Laitteet ja laitteiden hallinta palveluna

Valtilta laitteet ja laitteiden hallinta palveluna. Jokapäiväisen sujuvan työarjen taustalla ovat turvatut ja toimivat laitteet. Meille kokonaisvaltainen palvelu it-laitteissa tarkoittaa sitä, että saat yhdestä paikasta valmiiksi esiasennetun laitteen suoraan laitteen käyttäjälle toimitettuna. Käytössä oleva laite on myös etähallinnan piirissä ja sen elinkaari meillä hallussa. Keskitetty laitehallinta varmistaa, että käytössä oleva laite on päivitetty, ja vaikkapa kadonnut laite voidaan tyhjentää. Palveluumme kuuluu myös laitteiden tietoturvallinen tyhjentäminen ja kierrättäminen.

Mitä laitehallinnan palvelu sisältää?

Laitteet palveluna

Laitteiden valinta ja hankinta

 • Hanki laadukkaat it-laitteet joko kuukausihinnalla tai kertaostona
 • Asiantuntijamme valitsee kanssasi sopivimmat laitteet yrityksenne tarpeisiin. Valikoimassa mm. Apple, Lenovo, Dell, HP ja Samsung.
 • Tue työntekijäkokemusta käyttäjän roolin mukaan valituilla sopivilla laitteilla

Esiasennus ja toimitus

Yrityskohtaisesti esiasennettu laitteet

 •  Yrityksellenne räätälöity esiasennus säästää aikaa ja rahaa
 • Toimiva tukipalvelumme on tarvittaessa käyttäjän tukena käyttöönotossa ja laitteen jatkuvassa käytössä

Laitteiden jatkuva hallinta ja päivitys

Turvattu käyttö vaivattomasti

 • Laitehallintamme hoitaa sovellusten, käyttöjärjestelmän ja tietoturvan päivitykset
 • Keskitetyn hallinnan avulla yritysten tiedot ja laitteet eivät joudu vääriin käsiin ja ne ovat suojattu uhilta

Vastuullinen käytöstä poistaminen

Laitteiden tietoturvallinen käytöstä poisto

 • Palvelumme kattaa myös laitteiden tyhjentämisen ja kierrättämisen

Apple-laitteet yrityksille

Applen laitteet ovat osa luovaa sekä tehokasta työpäivää ja yhdessä Valtin palvelun kanssa myös hallittua it-ympäristöä. Hoidamme laitteiden esiasennuksen, jatkuvan hallinnan ja päivityksen, rahoituspalvelun sekä poistuvien laitteiden hallinnan.

Laitevalikoimastamme löydät iPhonet, iPadit, Mac:it sekä Apple-näytöt ja muut oheislaitteet.

Lue lisää

Apple jälleenmyynti

Lenovo-laitteet yrityksille

Lenovo laitteet yrityksille keskitetysti Valtilta! Olemme Lenovon Platinum-tason kumppani ja kauttamme asiakkaamme voivat tilata yrityskäyttöön Lenovon laitteita pöytäkoneista kannettaviin.

Lue lisää

Tietoturvatarkistus päätelaitteille

Nykypäivän tietoturvauhat kohdistuvat yhä useammin myös päätelaitteisiin. Tarjoamme helpon ja kulutehokkaan tavan skannata koko yrityksen laitekanta ja havainnoida mahdolliset tietoturvaongelmat nopeasti. Tutkimme yrityksen työasemat ja viikossa saatte jo ensimmäiset havainnot sekä suositukset korvaaviin toimenpiteisiin.

Kysy lisää palvelusta

Health Check-tietoturvatarkitus

Sovelluspaketointi

Jotta käytössäsi olisi aina toimivat ja tietoturvalliset sovellukset, pidämme sovelluksesi ajan tasalla ja seuraamme sovellustoimittajien omia päivityskanavia aktiivisesti. Varmistamme myös sovelluspakettien sekä päivitysten toimivuuden testaamalla ne huolellisesti.

Kysy lisää palvelusta

Yhdessä ikoni

Hallittu laitepalvelumme (Managed Device as a Service) paketoi yhteen hallittavaan muotoon käyttäjien- ja pääsynhallinnan, päätelaitehallinnan, verkkolaitteet ja yhden tilauspisteet kaikille laitteille.

Mitä saisi olla? Valtin laaja valikoima laitteita ja ratkaisuja sujuvan työpäivän tueksi

Laitehallinta

 • Workspace ONE
 • Microsoft Endpoint Manager (Intune, SCCM)

 

Kannettavat työasemat

 • Apple
 • Lenovo
 • Dell
 • HP

Puhelimet ja tabletit

 • Apple
 • Samsung
 • Motorola (Lenovo)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

Janne lyhyesti

Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

Valttilaiset: Janne Herkama


Jani lyhyesti kuvattuna

Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

Valttilaiset: Jani Kekäläinen

Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

[Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää