Jelastic ja Docker

Docker on avoimen lähdekoodin sovellus, jonka avulla kehittäjä voi paketoida sekä sovelluksen että sen taustaresurssit virtuaalisiin helposti hallittaviin paketteihin, eli kontteihin (container).

Yksi Dockerin parhaista puolista on näiden containereiden siirrettävyys ympäristöstä toiseen. Lisäksi containereiden jättämä jalanjälki on erittäin pieni tavallisiin virtuaalikoneisiin verrattuna, joten hankkimasi resurssit kohdistuvat paremmin oikeaan käyttöön.

MITEN DOCKER TOIMII JELASTICIN KANSSA?

Jos hyödynnät Dockeria, saat Jelasticin avulla siitä vieläkin enemmän irti.

Jelasticin Docker-ominaisuudet pohjautuvat Docker Enginen sijaan Virtuozzo-containereihin, jotka tuottavat Docker-imageille niiden tarvitsemat resurssit. Hallittavuus Jelasticin työkaluilla on tehokasta ja helppoa. Virtuozzo mahdollistaa myös sellaisia toimintoja, jotka Docker Enginellä on vaikea haastaa:

  • live-migraatio konesalien välillä
  • resurssien muuttaminen lennossa
  • kehittyneet ja helpot tallennusominaisuudet
  • natiivit verkkorajapinnat vaikka julkiverkon ip-osoitteiden antamiseksi suoraan containerille.

Jelasticissa on mahdollista ajaa Docker Engineä Virtuozzo-containereiden sisällä. Toisin sanoen Docker Composella tehdyt kehitykset ovat siirrettävissä Jelasticimme päälle, ja kaikki muukin tekeminen Docker Enginen parissa on kuin omalla koneella ajaessa!

MUITA JELASTIC + DOCKER -YHDISTELMÄN HYÖTYJÄ

  • Hyödynnä Docker-imageja mutkattomasti. Voit tuoda imaget Jelasticiin suoraan Docker Hubista, ja sovelluksen palvelinarkkitehtuuri on helposti havainnollistettu. Voit hyödyntää myös privaatteja Docker-rekistereitä.
  • Ketteryyden takaavat Marketplacestamme löytyvät asennusvalmiit Docker Swarm ja Kubernetes -klusterit – sinun tarvitsee vain päättää asennettavien manager- ja worker-nodejen lukumäärät.
  • Julkaise Jelasticissa Dockeriin luomasi sovellus helposti. Voimme jakaa sovelluksesi Marketplacessamme kaikkien saataville, vaikka vain tutustumista varten.

LUOTETTAVA KOTIMAINEN TUKIPALVELUMME TURVAA SELUSTASI


Autamme sinua palvelinalustaan liittyvissä kysymyksissä veloituksetta – selvällä suomen kielellä.Valtti Kumppanit valvoo alustan toimivuutta 24/7/365.