SAP-alustapalvelut

  SAP-alustapalvelut tarjoavat korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille. Me vastaamme alustan vakaudesta, suorituskyvystä ja vaatimustenmukaisuudesta, jotta SAP-integraattorit ja loppukäyttäjät voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa ja ympäristön käyttämiseen.

  Tuomalla SAP-ympäristösi meille saat juuri sellaisen palvelukokonaisuuden kuin tarvitset. Mitoitamme alustaympäristön vastaamaan juuri teidän organisaationne SAP-ympäristön vaatimuksia. Me varmistamme, että sekä SAP:n, että SAP-integraattorin vaatimukset täyttyvät ja ympäristönne on valmiina tulevaan.

  ..

  SAP-alustapalvelut

  Toteutamme SAP-alustapalvelut räätälöitynä IaaS-palveluna, jossa alustan elinkaaren- ja toiminnanhallinta tuotetaan omalla asiantuntevalla henkilöstöllä omista konesaleistamme. Me vastaamme, että ympäristö on saatavilla ja kaikki siihen liittyvät alustaan ja infrastruktuuriin liittyvät komponentit ovat sekä ajanmukaisia, että vaatimukset täyttäviä.

  Kaikki komponentit vaatimusten mukaan

  Vaatimusten osalta vastaamme, että kaikki komponentit aina taustalla pyörivästä tallennusjärjestelmästä SAP:n alustana toimivaan käyttöjärjestelmään saakka täyttävät tiukimmatkin sille asetetut edellytykset. Käytämme toteutuksissa ainoastaan SAP:n hyväksymiä teknologioita ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua SAP:n kanssa ympäristöjemme kehittämisestä. Eli me seuraamme tukimatriiseja, jotta sinun ei tarvitse.

  Suunnittelemme SAP-alustapalvelun vastaamaan saatavuusvaatimuksianne. Lähtökohtaisesti jo kaikki palveluun sisältyvät komponentit ovat vikasietoisia, mutta omassa hallinnassamme olevat konesaliympäristöt mahdollistavat tiukimpienkin saatavuusvaatimusten täyttämisen. Globaalin skaalan vaatimuksiin voimme vastata suunnittelemalla ympäristön hyödyntämään globaaleja julkipilviä. Lähtökohtamme kaikissa palveluissamme on aina valita oikeat työkalut tarpeen mukaisesti.

  Voimme tarjota SAP-ympäristöjen varmistukset meidän hallitsemana palveluna. Olemme kuitenkin havainneet, että kasvavassa määrin SAP-integraattorit ja -pääkäyttäjät haluavat enemmän hallintaa myös tähän puoleen. Siksi saatavilla on myös sovellusvarmistuspalvelu. Sovellusvarmistuspalvelumme integroituu SAP:n hallintatyökaluihin ja mahdollistaa kaikkien varmistusten ohjaamisen suoraan SAP:n natiiveilla työkaluilla.

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – uusia kollegoita hakusessa vauhdilla kasvavaan Cloud-yksikköömme!

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)

  Oikein käytettynä pilvi- ja kapasiteettipalvelut ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, mutta väärin käytettynä ne voivat olla varsinaisia rahasieppoja. Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat mahdollisuuksia esimerkiksi päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

  Hallitse pilvikustannukset tehokkaasti Valtin vinkkien avulla


  Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

  Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avulla  Uutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

  Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

  SD-WAN on suomeksi ohjelmisto-ohjattu verkkoratkaisu. Se on yrityksille suunnattu tapa rakentaa tietoverkko eri toimipisteiden, konesalien ja pilvipalvelimien välille niin, että verkkolaitteita hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta.

  Mikä on SD-WAN?  Kaiken takana on palvelin. Lähetätpä sitten sähköpostia tai etsit hakukoneesta vastauksia, taustalla raksuttaa jonkinlainen palvelin. Palvelimet ovat keskitettyjä tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäalustoja, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

  Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 2: vertailussa container ja serverless