Valtin Pilvisali

  Pilvisali on moderni tapa rakentaa palvelinympäristöjä. Palvelussa yhdistyvät markkinoiden parhaat teknologiat, kotimainen työ ja asiantuntijuus sekä mahdollisuus yhdistää parhaat palat muista pilvipalveluista osaksi samaa kokonaisuutta. Se tarjoaa yrityksellenne virtuaalista palvelinkapasiteettia joustavasti ja edullisesti, itse hallittuna nopeiden yhteyksien päästä. Pilvisalin voit yhdistää helposti nykyiseen ympäristöösi, julkisiin pilvipalveluihin tai voit vaikka korvata sillä koko nykyisen palvelinympäristösi.

  Pilvisali ja sen hyödyt yritykselle

  Hallinointi on helppoa

  Hallinnointiin tarvitset ainoastaan verkkoselaimen. Saat pääsyn web-pohjaiseen hallintapaneeliin, jossa voit luoda, määritellä, muokata, ylläpitää ja poistaa virtuaalipalvelimia, palvelinkokonaisuuksia, verkkoja ja näihin liittyviä palveluita.

  Automatisointimahdollisuudet

  Pilvisali mahdollistaa valmiit asennuspohjat sekä automaattisen reagoinnin skaalautumistarpeisiin. Automatisoinnissa on mahdollista hyödyntää ohjelmallisia hallintarajapintoja. Parhaimmillaan voit luoda ympäristöjä, joissa hallitset automaation tai yhden käyttöliittymän kautta palvelinympäristöjäsi Pilvisalissa ja muissa julkisten pilvipalveluiden ympäristöissä.

  Kustannustehokas vaihtoehto

  Pilvisalin edullinen hinnoittelu perustuu käyttöönotettuihin resursseihin. Maksat vain siitä mitä käytät. Voit optimoida virtuaalipalvelinten resurssimäärät haluamallasi tavalla parhaan kustannustehokkuuden saavuttamiseksi. Sammuttamalla tarpeettomat virtuaalipalvelimet voit saavuttaa vielä lisää säästöjä. Laskutusraportointi toteutuu palvelinkohtaisesti, jolloin voitte jyvittää kustannukset haluamallanne tavalla.

  Miksi valita Valtin Pilvisali?

  • Joustava ja helppo itse hallittava pilvipalvelu
  • Kapasiteettia on aina tarjolla, saat luotua tarvitsemasi palvelut heti kun haluat
  • Voit vapaasti valita virtuaalikoneiden koot, suurentaa ja pienentää niitä halutessasi
  • Maksat vain siitä mitä käytät
  • Valtin asiantuntijat auttavat tarvittaessa kaikissa palveluun liittyvissä asioissa
  • Sijoitat tiedot Suomeen
  • Tuet kotimaista työtä ja ostat palvelua Suomesta

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

  Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

  Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

  Hyödynnä julkista pilveä huippunopeasti ja säilytä data Suomessa

  Pilven ostamisen helppous altistaa virheille

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – Cloud-arkkitehtimme Tuomaksen ajatuksia työstään ja Advaniasta

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)