötä. Jutta nauttii haasteista ja työskentelystä asiakasrajapinnassa. Miten kauneusalalla ja luokanvalvojanakin työskennellyt Jutta päätyi Valtille? 

Valtin palvelun tekijät – Asiakkaan tulkkina Service Deskissä