Pilvipalvelut
Pilvipalvelut

Haluatko keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää infrasta huolehtimisen muille? Pilvipalveluidemme avulla voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä suunnata tiimisi resurssit ylläpitotehtävistä tuottavampaan työhön. Me varmistamme, että yrityksesi konesali- ja pilvipalvelut toimivat kuten pitääkin ja ovat teknisesti ajan tasalla.

Valjasta pilvipalvelut liiketoimintasi hyödyksi

Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelumme juuri sinun tarpeesi mukaan. Huomioimme mm. muuttuvat kapasiteetti- ja tietoturvavaatimuksesi. Voit myös tarvittaessa itse seurata pilvipalveluidesi käytettävyyttä milloin tahansa helppokäyttöisestä valvontanäkymästä. Autamme sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan palvelun. Teemme asiakkaistamme pilvionnistujia.

Pilvipalvelut-it-ympäristö

Pilvipalvelut Suomesta

Datasi on parhaassa mahdollisessa turvassa – siitä pitävät huolen kaksi huippumodernia, korkean käytettävyyden konesaliamme sekä rautaisten asiantuntijoidemme osaaminen.

Lue lisää

Monipilvipalvelu

Yhdistä eri pilviratkaisut yhden hallinnan alle ja pysy toimintaympäristön muutosten mukana.

Lue lisää

Microsoft Azure

Hyödynnä Microsoftin julkisen pilvipalvelun joustavasti skaalautuvia ominaisuuksia.

Lue lisää

Amazon Web Services

Valjasta ketterän AWS julkipilvipalvelun edut hyödyksesi osaavan kumppanin avulla.

Lue lisää

Google Cloud Platform

Googlen monipuolisen pilviteknologian hyödyt käyttöösi joustavasti ja tarpeittesi mukaan.

Lue lisää

Konesalipalvelut

Tarpeiden mukaan skaalautuvaa konesalikapasiteettia sekä erinomainen palvelu kiinteällä kuukausihinnalla, käytön mukaan laskutettuna.

Lue lisää

Virtuaalisali

Yhdistä eri pilviratkaisut yhden hallinnan alle ja pysy toimintaympäristön muutosten mukana.

Lue lisää

Tietoliikennepalvelut

Operaattoreista riippumattomat ja toimintavarmat tietoliikenneyhteydet yritysten tarpeisiin.

Lue lisää

Tallennuspalvelut

Liiketoimintakriittiset tietosi ovat tallennettuna  vikasietoiseen ja tietoturvalliseen yritystason tallennusjärjestelmään.

Lue lisää

Jelastic

Jelastic on skaalautuva pilvipalvelualusta verkkosovelluksille. Jelasticin avulla palvelinympäristön hallinta on helppoa ja maksat vain niistä resursseista joita käytät.

Lue lisää

SAP-alustapalvelu

Korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille. Saat palvelun räätälöitynä IaaS-palveluna, jossa alustan elinkaarenhallinta tuotetaan omalla asiantuntevalla henkilöstöllä omista konesaleistamme

Lue lisää

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
myynti@valtti.com
puh. 010 397 8000

Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Oikein käytettynä pilvi- ja kapasiteettipalvelut ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, mutta väärin käytettynä ne voivat olla varsinaisia rahasieppoja. Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat mahdollisuuksia esimerkiksi päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

Tuliko pilvisiirtymä kalliiksi? Näin hallitset pilvikustannukset tehokkaasti


Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avullaUutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

SD-WAN on suomeksi ohjelmisto-ohjattu verkkoratkaisu. Se on yrityksille suunnattu tapa rakentaa tietoverkko eri toimipisteiden, konesalien ja pilvipalvelimien välille niin, että verkkolaitteita hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta.

Mikä on SD-WAN?Kaiken takana on palvelin. Lähetätpä sitten sähköpostia tai etsit hakukoneesta vastauksia, taustalla raksuttaa jonkinlainen palvelin. Palvelimet ovat keskitettyjä tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäalustoja, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 2: vertailussa container ja serverlessOletko tullut ajatelleeksi, kuinka monet päivittäiset tehtävämme hyödyntävät taustalla palvelimia? Kun lähetät sähköpostin kollegallesi tai kun etsit Googlesta vastausta kysymykseesi, taustatyön tekee palvelin. Palvelinratkaisuja on monenlaisia, ja sopivimman valitseminen voi olla haastavaa. 

Palvelimet ovat tietokoneita, jotka välittävät erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja käyttöömme. Ne koostavat yhteen järjestelmäkokonaisuuksia, joihin voi asentaa sovelluksia. Sovellukset tuottavat käyttötarkoituksensa mukaisia palveluita, jotka avustavat meitä muun muassa tietojen säilömisessä, hakemisessa, jakamisessa ja laskemisessa.

Palvelimia on monenkokoisia ja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin räätälöityjä. Yleensä yrityksellä on useita työkuormia eli palvelimille tarkoitettuja tehtäviä, jotka ovat rakennettu erilaisten palvelimien päälle. Yksi palvelinratkaisu ei siis riitä, vaan yrityksen täytyy tunnistaa mikä alusta on paras minkäkin työkuorman suorittamiseen.

Koska vaihtoehtoja on monia, valinnan tekeminen ei ole helppoa. Tässä blogisarjassa käsittelen neljää suosituinta ratkaisua: fyysinen palvelin, virtuaalipalvelin, container ja serverless. Ensimmäisessä osassa vuorossa ovat fyysinen palvelin ja virtuaalipalvelin.

Oikeat alustat yrityksesi työkuormille -blogisarja, osa 1: Vertailussa fyysinen palvelin ja virtuaalipalvelin

Pilvipalveluiden suosio jatkaa kasvuaan ja pilven etuja todistaneet yritykset haluavat hyödyntää niitä jatkuvasti tehokkaammin ja monipuolisemmin. Tehtävä ei kuitenkaan ole yksinkertainen, sillä palveluiden monimutkaisuus ja nopea kehitys tuovat haasteita aina ylimmän johdon strategiasuunnittelusta tietojohtajan ja työntekijöiden arkeen.

Pilven tila 2019 – 3 trendiä jotka jokaisen yrityksen tulisi tietää

Pilvipalvelut kehittyvät huimaa vauhtia. Nopea kehitys on yritysten kannalta hyvä asia, kun pilven mahdollisuudet monipuolistuvat. Toisaalta palveluita ostavan näkökulmasta se myös monimutkaistaa asioita.

Muistilista pilvipalveluiden ostajalle: 6 käytännönläheistä vinkkiä

Suurimmat pilvipalveluiden tarjoajat tuovat päivittäin uusia ja yhä monipuolisempia ominaisuuksia markkinoille. Uudet toiminnallisuudet mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen ketterästi.

Pilvipalveluiden käyttöönotto – miksi järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa?

Toteutimme yhdessä Taloustutkimuksen kanssa kartoituksen, jossa selvitimme suomalaisten organisaatioiden pilvipalveluiden ja erityisesti multicloud– eli monipilviympäristöjen hyödyntämistä. 150 pilvipalveluista vastaavaa yrityspäättäjää vastasi. Tässä sinulle tärkeimmät löydökset, ole hyvä!

Kartoitus: multicloud mukautuu tarpeisiin ja laskee kustannuksia