Yksityinen pilvipalvelu

Yksityinen pilvipalvelu

Yksityinen pilvipalvelu on oikea ratkaisu silloin, kun tarvitset poikkeuksellisen korkeaa tietoturvaa tai häiriötöntä ja muusta verkkoliikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia. Kun hankit kauttamme yksityisen pilvipalvelun, saat täydellisesti omaan nykykäyttöösi sekä tulevaisuuden tarpeisiisi räätälöidyn palveluympäristön.

Yksityiset pilvipalvelumme suunnitellaan tiukkojen tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Privaattipilven palvelinresurssit eivät tarkan segmentoinnin ansiosta häiriinny missään tilanteessa rinnakkaiskuormien vaikutuksesta. Lisäksi monien sovellusten ja ohjelmistojen käyttöehdot edellyttävät palveluiden suorittamisen jaetuista palveluympäristöistä erotettuna. Yksityinen pilvipalvelu on silloin ainoa vaihtoehto.

Palvelinalustojen ylläpito sisältyy aina Valtin IaaS-palveluun, mutta voitte halutessanne vastata ylläpidosta myös itse. Yksityisessä pilvipalvelussa vastaamme verkkomäärityksistä ja kytkennöistä, palvelimista ja niiden infrastruktuurikomponenteista sekä levyjärjestelmästä. Teillä on täydet oikeudet virtuaalipalvelimien asentamiseen ja muokkaamiseen, käynnistämiseen ja hallintaan.

Lue blogi: pilventila 2019 - mitä suomalaisyrityksen pitää tietää?

Miksi valitsisit Valtti Kumppanien yksityisen pilvipalvelun?

  1. Kun ulkoistat yrityksesi infrastruktuurin asennuksineen ja ylläpitoineen meille, voit vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin.
  2. Me vastaamme siitä, että  palvelinratkaisunne ja siinä käytetty teknologia ovat aina ajan tasalla.
  3. ISO27001-sertifioidut toimintamallimme sekä asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja kokemus takaavat, että kykenemme reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti yllättäviinkin tarpeisiinne.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Ari ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Ari Vehniä