Lähituki

  Lähitukipalvelussa (onsite support) helpotamme työntekijöidesi arkea ja vähennämme ongelmatilanteissa menetettyä työaikaa. Asiantunteva tiimimme auttaa niin paikan päällä kuin puhelimitse. Käytämme myös ennakoivia itsepalvelutyökaluja sekä etätukea, joiden avulla vastausaikaa voidaan parantaa. Me palvelemme selvällä suomen kielellä, tarvittaessa myös englanniksi. Palvelukeskuksemme sijaitsee Suomessa.

  Palvelukokonaisuuteemme kuuluu:

  – Service Desk –palvelu
  – Lähitukipalvelut
  – Itsepalveluportaali

  Hallitsemme häiriöitä ja ongelmia, teemme muutoksenhallintaa sekä konfiguraatioiden ja tietojen hallintaa. ICT-tukipalvelumme laajuus ja palvelutasot sovitaan aina asiakaskohtaisesti, tarpeen mukaan.

  Häiriöiden hallinta palauttaa palvelut normaaleiksi mahdollisimman pian pyrkien minimoimaan haittavaikutukset liiketoiminnalle. Muutoksenhallinnassa käsitellään muutospyyntöjä IT-infrastruktuuriin ja pyritään minimoimaan liiketoiminnalle aiheutuvat haittavaikutukset. Konfiguraatioiden ja tietojen hallinnassa ylläpidetään tietoja, jotka liittyvät laitteisiin ja toimintoihin varmistaen niiden käytettävyyden ja ajantasaisuuden.

  Service Desk

  Service Desk on palveluidemme keskitetty asiointipiste. Osaava tiimimme auttaa esim. loppukäyttäjän työaseman, mobiilipäätelaitteiden ja tulostimien ongelmanhallinnassa, käyttäjätilien hallinnassa tai järjestelmien ja sovellusten etäasennuksessa.

  Hallinnoimme tukipyyntöjä ITIL-pohjaisilla ISO20000 sertifioiduilla prosesseilla ja ratkaisemme mahdollisimman monia pyyntöjä ensimmäisen kontaktin aikana. Käytämme myös etäkäyttötyökaluja, jotka nopeuttavat ongelmien ratkaisua turvallisen yhteyden avulla.

  Lue lisää

  IT-lähituki-onsite

  Palvelupyyntöjen hallinta

  Palvelupyyntöjä hallitaan palvelunhallintajärjestelmän kautta. Pyyntöjä voidaan lähettää, seurata ja muuttaa itsepalveluportaalissa. Portaalin kautta palvelupyyntöjen tilaa ja prioriteettia voi myös seurata.

  Palvelu toimitetaan sovittujen palveluaikojen ja saatavuustasojen mukaisesti.

  Lähituki-käyttäjätuki

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama


  Jani lyhyesti kuvattuna

  Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

  Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

  Valttilaiset: Jani Kekäläinen

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää