Yksityinen pilvipalvelu on oikea ratkaisu silloin, kun tarvitset poikkeuksellisen korkeaa tietoturvaa tai häiriötöntä ja muusta verkkoliikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia. Kun hankit kauttamme yksityisen pilvipalvelun, saat täydellisesti omaan nykykäyttöösi sekä tulevaisuuden tarpeisiisi räätälöidyn palveluympäristön.

  Yksityiset pilvipalvelumme suunnitellaan tiukkojen tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Privaattipilven palvelinresurssit eivät tarkan segmentoinnin ansiosta häiriinny missään tilanteessa rinnakkaiskuormien vaikutuksesta. Lisäksi monien sovellusten ja ohjelmistojen käyttöehdot edellyttävät palveluiden suorittamisen jaetuista palveluympäristöistä erotettuna. Yksityinen pilvipalvelu on silloin ainoa vaihtoehto.

  Palvelinalustojen ylläpito sisältyy aina Valtin IaaS-palveluun, mutta voitte halutessanne vastata ylläpidosta myös itse. Yksityisessä pilvipalvelussa vastaamme verkkomäärityksistä ja kytkennöistä, palvelimista ja niiden infrastruktuurikomponenteista sekä levyjärjestelmästä. Teillä on täydet oikeudet virtuaalipalvelimien asentamiseen ja muokkaamiseen, käynnistämiseen ja hallintaan.

  Miksi valitsisit yksityisen pilvipalvelun Valtilta?

  – Kun ulkoistat yrityksesi infrastruktuurin asennuksineen ja ylläpitoineen meille, voit vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin.

  – Me vastaamme siitä, että palvelinratkaisunne ja siinä käytetty teknologia ovat aina ajan tasalla.

  – ISO27001-sertifioidut toimintamallimme sekä asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja kokemus takaavat, että kykenemme reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti yllättäviinkin tarpeisiinne.

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama


  Jani lyhyesti kuvattuna

  Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

  Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

  Valttilaiset: Jani Kekäläinen

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää