Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure on Microsoftin konesaleista tuotettu julkinen pilvipalvelu, jota voi hyödyntää sekä virtuaalipalvelinten alustana (IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (PaaS).

Milloin Azure on yritykselle hyvä vaihtoehto?

Työkuormien sijoittamiseen ei ole yhtä oikeaa vaihtoehtoa, vaan paras ratkaisu riippuu yrityksen tilanteesta ja liiketoiminnan tarpeista. 

Microsoft Azure voi olla yritykselle hyvä vaihtoehto esim. seuraavissa tilanteissa:

  • Kun olet valmiiksi Microsoft- tai Office 365-käyttäjä. Tällöin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa ja Azure todennäköisesti julkipilvistä kaikkein järkevin vaihtoehto.
  • Kun tarvitset laajaa globaalia skaalautuvuutta ja markkinoiden laajimmat monipuoliset työkalut suoraan käyttöösi. Azuresta todennäköisesti löytyy kaikki mitä tarvitset – kuten erilaisia valmiita pilvipalvelukomponentteja esimerkiksi mobiililaitteiden hallintaan, dokumenttien suojaamiseen, suurten datamassojen analysointiin ja koneoppimiseen.
  • Kun kaipaat mahdollisuutta rakentaa nykyaikaisia sovelluksia nopeasti ja helposti skaalautuvaan ympäristöön. Azure tarjoaa erinomaisia managed services ja PaaS-toteutuksia kuten Azure App Services, jotka mahdollistavat entistä ketterämmän kehityksen sekä vähentävät ylläpidon tarvetta. Käyttöä ei myöskään tarvitse rajata vain tiettyihin teknologioihin, koska Azure tukee useita eri ohjelmointikieliä. 

5 syytä, miksi Azure kannattaa hankkia kumppanin kautta 

  1. Tehokas startti. Autamme yritystäsi tarvittaessa kaikissa julkipilveen liittyvissä asioissa aina pilvistrategian laatimisesta käyttöönottoon, migraatioprojekteihin ja kustannusten jatkuvaan optimointiin. Suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä työkuormien siirtäminen pilveen sellaisenaan yleensä ennemmin nostaa kuin laskee kokonaiskustannuksia.
  2. Ajantasainen asiantuntemus. Azuren palvelukehitys on nopeaa ja vaatii jatkuvaa seurantaa ja asiantuntemuksen ylläpitämistä, minkä asiantuntijamme tekevät puolestasi. Lisäksi esimerkiksi pilvien kustannusten vertailu voi olla haastavaa, ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut.
  3. Huolenpitosopimus. Julkipilveen siirtyminen ei myöskään poista tarvetta ympäristöjen jatkuvasta huolenpidosta, ja ympäristön ylläpito sisältäen valvonta-, päivitys- ja back up -ratkaisut hoituvat usein tehokkaimmin luotettavan kumppanin avustuksella.
  4. Suomenkielinen palvelu. Saat asiantuntevaa palvelua ja konsultointia suomeksi aina tarvittaessa.
  5. Helppo veloitus. Meidän kauttamme veloitus onnistuu luottokortin sijaan myös laskulla. Jos yrityksesi käyttää valmiiksi Azurea, myös vaihto luottokortista laskutukseen hoituu helposti.

Haluatko pilvestä irti täydet liiketoimintahyödyt? Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tehostamaan liiketoimintaasi. Lue lisää pilvikonsultointipalveluistamme!

Blogi: Mitkä työtaakat mihinkin julkipilveen?

Kysy lisää Azure-asiantuntijoiltamme

Tony ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.