Julkisen pilvipalvelun ylläpito, hallinta ja valvonta

  Valtti vastaa julkisen pilvipalvelun ylläpidosta. Julkisiin pilviympäristöihin rakentuu helposti monimutkaisia kokonaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Eri toimijoiden toteuttamat, hallinnoimat ja integroimat järjestelmät voivat muodostaa yrityksessä kokonaisuuden, jonka keskitetty hallinnointi ja pelisäännöt unohtuvat tai eivät ole yhtenäisiä sisäisesti. Julkipiviympäristön rakentamisen jälkeen tulisikin miettiä miten ympäristön toiminnan jatkuvuus varmistetaan ja kenen toimesta. Lisäksi ympäristön päivitykset ja mahdolliset ongelmatilanteet tulee hoitaa kuntoon, jotta julkipilviympäristön käyttö ja tietoturva ei vaarannu.  

  Ammattitaitoinen ylläpito takaa toiminnan jatkuvuuden

  Valtin ammattitaitoinen henkilöstö ja huippuunsa hiotut valvonta- ja ylläpitoprosessit turvaavat asiakkaan julkipilviympäristön toiminnan ja jatkuvuuden. Valtti valvoo ja operoi asiakkaan kanssa sovitun hallintamallin mukaisesti julkipilviympäristössä ja monitoimittajaympäristössä pelisäännöt sekä vastuut sovitaan, jotta kaikilla osapuolilla on ymmärrys kokonaisuudesta. 

  Haluan kuulla lisää

  Valtin julkipilven ylläpitopalvelussa asiakas voi antaa ympäristönsä ylläpidon
  ammattitaitoisiin käsiin ja keskittyä itse oman liiketoimintansa kehittämiseen

  Pysy paremmin ajan tasalla

  Valtti valvoo ympäristön toiminnallisuuksia, resurssien ja kapasiteetin tilaa, tietoturvaa ja kustannuskehitystä. Mahdollisissa virhetilanteissa, tai tilanteissa missä on muuten sovittu toimenpiteistä, Valtti reagoi pro-aktiivisesti tarvittavilla toimenpiteillä. Toimenpiteet julkipilviympäristöissä tehdään yhteisten pelisääntöjen mukaan ja samalla huolehditaan ajantasaisesta dokumentoinnista sekä ohjeistuksesta.

   

   

  Monipuolisella ammattitaidolla

  Ylläpitopalvelu kattaa kaikki keskeisimmät komponentit asiakkaan pilviympäristöstä, kuten esimerkiksi identiteentin– ja pääsynhallinnan, kapasiteetinhallinnan, tietokantapalveluiden hallinnan. Myös ja sovellusmodernisointitympäristöjen kuten Kubernetes-alustojen ja CI/CD kehitysprosseihin saat tukea Valtilta. 

  Julkipilvialustaosaamista laidasta laitaan

  Valtin julkipilven ylläpitopalvelut kattavat yleisimmät julkipilvialustat, kuten Google Cloud Platform, Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastucture ja Amazon Web Services. Alustoihin tarjotaan Valtin parhaat ylläpitokäytännöt ja luotettavan kumppanin kokemus. 

  Opas: Kuinka turvaat datasi hybridipilviympäristössä?

  Tärkeiden sovellusten palvelukatkokset vaikuttavat suoraan yrityksen tuloihin ja maineeseen. Hyvä hybridipilvistrategia luo kestävän pohjan yrityksen tulevaisuudelle. Tästä Valtin maksuttomasta oppaasta löydät vinkkejä turvallisen hybridipilviympäristön ylläpitämiseen.

  Lataa opas

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme sähköpostitse,
  puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

  Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

  Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

  Hyödynnä julkista pilveä huippunopeasti ja säilytä data Suomessa

  Pilven ostamisen helppous altistaa virheille

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – Cloud-arkkitehtimme Tuomaksen ajatuksia työstään ja Advaniasta

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)