Microsoft Azure

  Microsoft Azure on Microsoftin konesaleista tuotettu julkinen pilvipalvelu, jota voi hyödyntää sekä virtuaalipalvelinten alustana (IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (PaaS). Työkuormien sijoittamiseen ei ole yhtä oikeaa vaihtoehtoa, vaan paras ratkaisu riippuu yrityksen tilanteesta ja liiketoiminnan tarpeista.

  Valtin monipuoliset Microsoft Azure -palvelut mahdollistavat jokaiselle yritykselle sopivan palvelukokonaisuuden

  Hallinta-
  palvelut

  Tarjoamme Microsoft Azuren tilauksien hallinnan, laskutuspalvelut ja hallintamallin. Hallintamallin avulla pilviresurssit pysyvät aisoissa ja kulut kurissa. Hallitsemme pilvipalvelun elinkaarta huomioiden tietoturvapäivitykset.

  Identiteetti-
  ja valvontapalvelut

  Hallitsemme Azure AD -identiteettipalveluita ja valvomme pilviympäristöä 24/7. Pilvivalvonta on osa Valtin ISO-20000 toimintamallia. Varmistamme datasi ja raportoimme.

  Hybridi-
  palvelut

  Yhdistämme pilviratkaisusi toisiin verkkoihin, pilviin tai omaan konesaliin. Vaihtoehtona voit valita eri VPN-ratkaisuista tai Azure ExpressRoute -yhteyden.

  DevOps- ja konsultointipalvelut

  Kuvaamme pilvipalvelusi koodilla mahdollistaen hallitut muutokset sekä nopean palautumisen. Konsultoimme ja tarvittaessa autamme sinut alkuun hallitsemaan itse pilviresursseja Azure DevOps -automaatiolla.

  Microsoft Azure voi olla yritykselle hyvä vaihtoehto esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  Kun yrityksessä on
  jo käytössä joko
  Microsoft tai Office 365
  -palvelut.

  Tällöin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa ja Azure todennäköisesti julkipilvistä kaikkein järkevin vaihtoehto.

  Kun tarvitset laajaa globaalia skaalautuvuutta ja markkinoiden laajimmat monipuoliset työkalut suoraan käyttöösi.

  Azuresta todennäköisesti löytyy kaikki mitä tarvitset – kuten erilaisia valmiita pilvipalvelukomponentteja esimerkiksi mobiililaitteiden hallintaan, suurten datamassojen analysointiin ja koneoppimiseen.

  Kun kaipaat mahdollisuutta rakentaa nykyaikaisia sovelluksia nopeasti ja helposti skaalautuvaan ympäristöön.

  Azure tarjoaa erinomaisia managed services ja PaaS-toteutuksia kuten Azure App Services, jotka mahdollistavat entistä ketterämmän kehityksen sekä vähentävät ylläpidon tarvetta.

  5 syytä, miksi Azure kannattaa hankkia kumppanin kautta

  1. Tehokas startti. Autamme yritystäsi tarvittaessa kaikissa julkipilveen liittyvissä asioissa aina pilvistrategian laatimisesta käyttöönottoon, migraatioprojekteihin ja kustannusten jatkuvaan optimointiin. Suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä työkuormien siirtäminen pilveen sellaisenaan yleensä ennemmin nostaa kuin laskee kokonaiskustannuksia.

  2. Ajantasainen asiantuntemus. Azuren palvelukehitys on nopeaa ja vaatii jatkuvaa seurantaa ja asiantuntemuksen ylläpitämistä, minkä asiantuntijamme tekevät puolestasi. Lisäksi esimerkiksi pilvien kustannusten vertailu voi olla haastavaa, ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

  3. Huolenpitosopimus. Julkipilveen siirtyminen ei myöskään poista tarvetta ympäristöjen jatkuvasta huolenpidosta, ja ympäristön ylläpito sisältäen valvonta-, päivitys- ja back up -ratkaisut hoituvat usein tehokkaimmin luotettavan kumppanin avustuksella.

  4. Suomenkielinen palvelu. Saat asiantuntevaa palvelua ja konsultointia suomeksi aina tarvittaessa.

  5. Helppo veloitus. Meidän kauttamme veloitus onnistuu luottokortin sijaan myös laskulla. Jos yrityksesi käyttää valmiiksi Azurea, myös vaihto luottokortista laskutukseen hoituu helposti.

  Haluatko pilvestä irti täydet liiketoimintahyödyt? Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tehostamaan liiketoimintaasi. Lue lisää pilvikonsultointipalveluistamme!

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  020 790 7700

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

  Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

  Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

  Hyödynnä julkista pilveä huippunopeasti ja säilytä data Suomessa

  Pilven ostamisen helppous altistaa virheille

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – blogissa Cloud-arkkitehtimme Tuomaksen ajatuksia työstään ja Valtista

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)