Lenovo laitteet yrityksille

  Lenovo laitteet yrityksille keskitetysti Valtilta! Olemme Lenovon Platinum-tason kumppani ja kauttamme asiakkaamme voivat tilata yrityskäyttöön Lenovon laitteita pöytäkoneista kannettaviin.

  Osta Valtti Storesta

  Ennakoi laitteiden terveydentilaa

  Applixure on laitteiden tehokkaaseen hallinnointiin rakennettu lisäpalvelu. Palvelun kautta saat käyttöösi dashboardin, josta näkyy kattavasti laitteiden käyttöön, terveydentilaan ja suorituskykyyn liittyvää dataa.
  Palvelun tavoitteena on tunnistaa laitteiden mahdolliset vikatilanteet ennen niiden toteutumista sekä huomata esimerkiksi sovellusten yhteensopivuusongelmat. Palvelu tukee myös muiden valmistajien laitteita.

  Tutustu palveluun: Tietoturvatarkastus päätelaitteille

  Ota Lenovo-laitteet käyttöön vaivatta

  Valtin esiasennuksen ja kirjautumisportaalin avulla Lenovo-laitteet ovat käyttäjällä tuottavassa käytössä minuuteissa. Pääsy eri sovelluksiin on hallittu niin, että käyttäjä pääsee haluttuihin sovelluksiin suoraan ilman lisäkirjautumisia tai erillisiä tunnuksia.

  Lenovo OnSite takuu

  Lenovo takuulaajennus on palvelu, jonka avulla yritys saa Lenovo laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Palveluun voi lisätä myös varaosien vaihtopalvelun, jolloin Lenovon valtuuttama huolto myös vaihtaa vikaantuneen varaosan.

  Lenovo laitteen voimassa olevan takuun tarkastaminen

  Valtin laitehallintapalvelut Lenovo-laitteille

  Valtin kattavan laitehallinnan (Microsoft Endpoint Manager, VMware Workspace ONE) ja identiteetinhallinnan (Azure AD, OKTA) avulla Lenovon laitteet toimivat osana olemassa olevaa IT-infraa. Pöytäkoneet ja kannettavat ovat käytössä sujuvasti heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

  Sujuva työntekijäkokemus varmistetaan laite- ja identiteetinhallinnan yhdistelmällä: sovellukset aukeavat kuin itsekseen, kun autentikointi on konfiguroitu modernilla tavalla oikein – ei enää salasanojen näpyttelyjä.

  Lenovo Financial Service

  Lenovon rahoituksella saat parhaan kuukausihinnan Lenovo-laitteiden rahoitukseen!

  Lenovo tuotteiden hankinta on helppoa Lenovo Financial Service -palvelun avulla. Saat tarvitsemasi pöytäkoneet ja kannettavat silloin, kun niitä tarvitset.

  Lenovo Financial Service auttaa kokonaiskustannusten suunnittelussa sekä ennakoimisessa ja tarjoaa joustavuutta tarpeiden muuttuessa.

   

  Esimerkkejä Lenovo valikoimasta – lisää tuotteita Valtti Storessa!

       Lenovo T14 G2

  Osta Valtti Storesta

       Lenovo P1

  Osta Valtti Storesta

       Lenovo X1 Carbon

  Osta Valtti Storesta

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä