SAP alustapalvelut

SAP-alustapalvelut

SAP-alustapalvelut tarjoavat korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille. Me vastaamme alustan vakaudesta, suorituskyvystä ja vaatimustenmukaisuudesta, jotta SAP-integraattorit ja loppukäyttäjät voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa ja ympäristön käyttämiseen.

Tuomalla SAP-ympäristösi meille saat juuri sellaisen palvelukokonaisuuden kuin tarvitset. Mitoitamme alustaympäristön vastaamaan juuri teidän organisaationne SAP-ympäristön vaatimuksia. Me varmistamme, että sekä SAP:n, että SAP-integraattorin vaatimukset täyttyvät ja ympäristönne on valmiina tulevaan. 

Kaikki komponentit vaatimusten mukaan

Toteutamme SAP-alustapalvelut räätälöitynä IaaS-palveluna, jossa alustan elinkaaren- ja toiminnanhallinta tuotetaan omalla asiantuntevalla henkilöstöllä omista konesaleistamme. Me vastaamme, että ympäristö on saatavilla ja kaikki siihen liittyvät alustaan ja infrastruktuuriin liittyvät komponentit ovat sekä ajanmukaisia, että vaatimukset täyttäviä. 

Vaatimusten osalta vastaamme, että kaikki komponentit aina taustalla pyörivästä tallennusjärjestelmästä SAP:n alustana toimivaan käyttöjärjestelmään saakka täyttävät tiukimmatkin sille asetetut edellytykset. Käytämme toteutuksissa ainoastaan SAP:n hyväksymiä teknologioita ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua SAP:n kanssa ympäristöjemme kehittämisestä. Eli me seuraamme tukimatriiseja, jotta sinun ei tarvitse.

Suunnittelemme SAP-alustapalvelun vastaamaan saatavuusvaatimuksianne. Lähtökohtaisesti jo kaikki palveluun sisältyvät komponentit ovat vikasietoisia, mutta omassa hallinnassamme olevat konesaliympäristöt mahdollistavat tiukimpienkin saatavuusvaatimusten täyttämisen. Globaalin skaalan vaatimuksiin voimme vastata suunnittelemalla ympäristön hyödyntämään globaaleja julkipilviä. Lähtökohtamme kaikissa palveluissamme on aina valita oikeat työkalut tarpeen mukaisesti.

Voimme tarjota SAP-ympäristöjen varmistukset meidän hallitsemana palveluna. Olemme kuitenkin havainneet, että kasvavassa määrin SAP-integraattorit ja -pääkäyttäjät haluavat enemmän hallintaa myös tähän puoleen. Siksi saatavilla on myös sovellusvarmistuspalvelu. Sovellusvarmistuspalvelumme integroituu SAP:n hallintatyökaluihin ja mahdollistaa kaikkien varmistusten ohjaamisen suoraan SAP:n natiiveilla työkaluilla.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Ari ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Ari Vehniä