Microsoft Teams

  Microsoft Teams -ratkaisulla järjestät kokoukset, tehostat tiimityötä ja ylläpidät keskustelua yrityksen sisäisesti. Valtin laaja Microsoft Teams osaaminen takaa, että asiakkaamme saavat Teams ympäristön käyttöön vaivattomasti ja Teams-osaaminen on hyvällä tasolla koko yrityksen laajuisesti.

  Microsoft Teams mahdollistaa sujuvan työpäivän

  Microsoft Teams on loistava työkalu tiimityöhön, dokumentin hallintaan, kommunikointiin ja projektien läpiviemiseen. Teams mahdollistaa lukuisia roolikohtaisia kustomointeja sekä integrointeja ohjelmistojen välillä, joka auttaa miellyttävän työpäiväkokemuksen luomisessa. Me Valtilla autamme saamaan kaikki hyödyt irti Microsoft Teams -ratkaisustanne!

  Tilaa demo

  Teams konsultointi käyttöönoton ja käytön tueksi

  Tarjoamme osaavaa konsultointia Microsoft Teams käyttöönottoon sekä käytön tehostamiseen. Tehokkaaseen käyttöön tarjolla on Teams ja Teams Fast Track -koulutuspaketit, joiden sisältö suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Tutustu koulutuksiin

  Tietoliikenneratkaisut

  Lukuisia kustomointimahdollisuuksia

  Valtin monipuolinen ohjelmisto-osaaminen mahdollistaa täysin yrityksen tarpeiden mukaan kustomoidun työympäristön. Teamsiin integroitavat lisäratkaisut sekä asiakaskohtainen sovelluskehitys ovat yhdessä avain onnistuneeseen kokonaisuuteen.

  Parempaa projektien-, dokumenttien- ja ryhmätyön hallintaa

  Microsoft Teams on loistava työkalu tiimien väliseen projektien-, dokumenttien- ja ryhmätyön hallintaan. Keskitetty työympäristö ja yhdessä sovitut pelisäännöt auttavat luomaan tehokkaan ja miellyttävän työpäiväkokemuksen.

  Aina tietoturvallisesti

  Varmistamme Valtilla, että Microsoft Teamsin käyttöönotto sekä käyttö hoituu tietoturvallisesti. Monipuolisen osaamisemme avulla asiakkaamme saavat täydet hyödyt irti käytteenotetuista ohjelmistoista tietoturvaa unohtamatta.

  Täydennä Microsoft Teams -ympäristöä Microsoftin lisäratkaisuilla

  Microsoft Teams -ympäristöstä saa entistä enemmän irti täydentämällä ympäristöä muilla Microsoftin lisäratkaisuilla. Ota Planner, Todo ja OneNote haltuun asiantuntijoidemme avustuksella – pääset lataamaan alla olevan linkin takaa tallenteen, jossa konsulttimme käyvät läpi näitä työntekoa tehostavia ratkaisuja.

  Lataa tallenne

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Viimeisin Keep on Track -webinaari järjestettiin keskiviikkona 4.5. Webinaarin isäntänä toimi jo tutuksi tullut Valtin Senior Consultant Jussi Sivonen ja vieraana oli viestinnän ja modernin työn konsultti Maija-Reetta Ristimäki sekä Power Platform -tiimin vetäjä Markus Rautio. Webinaarissa käytiin perinteisesti läpi mitä uutta Microsoft 365:teen on tullut ja miten voit ottaa uudet ominaisuudet hyötykäyttöön yrityksessäsi.

  Alla kooste webinaarissa käytyihin aihealueisiin. 

  Hybridityö ja Microsoft

  • Hyödyllinen ajankäyttö
  • Toimivat kokoukset

  Power Platform

  • Katsaus teknologiaan
  • Igniten jälkeiset kuulumiset

  M365-päivitykset

  • Teams
  • SharePoint
  • Clarity

  Keep on Track -webinaari toukokuu 2022

  Microsoft Teams tehokkaasti haltuun tiedon elinkaarihallinnalla

  Vältä digityön himmelit – Selkeät pelisäännöt helpottavat työkalujen käyttöönottoa

  Jussi lyhyesti kuvattuna

  Jussi asuu Lahdessa, vaikkakin virallisesti vielä Jyväskylässä. Uusperheeseen kuuluu yhteensä viiden lapsen lisäksi kissa, kani ja kiinanharjakoira, joka on lähiaikoina saamassa uuden koirakaverin.

  Valttilaiset: Jussi Sivonen

  Valtti auttaa hyödyntämään Microsoft Teams -ympäristöä tehokkaasti

  Microsoft Teams –ohjelmisto on virtuaalisen tiimityön mahdollistaja