Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Korkealuokkaiset konesalimme sijaitsevat Espoon Kilossa ja Helsingin Vallilassa. Konesalien teknologia perustuu markkinoiden johtaviin ratkaisuihin ja niiden energiatehokkuus ja turvallisuus ovat omaa luokkaansa Suomessa. Konesalit ja teknologiaratkaisut on rakennettu siten, että asiakkaille voidaan varmistaa jatkuvasti kehittyvä ympäristö.

Varmistamme liiketoimintasi häiriöttömän jatkuvuuden ja konesaliympäristöjen valvonnan 24/7/365. Pilviteknologioita voi hyödyntää turvallisesti, kun kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan konesaliin.

Konesalit tarjoavat mahdollisuuden myös co-location -palveluille. Asiakkaamme voivat tuoda tiloihin myös omia laitteita ja toteuttaa joustavasti myös konesalikahdennuksia sekä tallentamisen kahdennuksia.

Korkean käytettävyyden konesalipalvelut

Liiketoimintakriittiset ratkaisut vaativat korkeaa käytettävyyttä sekä huippuluokan suorituskykyä ja tietoturvaa. Me voimme tarjota liiketoimintanne tarpeiden mukaan skaalautuvan pilvikapasiteetin sekä erinomaisen palvelun kiinteällä kuukausihinnalla, käytön mukaan laskutettuna.

Lataa: Tarjouspyyntöpohja konesalipalveluiden ostajalle

Meiltä saat kasvollista palvelua – niin teknisissä kuin kaupallisissakin asioissa

Mielestämme yksi hyvän konesalikumppanuuden tunnusmerkeistä on se, että sinulla on aina paikka, johon voit soittaa. Tutut yhteyshenkilöt tuntevat sinut, bisneksesi, tilanteesi ja historiasi.

Asiantuntijamme ovat selvillä alan kehityksestä ja trendeistä, teknologiasta sekä esimerkiksi lainsäädännön muutoksista. Saat meiltä uusia ideoita it-hallintaan ja palveluiden tuottamiseen.

Lataa muistilista: Näin vältätä konesalipalveluiden ostamisen karikot

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Anu ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.