Amazon Web Services

Amazon Web Services

Amazon Web Services on Amazonin konesaleissa tuotettu monipuolinen palvelu, joka tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja vakautta virtuaalipalvelinten (IaaS) tai sovelluskehitysalustojen (PaaS) tarpeisiin.

Milloin AWS on yrityksellesi hyvä vaihtoehto?

Työkuormien sijoittamiseen ei ole yhtä oikeaa vaihtoehtoa, vaan paras ratkaisu riippuu yrityksen tilanteesta ja liiketoiminnan tarpeista.

Amazon Web Services on hyvä vaihtoehto esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun tarvitset hyvän varmistuksen. AWS verkkopalveluilla yrityksesi saa pilvessä olevalle datalle luotettavan varmistuksen ja tietoturvalliset palomuuri, kuormanjako ja tiedonsuojauspalvelut.
  • Kun tarpeesi eivät mahdu standardeihin. AWS tarjoaa yrityksellesi eniten valinnanvaraa pilvipalvelun kehittämiseksi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.  
  • Kun haluat hyödyntää koneoppimista ja ennakoivaa analytiikkaa. AWS tarjoaa monipuolisen valikoiman valmiita sovelluksia, jotka avaavat mahdollisuuden yrityksen datan analysointiin keinoälyn voimin.
  • Kun sovelluksesi pitää saada markkinoille nopeasti – AWS Marketplacen palvelujen avulla sovelluskehitys ja sovellusten markkinoille vienti on nopeaa

Viisi syytä, miksi AWS kannattaa hankkia kumppanin kautta

Tehokas startti. Autamme yritystäsi tarvittaessa kaikissa julkipilveen liittyvissä asioissa aina pilvistrategian laatimisesta käyttöönottoon, migraatioprojekteihin ja kustannusten jatkuvaan optimointiin. Suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä työkuormien siirtäminen pilveen sellaisenaan yleensä ennemmin nostaa kuin laskee kokonaiskustannuksia.

Ajantasainen asiantuntemus. AWS:n palvelukehitys on nopeaa ja vaatii jatkuvaa seurantaa ja asiantuntemuksen ylläpitämistä, minkä asiantuntijamme tekevät puolestasi. AWS on maailman laajin ja alati muuttuva pilvipalvelu, ja sen parhaat liiketoimintavaikutukset saadaan parhaiten hyödynnettyä asiantuntijan voimin. Lisäksi esimerkiksi pilvien kustannusten vertailu voi olla haastavaa, ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Huolenpitosopimus. Julkipilveen siirtyminen ei poista tarvetta ympäristöjen jatkuvasta huolenpidosta, ja ympäristön ylläpito sisältäen valvonta-, päivitys- ja back up -ratkaisut hoituvat usein tehokkaimmin luotettavan kumppanin avustuksella.

Suomenkielinen palvelu. Saat asiantuntevaa palvelua ja konsultointia suomeksi aina tarvittaessa.

Helppo veloitus. Meidän kauttamme veloitus onnistuu luottokortin sijaan myös laskulla. Näin jatkuvuus on taattu myös luottokortin omistajan vaihtaessa työpaikkaa.

Haluatko pilvestä irti täydet liiketoimintahyödyt? Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tehostamaan liiketoimintaasi. Lue lisää pilvikonsultointipalveluistamme!

Blogi: Mitkä työtaakat mihinkin julkipilveen?

Kysy lisää AWS osaajiltamme!

Ville ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.