Konesalipalvelut
Konesalipalvelut

  Korkealuokkaiset konesalimme sijaitsevat Espoon Kilossa ja Helsingin Vallilassa. Konesalien teknologia perustuu markkinoiden johtaviin ratkaisuihin ja niiden energiatehokkuus ja turvallisuus ovat omaa luokkaansa Suomessa. Konesalit ja teknologiaratkaisut on rakennettu siten, että asiakkaille voidaan varmistaa jatkuvasti kehittyvä ympäristö.

  Jatkuvuus

  Varmistamme liiketoimintasi häiriöttömän jatkuvuuden ja konesaliympäristöjen valvonnan 24/7/365. Pilviteknologioita voi hyödyntää turvallisesti, kun kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan konesaliin.

  Co-location

  Konesalit tarjoavat mahdollisuuden myös co-location -palveluille. Asiakkaamme voivat tuoda tiloihin myös omia laitteita ja toteuttaa joustavasti myös konesalikahdennuksia sekä tallentamisen kahdennuksia.

  Korkean käytettävyyden konesalipalvelut

  Liiketoimintakriittiset ratkaisut vaativat korkeaa käytettävyyttä sekä huippuluokan suorituskykyä ja tietoturvaa. Me voimme tarjota liiketoimintanne tarpeiden mukaan skaalautuvan pilvikapasiteetin sekä erinomaisen palvelun kiinteällä kuukausihinnalla, käytön mukaan laskutettuna.

  Meiltä saat kasvollista palvelua – niin teknisissä kuin kaupallisissakin asioissa

  Mielestämme yksi hyvän konesalikumppanuuden tunnusmerkeistä on se, että sinulla on aina paikka, johon voit soittaa. Tutut yhteyshenkilöt tuntevat sinut, bisneksesi, tilanteesi ja historiasi.

  Asiantuntijamme ovat selvillä alan kehityksestä ja trendeistä, teknologiasta sekä esimerkiksi lainsäädännön muutoksista. Saat meiltä uusia ideoita it-hallintaan ja palveluiden tuottamiseen.  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme sähköpostitse,
  puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA