Hybridipilvi muodostaa saumattoman kokonaisuuden yhdistämällä kahta tai useampaa pilvipalvelua keskenään. Se sopii erityisen hyvin silloin, kun tarpeidenne kirjo on laaja, tai haluatte liittää omia fyysisiä palvelimianne osaksi pilviratkaisua.

  Hybridipilvipalvelumme tuotetaan omista Suomessa sijaitsevista konesaleistamme, ja liitännät sisäisiin ja ulkoisiin palveluihin suunnitellaan juuri teidän tarpeidenne mukaan. Toteutamme yhteydet eri pilvipalvelumallien välille tarpeidenne ja suunniteltujen kuormitusten mukaan, jotta kokonaisuus voidaan pitää toimivana ja käyttötarkoitukseenne sopivana.

  Hybridipilvi tukee myös julkisia pilvipalveluita, mikä mahdollistaa toimitettavien sovelluksien kuten web-palveluiden viemisen entistä lähemmäksi loppukäyttäjiänne, mihin tahansa maailmassa.

  Hybridipilvi mahdollistaa yksityisen pilvipalvelun ja Virtuaalisalin parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisen yhdessä – tehokkaasti samasta hallintaliittymästä:

  – Yksityisestä pilvipalvelusta staattista ja aina taattua kapasiteettia ilman, että laskentatehotarpeet joutuisivat kilpailemaan rinnakkaisista työkuormista edes hetkellisesti.

  – Virtuaalisalista joustavaa kapasiteettia yllättäviin tai väliaikaisiin laskentatehotarpeisiin, kuten projektiluontoisiin tehtäviin, testi- ja kehitystarpeisiin tai vaikka ylikuormituskapasiteetiksi.

  Virtuaalisali on myös liitettävissä omissa konesaleissanne sijaitsevien ympäristöjen lisäresurssiksi, jolloin ne muodostavat hybridipilveksi luokiteltavan kokonaisuuden.

  Miksi valitsisit hybridipilven Valtin palveluista?

  1. Valtin valmiit rajapinnat ja huippuunsa hiotut menetelmät takaavat parhaat mahdolliset edellytykset hybridipilven muodostamiseksi.
  2. Kun ulkoistat yrityksesi infrastruktuurin meille, voit vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin.
  3. Me vastaamme siitä, että palvelinratkaisunne ja siinä käytetty teknologia ovat aina ajan tasalla.
  4. ISO27001-sertifioidut toimintamallimme sekä asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja kokemus takaavat, että kykenemme reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti yllättäviinkin tarpeisiinne.

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama


  Jani lyhyesti kuvattuna

  Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

  Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

  Valttilaiset: Jani Kekäläinen

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää