hybridipilvi

Hybridipilvi

Hybridipilvi muodostaa saumattoman kokonaisuuden yhdistämällä kahta tai useampaa pilvipalvelua keskenään. Se sopii erityisen hyvin silloin, kun tarpeidenne kirjo on laaja, tai haluatte liittää omia fyysisiä palvelimianne osaksi pilviratkaisua.

Hybridipilvi mahdollistaa yksityisen pilvipalvelun ja Virtuaalisalin parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisen yhdessä – tehokkaasti samasta hallintaliittymästä:

  • Yksityisestä pilvipalvelusta staattista ja aina taattua kapasiteettia ilman, että laskentatehotarpeet joutuisivat kilpailemaan rinnakkaisista työkuormista edes hetkellisesti.
  • Virtuaalisalista joustavaa kapasiteettia yllättäviin tai väliaikaisiin laskentatehotarpeisiin, kuten projektiluontoisiin tehtäviin, testi- ja kehitystarpeisiin tai vaikka ylikuormituskapasiteetiksi.

Virtuaalisali on myös liitettävissä omissa konesaleissanne sijaitsevien VMware-ympäristöjen lisäresurssiksi, jolloin ne yhdessä myös muodostavat hybridipilveksi luokiteltavan kokonaisuuden.

Hybridipilvipalvelumme tuotetaan omista Suomessa sijaitsevista konesaleistamme, ja liitännät sisäisiin ja ulkoisiin palveluihin suunnitellaan juuri teidän tarpeidenne mukaan. Toteutamme yhteydet eri pilvipalvelumallien välille tarpeidenne ja suunniteltujen kuormitusten mukaan, jotta kokonaisuus voidaan pitää toimivana ja käyttötarkoitukseenne sopivana.

Hybridipilvi tukee myös julkisia pilvipalveluita, mikä mahdollistaa toimitettavien sovelluksien kuten web-palveluiden viemisen entistä lähemmäksi loppukäyttäjiänne, mihin tahansa maailmassa.

Miksi valitsisit hybridipilven Valtin palveluista?

  1. Valtin valmiit rajapinnat ja huippuunsa hiotut menetelmät takaavat parhaat mahdolliset edellytykset hybridipilven muodostamiseksi.
  2. Kun ulkoistat yrityksesi infrastruktuurin meille, voit vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin. 
  3. Me vastaamme siitä, että  palvelinratkaisunne ja siinä käytetty teknologia ovat aina ajan tasalla. 
  4. ISO27001-sertifioidut toimintamallimme sekä asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja kokemus takaavat, että kykenemme reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti yllättäviinkin tarpeisiinne.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Ilmari ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.