Jaettu pilvipalvelu

Jaettu pilvipalvelu

Kun valitset käyttöösi Valtin jaetun pilvipalvelun, saat sekä pilven skaalautuvuuden, korkean tietoturvan että jaetun ympäristön kustannusedut.

Jaettu pilvipalvelumme tarjoaa kapasiteettia asiakkaidemme erityistarpeisiin. Jaetun pilvemme alustat ovat kokonaan Valtin hallinnassa omissa konesaleissamme Helsingissä ja Espoossa. Samoilla palvelimilla tuotetaan kapasiteettia useille asiakkaille.

Jaetun pilvipalvelun valitessasi et joudu tekemään kompromisseja tietoturvan suhteen. Datasi on tarkasti eroteltu muista palvelimillamme olevista tiedoista, ja jokaiseen asiakasympäristön palvelimeen luodaan uniikit tunnisteet, jotka erottelevat eri järjestelmät toisistaan. Verkkojen yksilöiminen on toteutettu äärimmäisen tietoturvallisia tekniikoita käyttämällä.

Sinun ei tarvitse kantaa huolta järjestelmistä. Huolehdimme palvelimien infrastruktuurin turvallisuudesta, teknologian kehittämisestä sekä tietoturva- ja haavoittuvuuspäivityksistä kanssasi sovitun syklin mukaisesti. Jaetun pilvipalvelun kokonaisuuteemme sisältyy myös käyttöjärjestelmän perusylläpito.

Lue: Pilventila-tutkimusblogi 2019

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Niko ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Niko Mourujärvi