Amazon Web Services

  Amazon Web Services on Amazonin konesaleissa tuotettu monipuolinen palvelu, joka tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja vakautta virtuaalipalvelinten (IaaS) tai sovelluskehitysalustojen (PaaS) tarpeisiin.

  Amazon Web Services on hyvä vaihtoehto esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  Kun tarvitset hyvän varmistuksen. AWS verkkopalveluilla yrityksesi saa pilvessä olevalle datalle luotettavan varmistuksen ja tietoturvalliset palomuuri, kuormanjako ja tiedonsuojauspalvelut.

  Kun tarpeesi eivät mahdu standardeihin. AWS tarjoaa yrityksellesi eniten valinnanvaraa pilvipalvelun kehittämiseksi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

  Kun haluat hyödyntää koneoppimista ja ennakoivaa analytiikkaa. AWS tarjoaa monipuolisen valikoiman valmiita sovelluksia, jotka avaavat mahdollisuuden yrityksen datan analysointiin keinoälyn voimin.

  Kun sovelluksesi pitää saada markkinoille nopeasti – AWS Marketplacen palvelujen avulla sovelluskehitys ja sovellusten markkinoille vienti on nopeaa

  Viisi syytä, miksi AWS kannattaa hankkia kumppanin kautta

  1. Tehokas startti. Autamme yritystäsi tarvittaessa kaikissa julkipilveen liittyvissä asioissa aina pilvistrategian laatimisesta käyttöönottoon, migraatioprojekteihin ja kustannusten jatkuvaan optimointiin. Suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä työkuormien siirtäminen pilveen sellaisenaan yleensä ennemmin nostaa kuin laskee kokonaiskustannuksia.

  2. Ajantasainen asiantuntemus. AWS:n palvelukehitys on nopeaa ja vaatii jatkuvaa seurantaa ja asiantuntemuksen ylläpitämistä, minkä asiantuntijamme tekevät puolestasi. AWS on maailman laajin ja alati muuttuva pilvipalvelu, ja sen parhaat liiketoimintavaikutukset saadaan parhaiten hyödynnettyä asiantuntijan voimin. Lisäksi esimerkiksi pilvien kustannusten vertailu voi olla haastavaa, ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

  3. Huolenpitosopimus. Julkipilveen siirtyminen ei poista tarvetta ympäristöjen jatkuvasta huolenpidosta, ja ympäristön ylläpito sisältäen valvonta-, päivitys- ja back up -ratkaisut hoituvat usein tehokkaimmin luotettavan kumppanin avustuksella.

  4. Suomenkielinen palvelu. Saat asiantuntevaa palvelua ja konsultointia suomeksi aina tarvittaessa.

  5. Helppo veloitus. Meidän kauttamme veloitus onnistuu luottokortin sijaan myös laskulla. Näin jatkuvuus on taattu myös luottokortin omistajan vaihtaessa työpaikkaa.

  Haluatko pilvestä irti täydet liiketoimintahyödyt? Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tehostamaan liiketoimintaasi. Lue lisää pilvikonsultointipalveluistamme!

  Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

  ”Markkinasta löytyy paljon toimijoita, jotka toimivat puhtaasti julkipilven puolella, ja toisaalta perinteisen konesalipalvelun tarjoajia. Sen sijaan rajallinen määrä toimijoita ymmärtää, miten tehdään integraatiokerros pilven ja konesalin välille ja hyödynnetään parhaita paloja jokaisesta pilvestä”, Valtin Petri Pekkarinen kertoo blogissaan.

  Lue blogi

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

  Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

  Puuttuva palanen Microsoft-pilven hyödyntämiseen – kehitä kokonaisuutta

  Hyödynnä julkista pilveä huippunopeasti ja säilytä data Suomessa

  Pilven ostamisen helppous altistaa virheille

  Hyödynnä Microsoftin Azure-ratkaisuja pilvistrategiassa

  Pilveä pukkaa – Cloud-arkkitehtimme Tuomaksen ajatuksia työstään ja Advaniasta

  Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

  Pilven tila – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

  Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

  Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

  Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä, Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

  Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)