Tallennuspalvelut

Tallennuspalvelut

Haluatko vaivatonta tallennustilaa ilman mittavia investointeja omiin laitteistoihin, hallintaan ja ylläpitoon? Me mahdollistamme yrityksellesi tarpeidenne mukaiset tallennuspalvelut käyttötarkoituksen sekä vaadittavan suorituskyvyn ja kapasiteettimäärän huomioiden.

Tallennuspalvelumme on suunniteltu erilaisten yritysten monimuotoisiin käyttötarpeisiin. Sopiva tallennuspalvelu valitaan mm. vaadittavan suorituskyvyn ja järjestelmien kriittisyyden mukaan.

Tallennuspalvelumme mahdollistavat korkean käytettävyyden ja palvelin- ja verkkotallennuskäyttöön tarkoitetut skaalautuvat tallennusratkaisut ilman ylläpidosta koituvaa vaivaa tai investointeja omiin levyjärjestelmiin. Tallennuskapasiteettia on aina saatavilla tarpeidenne mukaan.

Tallennuspalvelumme on jaettu eri tallennusmenetelmiin (objekti-, tiedosto- ja palvelintallennus) ja suorituskykytasoihin. Suorituskykytasot  vaikuttavat sekä luku- että kirjoitusnopeuksiin. Lisäksi tarjolla on luotettavaa tallennuskapasiteettia suurten levyalueiden ja vähemmän I/O-kriittisten järjestelmien käyttöön.

Valtin Espoossa ja Helsingissä sijaitsevat konesalit mahdollistavat myös tallennuspalveluidenne aktiivisen kahdentamisen kahteen maatieteellisesti erotettuun konesaliin.

Miksi valitsisit Valtti kumppanien tallennuspalvelun?

 1. Liiketoimintakriittiset tietosi ovat tallennettuna vikasietoiseen ja tietoturvalliseen yritystason levyjärjestelmään
 2. Hyödynnämme uusimpia teknologioita niin pienissä kuin suurissakin ympäristöissä
 3. Uusimmissa käyttöjärjestelmissämme levytilaa voidaan lisätä ilman palvelinten uudelleenkäynnistämistä.

Verkkotallennuspalvelu

Etsitkö paikkaa datalle, jonka käytöstä tai jatkojalostamisesta et vielä tiedä? Haluatko tallentaa tietoa pitkäkestoiseen käyttöön järkevämmin? Verkkotallennuspalvelumme tarjoaa huolettoman, turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun pitkäkestoista arkistointia vaativan tiedon tallentamiseen.
Moni yritys tuhoaa turhaan yli vuoden vanhoja tietoja kustannusten pelossa ja vaihtoehtojen puutteessa. Verkkotallennuspalvelumme on kustannustehokas ratkaisu suurten tiedostomassojen tallentamiseen verkon yli.

Verkkotallennuspalvelu hinnoitellaan allokoitavan tallennuskapasiteetin mukaisesti – esim. tiedon käyttämisestä tai liikuttamisesta ei aiheudu yllättäviä ja vaikeasti budjetoitavia piilokustannuksia. Palvelu tukee myös suoraan tiedonlouhintaan käytettäviä järjestelmiä, esim. Hadoopia ja vastaavia Big Data -työkaluja sekä niiden hdfs-tallennusprotokollaa.

Voit myös unohtaa työläät migraatioprojektit – verkkotallennuspalvelussamme tietonne ovat aina reaaliaikaisesti noudettavissa ja tarkasteltavissa.

Verkkotallennuspalvelumme sopii esimerkiksi

 • yli vuoden vanhojen tiedostojen turvalliseen ja kustannustehokkaaseen säilyttämiseen
 • lain vaatimien tietojen pitkäaikaiseen säilyttämiseen, mm. kirjanpidon tiedot ja kuitit
 • loki- ja valvontatietojen, mm. järjestelmien toimintahistorian tai kulunvalvonna  datan tallentamiseen
 • suurikokoisten kuva- ja videoaineistojen säilyttämiseen, mm. videovalvontamateriaalit sekä arkkitehtikuvat ja muut suunnittelutyössä syntyvät isokokoiset tiedostot
 • big datan, mm. verkkokaupasta, sosiaalisesta mediasta ja muista digitaalisista kanavista kertyneen yritykselle arvokkaan käyttäytymistiedon tallentamiseen
 • potilastietojen, kuten röntgenkuvien ja potilashistorian säilyttämiseen

Kenelle verkkotallennuspalvelu sopii?

 • it-osastot millä tahansa toimialalla
 • tuotantoalan yritykset, kuten painotalot, tv- ja radiotuotanto
 • ohjelmisto-, mainos- ja mediatoimistot
 • vähittäiskaupan toimijat
 • arkkitehtitoimistot
 • terveydenhuoltoalan organisaatiot
 • rakennusalan yritykset
 • vartiointi- ja turvallisuusalan yritykset
 • logistiikka-alan toimijat
   

Konesalikumppania etsimässä?

Lataa Tarjouspyyntöpohja konesalipalveluiden ostajalle

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Toni ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.