Pilvi- ja infrapalvelut

Valtin pilvipalvelut takaavat tehokkaan työpäivän.

Valtin pilvi- ja infrapalvelut mahdollistavat sen, että voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä suunnata tiimisi resurssit ylläpitotehtävistä tuottavampaan työhön. Me Valtilla varmistamme, että yrityksesi konesali- ja pilvipalvelut toimivat kuten pitääkin ja ovat teknisesti ajan tasalla.

Jätä infrasta huolehtiminen Valtin vastuulle!

Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelumme juuri sinun tarpeesi mukaan. Huomioimme mm. muuttuvat kapasiteetti- ja tietoturvavaatimuksesi. Voit myös tarvittaessa itse seurata pilvipalveluidesi käytettävyyttä milloin tahansa helppokäyttöisestä valvontanäkymästä. Autamme sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan palvelun. Teemme asiakkaistamme pilvionnistujia.

Haluatko lukea lisää pilvipalveluista? Lataa oppaamme!

Valtin pilvi- ja infrapalvelut

Pilvipalvelut Suomesta

Datasi on parhaassa mahdollisessa turvassa – siitä pitävät huolen kaksi huippumodernia, korkean käytettävyyden konesaliamme sekä rautaisten asiantuntijoidemme osaaminen.

Lue lisää

Pilvipalvelut

Monipilvipalvelu

Yhdistä eri pilviratkaisut yhden hallinnan alle ja pysy toimintaympäristön muutosten mukana.

Tutustu palveluun

Monipilvi

Microsoft Azure

Hyödynnä Microsoftin julkisen pilvipalvelun joustavasti skaalautuvia ominaisuuksia.

Lue lisää

Amazon Web Services

Valjasta ketterän AWS julkipilvipalvelun edut hyödyksesi osaavan kumppanin avulla.

Lue lisää

Google Cloud Platform

Googlen monipuolisen pilviteknologian hyödyt käyttöösi joustavasti ja tarpeittesi mukaan.

Lue lisää

Konesalipalvelut

Tarpeiden mukaan skaalautuvaa konesalikapasiteettia sekä erinomainen palvelu kiinteällä kuukausihinnalla, käytön mukaan laskutettuna.

Tutustu palveluun

Konesalipalvelut

Virtuaalisali

Yhdistä eri pilviratkaisut yhden hallinnan alle ja pysy toimintaympäristön muutosten mukana.

Lue lisää

Tietoliikennepalvelut

Operaattoreista riippumattomat ja toimintavarmat tietoliikenneyhteydet yritysten tarpeisiin.

Lue lisää

Tallennuspalvelut

Liiketoimintakriittiset tietosi ovat tallennettuna  vikasietoiseen ja tietoturvalliseen yritystason tallennusjärjestelmään.

Lue lisää

Jelastic

Jelastic on skaalautuva pilvipalvelualusta verkkosovelluksille. Jelasticin avulla palvelinympäristön hallinta on helppoa ja maksat vain niistä resursseista joita käytät.

Lue sopimusehdot

Jelastic

SAP-alustapalvelu

Korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille. Saat palvelun räätälöitynä IaaS-palveluna, jossa alustan elinkaarenhallinta tuotetaan omalla asiantuntevalla henkilöstöllä omista konesaleistamme.

Lue lisää

SAP-alustapalvelut

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Pilveä pukkaa – uusia kollegoita hakusessa vauhdilla kasvavaan Cloud-yksikköömme!

Tämä blogi on jatkoa aiemmalle ”Julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja haasteet” -kirjoitukselle. Kuten jo todettu, kolmen ison alustajärkäleen; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) laittaminen rinnakkain ja vertailu on kaikkea muuta kuin helppoa. Aiemmassa kirjoituksessa keskityttiin julkipilvien hyötyihin ja tässä pureudutaan enemmän näiden kolmen julkipilven eroihin. 

Vertailimme Azure, AWS ja GCP -julkipilviratkaisuja (osa 2)

Ei mikään ihan helppo tehtävä laittaa kolme julkisen pilven alustajärkälettä; Microsoft Azure, Amazon Web Service (AWS) ja Google Cloud Platform (GCP) rinnakkain ja lähteä vertailemaan niiden hyötyjä ja haasteita. AWS on oranssi, GCP enimmäkseen sininen, kuten myös Azure; paitsi juuri opin, että Azuressa voi ilman ylimääräisiä liitännäisiä valita itselleen ulkoasuteeman neljästä eri vaihtoehdosta, joista yksi on monien kännyköissäkin suosima tumma väritila (dark mode).

Vertailimme Azure, AWS, GCP -julkipilviratkaisuja (osa 1)

Oikein käytettynä pilvi- ja kapasiteettipalvelut ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, mutta väärin käytettynä ne voivat olla varsinaisia rahasieppoja. Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat mahdollisuuksia esimerkiksi päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

Hallitse pilvikustannukset tehokkaasti Valtin vinkkien avulla


Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avullaUutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

SD-WAN on suomeksi ohjelmisto-ohjattu verkkoratkaisu. Se on yrityksille suunnattu tapa rakentaa tietoverkko eri toimipisteiden, konesalien ja pilvipalvelimien välille niin, että verkkolaitteita hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta.

Mikä on SD-WAN?Kaiken takana on palvelin. Lähetätpä sitten sähköpostia tai etsit hakukoneesta vastauksia, taustalla raksuttaa jonkinlainen palvelin. Palvelimet ovat keskitettyjä tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäalustoja, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 2: vertailussa container ja serverlessOletko tullut ajatelleeksi, kuinka monet päivittäiset tehtävämme hyödyntävät taustalla palvelimia? Kun lähetät sähköpostin kollegallesi tai kun etsit Googlesta vastausta kysymykseesi, taustatyön tekee palvelin. Palvelinratkaisuja on monenlaisia, ja sopivimman valitseminen voi olla haastavaa. 

Palvelimet ovat tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäkokonaisuuksia, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

Palvelimia on monenkokoisia ja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin räätälöityjä. Yleensä yrityksellä on useita työkuormia eli palvelimille tarkoitettuja tehtäviä, jotka ovat rakennettu erilaisten palvelimien päälle. Yksi palvelinratkaisu ei siis riitä, vaan yrityksen täytyy tunnistaa mikä alusta on paras minkäkin työkuorman suorittamiseen.

Koska vaihtoehtoja on monia, valinnan tekeminen ei ole helppoa. Tässä blogisarjassa käsittelen neljää suosituinta ratkaisua: fyysinen palvelin, virtuaalipalvelin, container ja serverless. Ensimmäisessä osassa vuorossa ovat fyysinen palvelin ja virtuaalipalvelin.

Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 1: Vertailussa fyysinen palvelin ja virtuaalipalvelin

Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

Pilven tila 2019 – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää