SAP-alustapalvelut tarjoavat korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille. Me vastaamme alustan vakaudesta, suorituskyvystä ja vaatimustenmukaisuudesta, jotta SAP-integraattorit ja loppukäyttäjät voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa ja ympäristön käyttämiseen.

  Tuomalla SAP-ympäristösi meille saat juuri sellaisen palvelukokonaisuuden kuin tarvitset. Mitoitamme alustaympäristön vastaamaan juuri teidän organisaationne SAP-ympäristön vaatimuksia. Me varmistamme, että sekä SAP:n, että SAP-integraattorin vaatimukset täyttyvät ja ympäristönne on valmiina tulevaan.

  ..

  SAP-alustapalvelut

  Toteutamme SAP-alustapalvelut räätälöitynä IaaS-palveluna, jossa alustan elinkaaren- ja toiminnanhallinta tuotetaan omalla asiantuntevalla henkilöstöllä omista konesaleistamme. Me vastaamme, että ympäristö on saatavilla ja kaikki siihen liittyvät alustaan ja infrastruktuuriin liittyvät komponentit ovat sekä ajanmukaisia, että vaatimukset täyttäviä.

  Kaikki komponentit vaatimusten mukaan

  Toteutamme SAP-alustapalvelut räätälöitynä IaaS-palveluna, jossa alustan elinkaaren- ja toiminnanhallinta tuotetaan omalla asiantuntevalla henkilöstöllä omista konesaleistamme. Me vastaamme, että ympäristö on saatavilla ja kaikki siihen liittyvät alustaan ja infrastruktuuriin liittyvät komponentit ovat sekä ajanmukaisia, että vaatimukset täyttäviä.

  Vaatimusten osalta vastaamme, että kaikki komponentit aina taustalla pyörivästä tallennusjärjestelmästä SAP:n alustana toimivaan käyttöjärjestelmään saakka täyttävät tiukimmatkin sille asetetut edellytykset. Käytämme toteutuksissa ainoastaan SAP:n hyväksymiä teknologioita ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua SAP:n kanssa ympäristöjemme kehittämisestä. Eli me seuraamme tukimatriiseja, jotta sinun ei tarvitse.

  Suunnittelemme SAP-alustapalvelun vastaamaan saatavuusvaatimuksianne. Lähtökohtaisesti jo kaikki palveluun sisältyvät komponentit ovat vikasietoisia, mutta omassa hallinnassamme olevat konesaliympäristöt mahdollistavat tiukimpienkin saatavuusvaatimusten täyttämisen. Globaalin skaalan vaatimuksiin voimme vastata suunnittelemalla ympäristön hyödyntämään globaaleja julkipilviä. Lähtökohtamme kaikissa palveluissamme on aina valita oikeat työkalut tarpeen mukaisesti.

  Voimme tarjota SAP-ympäristöjen varmistukset meidän hallitsemana palveluna. Olemme kuitenkin havainneet, että kasvavassa määrin SAP-integraattorit ja -pääkäyttäjät haluavat enemmän hallintaa myös tähän puoleen. Siksi saatavilla on myös sovellusvarmistuspalvelu. Sovellusvarmistuspalvelumme integroituu SAP:n hallintatyökaluihin ja mahdollistaa kaikkien varmistusten ohjaamisen suoraan SAP:n natiiveilla työkaluilla.

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
  myynti@valtti.com
  puh. 010 397 8000

  Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Oikein käytettynä pilvi- ja kapasiteettipalvelut ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, mutta väärin käytettynä ne voivat olla varsinaisia rahasieppoja. Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat mahdollisuuksia esimerkiksi päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

  Hallitse pilvikustannukset tehokkaasti Valtin vinkkien avulla


  Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

  Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avulla  Uutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

  Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

  SD-WAN on suomeksi ohjelmisto-ohjattu verkkoratkaisu. Se on yrityksille suunnattu tapa rakentaa tietoverkko eri toimipisteiden, konesalien ja pilvipalvelimien välille niin, että verkkolaitteita hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta.

  Mikä on SD-WAN?  Kaiken takana on palvelin. Lähetätpä sitten sähköpostia tai etsit hakukoneesta vastauksia, taustalla raksuttaa jonkinlainen palvelin. Palvelimet ovat keskitettyjä tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäalustoja, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

  Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 2: vertailussa container ja serverless  Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka monet päivittäiset tehtävämme hyödyntävät taustalla palvelimia? Kun lähetät sähköpostin kollegallesi tai kun etsit Googlesta vastausta kysymykseesi, taustatyön tekee palvelin. Palvelinratkaisuja on monenlaisia, ja sopivimman valitseminen voi olla haastavaa. 

  Palvelimet ovat tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäkokonaisuuksia, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

  Palvelimia on monenkokoisia ja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin räätälöityjä. Yleensä yrityksellä on useita työkuormia eli palvelimille tarkoitettuja tehtäviä, jotka ovat rakennettu erilaisten palvelimien päälle. Yksi palvelinratkaisu ei siis riitä, vaan yrityksen täytyy tunnistaa mikä alusta on paras minkäkin työkuorman suorittamiseen.

  Koska vaihtoehtoja on monia, valinnan tekeminen ei ole helppoa. Tässä blogisarjassa käsittelen neljää suosituinta ratkaisua: fyysinen palvelin, virtuaalipalvelin, container ja serverless. Ensimmäisessä osassa vuorossa ovat fyysinen palvelin ja virtuaalipalvelin.

  Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 1: Vertailussa fyysinen palvelin ja virtuaalipalvelin

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila 2019 – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Pilvipalvelut kehittyvät huimaa vauhtia. Nopea kehitys on yritysten kannalta hyvä asia, kun pilven mahdollisuudet monipuolistuvat. Toisaalta palveluita ostavan näkökulmasta se myös monimutkaistaa asioita.

  Muistilista pilvipalveluiden ostajalle: 6 käytännönläheistä vinkkiä

  Suurimmat pilvipalveluiden tarjoajat tuovat päivittäin uusia ja yhä monipuolisempia ominaisuuksia markkinoille. Uudet toiminnallisuudet mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen ketterästi.

  Pilvipalveluiden käyttöönotto – miksi järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa?

  Toteutimme yhdessä Taloustutkimuksen kanssa kartoituksen, jossa selvitimme suomalaisten organisaatioiden pilvipalveluiden ja erityisesti multicloud– eli monipilviympäristöjen hyödyntämistä. 150 pilvipalveluista vastaavaa yrityspäättäjää vastasi. Tässä sinulle tärkeimmät löydökset, ole hyvä!

  Kartoitus: multicloud mukautuu tarpeisiin ja laskee kustannuksia