Valtin hybridipilvipalvelut

Hybridipilvi tarkoittaa laskentaympäristöä, joka yhdistää julkisen pilven ja paikallisen infrastruktuurin tai datakeskuksen, sallimalla tietojen ja sovellusten jakamisen niiden välillä. Se antaa yrityksellesi enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta laskentaresurssien skaalaamiseen ja pilvi-innovaatioiden hyödyntämiseen samalla, kun se tarjoaa yhteentoimivuuden paikallisen ympäristösi kanssa.  

Miksi hybridipilveen?

Organisaatiot valitsevat hybridipilven monista syistä, kuten säännösten ja datan riippumattomuuden vaatimusten täyttämisestä, paikallisten teknologiainvestointien maksimoinnista, alhaisen viiveen ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisesta.

Hybridipilven avulla voit myös siirtää sovelluksia pilveen yrityksesi kannalta järkevään tahtiin ja modenisoida teknistä infrastruktuuriasi ajan myötä askel askeleelta.

Haluan kuulla lisää

Hybridipilven edut

Hybridipilvilähestymistapa sopii sinulle, jos haluat hyödyntää julkisen pilven, kuten Microsoft Azure, Amazon AWS tai Google Cloudin, laajuutta ja turvallisuutta, samalla kun haluat pitää tietosi paikallisessa konesalissa, jotta se noudattaa datan residenssilakeja tai tukee laskentatarpeita lähempänä asiakkaitasi. 

Sovellusten yhteensopivuuden varmistaminen

Hybridi arkkitehtuurin avulla voit päättää, missä sovelluksesi sijaitsee ja missä sovelluksen laskenta tapahtuu. Tämä voi auttaa vastaamaan esimerkiksi viranomaisvaatimuksiin ja varmistamaan säänneltyjen sovellusten yhteensopivuus.

 

 

Luo toimiva kokonaisuus

Tapauskohtaisesti hajautetut sovellukset hyötyvät hybridipilviratkaisusta. Sovelluksissa, joissa on alhaiset viivevaatimukset, laskenta tapahtuu lähellä loppukäyttäjiä.

Kustannustehokkaasti julkiseen pilveen

Lisäämällä julkisen pilvipalvelun olemassa olevaan paikalliseen infrastruktuuriisi voit laajentaa laskentakapasiteettiasi ilman, että palvelinkeskuksesi kustannukset kasvavat. Voit esimerkiksi kehittää sovelluksia julkisen pilven kehitystyökaluilla ja julkaista ne paikallisesta datakeskuksesta.

Valtti auttaa luomaan toimivan hybridipilvikokonaisuuden

Onnistunut hybridiarkkitehtuuri tarjoaa yhtenäisen tavan hallita, suojata ja hallita IT-resursseja paikallisissa datakeskuksessa, multicloud ja edge ympäristöissä. Hybridipilvi tarkoittaa myös johdonmukaisten tietokantavalintojen ja -arkkitehtuurien mahdollistamista eri ympäristöissä, jotta voit helposti siirtää sovellustietoja haluamaasi paikkaan ja hallita niitä kokonaisvaltaisesti.

Sujuva arki muki

Huomioimme aina liiketoimintakohtaiset tarpeet

Lähestymistapamme auttaa sinua optimoimaan hybridipilviekosysteemisi teknisten vaatimusten lisäksi myös liiketoimintasi, tietoturva- ja hallintotarpeidesi perusteella. Valikoimamme kattaa pilvipalveluiden käyttöönoton elinkaaren strategiasta ja arvioinnista avaimet käteen -periaatteella toimitukseen ja jatkuviin palveluihin. Keskitymme auttamaan teknologiastrategiasi linjaamisessa prosessien, osaamisen ja operatiivisen toimintamallin kautta kanssa sekä uusien toimintatapojen, kuten DevOpsin tai kontittamisen toteuttamiseen.

Tietoliikenneratkaisut

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme sähköpostitse,
puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

Hyödynnä julkista pilveä huippunopeasti ja säilytä data Suomessa

Pilven ostamisen helppous altistaa virheille

Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

Pilveä pukkaa – Cloud-arkkitehtimme Tuomaksen ajatuksia työstään ja Advaniasta

Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)