Apple yrityksille
Apple yrityksille

  Valtilta Apple laitteet yrityksille! Kauttamme asiakkaamme voivat tilata Applen moderneja laitteita puhelimista kannettaviin yrityskäyttöön. Olemme valtuutettu Apple jälleenmyyjä (Apple Authorized Reseller) ja toimitamme kaikki Applen laitteet – myös esiasennettuina.

  Webinaari: Apple-laitteiden hallinta ja hankinta>

  Apple Business Manager

  Applen laitteet on helppo ottaa käyttöön ja hallita Apple Business Managerilla, oli niitä sitten 10 tai 10000. Apple Business Manager toimii saumattomasti mobiililaitteiden hallintaratkaisujen kanssa, joten voit ottaa Macin, iPadin, iPhonen ja AppleTV:n käyttöön langattomasti eikä manuaalista määritystä tarvita.

  Kiinnostuitko? Tutustu valikoimaan

  Valtin laitehallintapalvelut Apple-laitteille

  Valtin kattavan laitehallinnan (Microsoft Endpoint Manager, VMware Workspace ONE) ja identiteetinhallinnan (Azure AD, OKTA) avulla Applen laitteet toimivat osana olemassa olevaa IT-infraa. Parhaat laitteet ovat käytössä sujuvasti heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien

  Sujuva työntekijäkokemus varmistetaan laite- ja identiteetinhallinnan yhdistelmällä: sovellukset aukeavat kuin itsekseen, kun autentikointi on konfiguroitu modernilla tavalla oikein – ei enää salasanojen näpyttelyjä.

  Ota Apple-laitteet käyttöön vaivatta

  • Apple Business Managerin ja kirjautumisportaalin avulla Apple-laitteet, kuten iPhone, Mac ja iPad ovat käyttäjällä tuottavassa käytössä minuuteissa
  • Pääsy eri sovelluksiin on hallittu niin, että käyttäjä pääsee haluttuihin sovelluksiin suoraan ilman lisäkirjautumisia tai erillisiä tunnuksia

  Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

  Apple jälleenmyyjä

  Apple Financial Service

  Applen tuotteiden tuominen työympäristöön on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden innovatiivisten rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut silloin, kun niitä tarvitset.

  Apple Financial Services auttaa pitämään kulut alhaisina ottamalla Applen laitteiden korkean jäännösarvon huomioon heti alkuvaiheessa. Joustavilla päivityksillä pidät laitteiden uudistamisen hallinnassa. Yksinkertaisten ehtojen ansiosta kokemus on selkeä ja miellyttävä.

  Apple Financial Services tarjoaa joustavuutta tehdä muutoksia tarpeiden muuttuessa. Voit esimerkiksi tehdä osittaisen omaksi ostamisen tai palautuksen. Voit myös  vaihtaa alkuperäisen kauden jälkeen kuukausittaiseen sopimukseen ilman pitkäaikaista sitoutumista.

  iPhone yritysmyynti

  Apple rahoitus osana Valtin kokonaispalvelua

  Valtti toimii Suomessa valtuutettuna Apple jälleenmyyjänä, minkä myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan kokonaisuuden kuukausiveloitteisena palveluna. Lisätarvikkeet, esiasennus ohjeineen ja Valtin palvelut saadaan sisällytettyä laitteen kuukausimaksuun.

  Kysy lisää Valtin laitepalveluista

  AppleCare for Enterprise

  AppleCare for Enterprise on palvelu, jonka avulla yritys saa Apple laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi AppleCare for Enterprise tarjoaa tuen IT osastolle, sekä työntekijöille ja heidän perheilleen.

  Palvelu sisältää myös erikseen vaihtolaite varannon, missä jopa 4% prosenttia Mac-tietokoneista ja 10% prosenttia iPad- tai iPhone-laitteista voidaan korjata tai vaihtaa mistä tahansa syystä ilman lisämaksua. Esimerkkinä laitteen fyysinen rikkoontuminen on oiva syy vaihtaa laite uuteen.

  Lue lisää AppleCare for Enterprise palvelusta

  Apple Care for Enterprise

  Esimerkkejä Apple valikoimasta

  MacBook Pro. Nyt Applen M1-sirulla

  Osta Valtti Storesta

  iMac. Ainoa kone minkä tiimisi tarvitsee.

  Osta Valtti Storesta

  Mac Mini. Huipputehoa työskentelyyn.

  Osta Valtti Storesta

  Ota yhteyttä