Tallennuspalvelut

  Haluatko vaivatonta tallennustilaa ilman mittavia investointeja omiin laitteistoihin, hallintaan ja ylläpitoon? Me mahdollistamme yrityksellesi tarpeidenne mukaiset tallennuspalvelut käyttötarkoituksen sekä vaadittavan suorituskyvyn ja kapasiteettimäärän huomioiden.

  Tallennuspalvelu

  Tallennuspalvelumme on suunniteltu erilaisten yritysten monimuotoisiin käyttötarpeisiin. Sopiva tallennuspalvelu valitaan mm. vaadittavan suorituskyvyn ja järjestelmien kriittisyyden mukaan.

  Tallennuspalvelumme mahdollistavat korkean käytettävyyden ja palvelin- ja verkkotallennuskäyttöön tarkoitetut skaalautuvat tallennusratkaisut ilman ylläpidosta koituvaa vaivaa tai investointeja omiin levyjärjestelmiin. Tallennuskapasiteettia on aina saatavilla tarpeidenne mukaan.

  Tallennuspalvelumme on jaettu eri tallennusmenetelmiin (objekti-, tiedosto- ja palvelintallennus) ja suorituskykytasoihin. Suorituskykytasot vaikuttavat sekä luku- että kirjoitusnopeuksiin. Lisäksi tarjolla on luotettavaa tallennuskapasiteettia suurten levyalueiden ja vähemmän I/O-kriittisten järjestelmien käyttöön.

  Valtin Espoossa ja Helsingissä sijaitsevat konesalit mahdollistavat myös tallennuspalveluidenne aktiivisen kahdentamisen kahteen maatieteellisesti erotettuun konesaliin.

  Miksi valitsisit Valtti kumppanien tallennuspalvelun?

  1. Liiketoimintakriittiset tietosi ovat tallennettuna vikasietoiseen ja tietoturvalliseen yritystason levyjärjestelmään

  2. Hyödynnämme uusimpia teknologioita niin pienissä kuin suurissakin ympäristöissä

  3. Uusimmissa käyttöjärjestelmissämme levytilaa voidaan lisätä ilman palvelinten uudelleenkäynnistämistä.

  Tutustu Hartwall Arenalle toteutettuun kokonaisuuteen

  Tallennuspalvelut

  Etsitkö paikkaa datalle, jonka käytöstä tai jatkojalostamisesta et vielä tiedä?

  Haluatko tallentaa tietoa pitkäkestoiseen käyttöön järkevämmin? Verkkotallennuspalvelumme tarjoaa huolettoman, turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun pitkäkestoista arkistointia vaativan tiedon tallentamiseen.

  Moni yritys tuhoaa turhaan yli vuoden vanhoja tietoja kustannusten pelossa ja vaihtoehtojen puutteessa. Verkkotallennuspalvelumme on kustannustehokas ratkaisu suurten tiedostomassojen tallentamiseen verkon yli.

  Verkkotallennuspalvelu hinnoitellaan allokoitavan tallennuskapasiteetin mukaisesti – esim. tiedon käyttämisestä tai liikuttamisesta ei aiheudu yllättäviä ja vaikeasti budjetoitavia piilokustannuksia. Palvelu tukee myös suoraan tiedonlouhintaan käytettäviä järjestelmiä, esim. Hadoopia ja vastaavia Big Data -työkaluja sekä niiden hdfs-tallennusprotokollaa.

  Voit myös unohtaa työläät migraatioprojektit – verkkotallennuspalvelussamme tietonne ovat aina reaaliaikaisesti noudettavissa ja tarkasteltavissa.

  Verkkotallennuspalvelumme sopii esimerkiksi

  • yli vuoden vanhojen tiedostojen turvalliseen ja kustannustehokkaaseen säilyttämiseen
  • lain vaatimien tietojen pitkäaikaiseen säilyttämiseen, mm. kirjanpidon tiedot ja kuitit
  • loki- ja valvontatietojen, mm. järjestelmien toimintahistorian tai kulunvalvonna  datan tallentamiseen
  • suurikokoisten kuva- ja videoaineistojen säilyttämiseen, mm. videovalvontamateriaalit sekä arkkitehtikuvat ja muut suunnittelutyössä syntyvät isokokoiset tiedostot
  • big datan, mm. verkkokaupasta, sosiaalisesta mediasta ja muista digitaalisista kanavista kertyneen yritykselle arvokkaan käyttäytymistiedon tallentamiseen
  • potilastietojen, kuten röntgenkuvien ja potilashistorian säilyttämiseen

  Kenelle verkkotallennuspalvelu sopii?

  • it-osastot millä tahansa toimialalla
  • tuotantoalan yritykset, kuten painotalot, tv- ja radiotuotanto
  • ohjelmisto-, mainos- ja mediatoimistot
  • vähittäiskaupan toimijat
  • arkkitehtitoimistot
  • terveydenhuoltoalan organisaatiot
  • rakennusalan yritykset
  • vartiointi- ja turvallisuusalan yritykset
  • logistiikka-alan toimijat

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – uusia kollegoita hakusessa vauhdilla kasvavaan Cloud-yksikköömme!

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)

  Oikein käytettynä pilvi- ja kapasiteettipalvelut ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, mutta väärin käytettynä ne voivat olla varsinaisia rahasieppoja. Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat mahdollisuuksia esimerkiksi päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

  Hallitse pilvikustannukset tehokkaasti Valtin vinkkien avulla


  Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

  Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avulla  Uutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

  Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

  SD-WAN on suomeksi ohjelmisto-ohjattu verkkoratkaisu. Se on yrityksille suunnattu tapa rakentaa tietoverkko eri toimipisteiden, konesalien ja pilvipalvelimien välille niin, että verkkolaitteita hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta.

  Mikä on SD-WAN?  Kaiken takana on palvelin. Lähetätpä sitten sähköpostia tai etsit hakukoneesta vastauksia, taustalla raksuttaa jonkinlainen palvelin. Palvelimet ovat keskitettyjä tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäalustoja, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

  Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 2: vertailussa container ja serverless