Multicloud-ratkaisut

  Multicloud on sekoitus eri pilvitoimittajia – olivat ne sitten hybridiratkaisuja yksityisen ja julkipilven välillä tai useampia julkipilviä. Multicloud-ympäristö auttaa yritystä pysymään mukana toimintaympäristön muutoksessa, rakentamaan kokonaisratkaisun omien tarpeiden mukaan ja säilyttämään joustavuuden, jota yhden pilvitoimittajan ratkaisut eivät aina mahdollista.

  Multicloud on sekoitus eri pilvitoimittajia. 

  Yrityksesi hyötyy todennäköisesti multicloud-ratkaisusta, jos…

  – tarvitset käyttöösi pilvipalvelut, jotka mahdollistavat liiketoiminnan globaalin skaalaamisen siitä huolimatta, että eri pilvitoimittajilla on tarjolla hyvin erilaisia ja eritasoisia palveluita eri maantieteellisissä sijainneissa

  – haluat hyödyntää nykyisiä IT-investointejasi entistä tehokkaammin luomalla yksityisiä pilvipalveluita ja ottaa käyttöön julkipilvien nopeasti kehittyviä palveluita erityisesti sovelluskehityksen tai data-analytiikan osalta

  – tarvitset käyttöösi useamman pilven uniikit palvelut ja sovellukset (esimerkiksi suojausasetukset, datapalvelut tai yhteensopivuusominaisuudet) sekä nyt että palveluiden kehittyessä edelleen

  – haluat pilviarkkitehtuurin, joka auttaa varmistamaan, että liiketoimintakriittiset sovellukset toimivat pilvikohtaisista tai paikallisista häiriöistä huolimatta

  – haluat säilyttää mahdollisuuden reagoida markkinoiden muutoksiin ja välttää vendor lock-inin. Näin voit ennaltaehkäistä tilanteen, jossa yrityksesi menestys on tulevaisuudessa yhden palveluntarjoajan kyvykkyyksien varassa.

  Tarjoamme asiakkaillemme sekä kotimaisissa konesaleissamme tuotettuja yksityisiä pilvipalveluita että Google Cloud PlatformAmazon Web Services ja Microsoft Azure -pilvipalveluita.

  Olemme kumppanisi, kun tarvitsette tukea palveluratkaisujen vertailuun, kustannusten optimointiin tai vaikkapa yhteysmenetelmien valintaan.

  Meiltä saat käyttöösi kokeneista pilviarkkitehdeistä ja muista asiantuntijoista koostuvan tiimin, joka voi auttaa yritystäsi mm. seuraavissa asioissa:

  – Multicloud-strategian laatiminen ja sopivien pilviympäristöjen valitseminen yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin
  – Migraatioprojektit ja pilviympäristöjen tietoturva
  – Työkuormien tehokas hallinta useassa eri pilviympäristössä
  – Pilvikustannusten jatkuva optimointi
  – Rutiinitöiden automatisoiminen (DevOps)

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Toteutimme yhdessä Taloustutkimuksen kanssa kartoituksen, jossa selvitimme suomalaisten organisaatioiden pilvipalveluiden ja erityisesti multicloud– eli monipilviympäristöjen hyödyntämistä. 150 pilvipalveluista vastaavaa yrityspäättäjää vastasi. Tässä sinulle tärkeimmät löydökset, ole hyvä!

  Kartoitus: multicloud mukautuu tarpeisiin ja laskee kustannuksia

  Joululoma kolkuttelee ovella ja välilehdet selattu läpi? Ei hätää! Asiantuntijamme vinkkasivat viime aikojen parhaat pilviaiheiset artikkelit lomalukemiseksi.

  Pilvilukemista joululomalle – asiantuntijoiden lukuvinkit

  Yli 80 % globaaleista suuryrityksistä valitsee multicloud-pilvistrategian, ja pienemmät yritykset kirivät perässä. Parhaimmillaan moderni monipilviympäristö on yritykselle nimenomaan pitkän tähtäimen strateginen valinta, joka tuo mukanaan joustavuutta toimintaympäristöön, ketteryyttä palvelukehitykseen ja operatiivisia kustannussäästöjä. Mitkä ovat multicloud-pilvistrategian tärkeimmät liiketoimintahyödyt?

  Mitä liiketoimintahyötyä multicloudista on yrityksille?

  Pilven tietoturva on yksi yritysten suurimpia kompastuskiviä – mutta tietoturvan suurimpia ongelmia eivät suinkaan ole tekniset haasteet, vaan puutteellinen suunnittelu ja inhimilliset virheet.

  [WEBINAARITALLENNE] Pilven tietoturva haltuun

  Pilvimarkkina kehittyy nopeasti ja lienee aika päivittää myös tulkintaa termeistä. Tässä kirjoituksessani pyrin tuomaan esille tulkintani hybridipilven ja multicloudin eroista sekä niiden hyödyistä yrityksille. Matkan varrella voi palautua mieleen myös muita perusasioita!

  Mitä eroa on multicloudilla ja hybridipilvellä?

  Tutkimusten mukaan jopa neljäsosa yrityksistä ei luota pilven tietoturvaan. Miten multicloudista eli useamman eri palveluntarjoajan pilviympäristöistä saa liiketoimintahyödyt irti tietoturvallisesti?

  Multicloudin tietoturva – Miten usean palveluntarjoajan pilvestä saa liiketoimintahyödyt turvallisesti?

  Pilvestä on tullut varsin lyhyessä ajassa modernin yritys-IT:n vetojuhta: RightScalen tuoreimman The State of the Cloud tutkimuksen mukaan jo 96 % yrityksistä on kokonaan tai osittain pilvessä. Mutta mitä yritysten tulisi tietää aiheesta juuri nyt?

  Nostimme listalle 4 pilvitrendiä, jotka tulisi nostaa agendalle jokaisessa yrityksessä, jossa IT-infran ja pilviympäristöjen suunnittelu ja kustannustenhallinta ovat ajankohtaisia.

  Pilven tila 2018 – nämä 4 trendiä suomalaisyritysten tulee tietää juuri nyt

  Google Cloud Next ‘18 -tapahtuma keräsi heinäkuun lopussa San Franciscoon yli 23 000 alan huippuammattilaista. Tässä parhaat palat ja kiinnostavimmat uutiset tapahtumasta!

  Google Cloud Next ‘18 tarjosi pilvimarkkinoille pureksittavaa