Julkinen pilvipalvelu

Valtin kattavat julkipilvipalvelut

Valtin julkipilvipalvelut pitävät sisällään neuvonantopalveluita onnistuneeseen hybridipilvistrategiaan, asiakkaiden julkisen pilvipalveluympäristön ylläpitoa ja hallintaa sekä julkipilven asiantuntijapalveluita ja konsultointia. Asiantuntijoidemme osaaminen kattaa teknologiariippumattomasti koko julkisen pilvimaailman pilvistrategiasta toimiviin julkipilven päälle rakennettuihin työympäristöihin. Autamme asiakkaitamme ottamaan täyden hyödyn irti julkisen pilven mahdollisuuksista. Mutta miten valitset yrityksellesi sopivat pilvipalvelut? Lataa oppaamme, jossa kerromme lisää!

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden keskittää julkisen pilvipalvelukokonaisuuden laskutuksen sekä kustannuksien hallinnan Valtin asiantuntijoiden vastuulle.

Valtin hybridipilvipalvelut

Hybridipilvilähestymistapa sopii sinulle, jos haluat hyödyntää julkisen pilven, kuten Microsoft Azure, Amazon AWS tai Google Cloudin, laajuutta ja turvallisuutta, samalla kun haluat pitää tietosi paikallisessa konesalissa, jotta se noudattaa datan residenssilakeja tai tukee laskentatarpeita lähempänä asiakkaitasi.

Tutustu palveluun

Julkisen pilvipalvelun ylläpito, hallinta ja valvonta

Valtin julkisen pilven ylläpitopalvelussa asiakas voi antaa ympäristönsä ylläpidon ammattitaitoisiin käsiin ja keskittyä itse oman liiketoimintansa kehittämiseen. Ammattitaitoinen henkilöstö ja huippuunsa hiotut valvonta- ja ylläpitoprosessit turvaavat asiakkaan julkipilviympäristön toiminnan ja jatkuvuuden. 

Tutustu palveluun

Julkipilven asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Valtin asiantuntijoiden avulla selvität yrityksen nykytilanteen ja muodostat järkevämmän tavoitetilan laajemmalle pilvisiirtymälle tai yksittäisen palvelun käyttöönottoon. Tavoitetilan yhteydessä arvioimme ja konsultoimme pilven ja paikallisten infrapalveluiden jatkuvuuden hallintaa ja hallintamalleja. Lisäksi sovelluskehityskonsulttimme muodostavat asiakkaillemme tehokkaat ja tietoturvalliset ratkaisut low-code/no code tai täysin räätälöityinä sovelluksina.

Haluan kuulla lisää

Pilvipalvelut ja ohjelmistot tehokkaaseen työpäivään

Microsoft

Hyödynnä Microsoftin julkisen pilvipalvelun joustavasti skaalautuvia ominaisuuksia.

Google Cloud Platform

Googlen monipuolisen pilviteknologian hyödyt käyttöösi joustavasti ja tarpeittesi mukaan.

Amazon Web Services

Valjasta ketterän AWS julkipilvipalvelun edut hyödyksesi osaavan kumppanin avulla.

Oracle

Tarjoamme osaamista Oracle Cloud -pilvipalveluihin.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

Hyödynnä julkista pilveä huippunopeasti ja säilytä data Suomessa

Pilven ostamisen helppous altistaa virheille

Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

Pilveä pukkaa – Cloud-arkkitehtimme Tuomaksen ajatuksia työstään ja Advaniasta

Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)