Kun valitset käyttöösi Valtin jaetun pilvipalvelun, saat sekä pilven skaalautuvuuden, korkean tietoturvan että jaetun ympäristön kustannusedut.

  Pilvipalvelu Valtin konesalista

  Jaettu pilvipalvelumme tarjoaa kapasiteettia asiakkaidemme erityistarpeisiin. Jaetun pilvemme alustat ovat kokonaan Valtin hallinnassa omissa konesaleissamme Helsingissä ja Espoossa. Samoilla palvelimilla tuotetaan kapasiteettia useille asiakkaille.

  Jaetun pilvipalvelun valitessasi et joudu tekemään kompromisseja tietoturvan suhteen. Datasi on tarkasti eroteltu muista palvelimillamme olevista tiedoista, ja jokaiseen asiakasympäristön palvelimeen luodaan uniikit tunnisteet, jotka erottelevat eri järjestelmät toisistaan. Verkkojen yksilöiminen on toteutettu äärimmäisen tietoturvallisia tekniikoita käyttämällä.

  Sinun ei tarvitse kantaa huolta järjestelmistä. Huolehdimme palvelimien infrastruktuurin turvallisuudesta, teknologian kehittämisestä sekä tietoturva- ja haavoittuvuuspäivityksistä kanssasi sovitun syklin mukaisesti. Jaetun pilvipalvelun kokonaisuuteemme sisältyy myös käyttöjärjestelmän perusylläpito.

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
  myynti@valtti.com
  puh. 010 397 8000

  Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  IT-ympäristön kustannustehokas ylläpito ja kehittäminen muuttuvassa maailmassa

  Digitalisaation hyödyt kaikkien saataville

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää

  Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

  Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

  Pienen ja keskisuuren yrityksen it-johtaja on yksinäinen susi, joka kantaa harteillaan niin yrityssalaisuuksien, työn päivittäisen sujuvuuden kuin liiketoiminnan kehittämisenkin taakkoja. It-maailman kehittyminen on jokaiselle yritykselle sekä uhka että mahdollisuus: uhka, jos putoaa kehityksen kärryiltä ja suuri mahdollisuus, mikäli yritys onnistuu valjastamaan it:n liiketoimintansa kehityksensä ajuriksi. Siksi it-palveluiden ulkoistaminen osaaviin käsiin on bisneksen kannalta älykäs ratkaisu.

  Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palveluna  Ajattele jos sinun pitäisi joka aamu toimistolle tullessasi alkaa miettiä, mistä saat tänään toimistoon tarvitseman sähkön. Yhden neuvotteluhuoneen tilalla voisi olla kuntopyöriä, joita polkemalla saisi valoa harmaaseen syysaamuun.

  ”It on nykypäivän sähkö, ja yritysten pitäisi asettaa sille samat odotukset. Homma ei pelitä, jos työvälineiden toimivuutta pitää miettiä koko ajan”, sanoo it-palvelutalo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

  Kuinka monta päivää yrityksesi toimisi ilman kunnon IT-järjestelmiä?  Pk-yrityksessä it-tuotteiden ja palveluiden ostaja ei juuri koskaan ole kouliintunut it-ihminen. Ostajan tilanne on tukala. Ylipäänsä Suomen markkinoilla it-palveluiden ostaminen on sekava tilkkutäkki. Miksi tämä on hälyttävää ja mitä olisi tehtävissä?

  Yksikään yritys ei halua säätää tietotekniikan kanssa, vaan keskittää voimavarat omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Tylsät ja hankalat it-asiat kummittelevat pakkopullana, joka vain täytyy jotenkin hoitaa. Pitää valita firman it-infra, työntekijöiden laitteet ja keskeiset sovellukset, kuten myynnin ja tuotannon järjestelmät.

  Yritykset kaipaavat ostamisen huolettomuutta

  Seuraavaksi Valtin palvelun tekijät blogin vuoroon pääsee tuotantotiimin Juho Syrjänen. Juho on harrastanut lapsesta asti koneiden kanssa ja tiesi jo silloin, että haluaa työskennellä tulevaisuudessa it-alalla. Seuraavaksi Juho kertoo millaisia työpäivät ovat Valtin tuotannossa sekä miten tuotannot hommat näkyvät asiakkaalle.

  Valtin palvelun tekijät – Tikettien nopeaa käsittelyä ja kylmää päätä