IT -käyttäjätuki
IT -käyttäjätuki

  Service Desk on palveluidemme keskitetty asiointipiste. Osaava tiimimme auttaa esimerkiksi loppukäyttäjän työaseman, mobiilipäätelaitteiden ja tulostimien ongelmanhallinnassa, käyttäjätilien hallinnassa tai järjestelmien ja sovellusten etäasennuksessa.

  ..

  Service Desk

  Valtin Service Desk -palvelu tarjoaa kaikki tukipyyntöpalvelut samasta paikasta. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää kuin yksi osoite, johon osoitat tukipyyntösi.

  Otamme kaikki pyynnöt vastaan ja arvioinnin jälkeen ratkaisemme pyynnöt joko suoraan Service Deskissä tai ohjaamme ne tarvittaessa eteenpäin asiantuntijatiimissä. Hallinnoimme tukipyyntöjä ITIL-pohjaisilla ISO20000 it-palveluhallintasertifioiduilla prosesseilla ja ratkaisemme mahdollisimman monia pyyntöjä ensimmäisen kontaktin aikana.

  Ota yhteyttä

  Service Desk

  IT-tukea ymmärrettävästi

  Vastaamme tukipyyntöihin ymmärrettävästi suomeksi, eikä sinun asiakkaana tarvitse tuntea IT:tä ymmärtääksesi asian etenemisestä. Käytämme myös etäkäyttötyökaluja, jotka nopeuttavat ongelmien ratkaisua turvallisen yhteyden avulla.

  Helppo ja luotettava yhteyspiste säästää resurssejasi tuottaviin asioihin ja liiketoimintasi kehittämiseen. Service Desk antaa apua esimerkiksi työaseman ja sen sovellusten asennuksiin ja muokkauksiin, mobiililaitteiden ja tulostimien ongelmanhallintaan, käyttäjätilien hallintaan tai päätelaitteiden palautusten hallintaan.

  Haavoittuvuuksien tunnistaminen

  Service Desk –palvelun asiakkaana saat:

  • ITIL-pohjainen ja ISO20000-sertifioitu tukipyyntöpalvelun yhdeltä luukulta
  • Ongelman ratkaisun lähtökohtaisesti heti ensimmäisellä yhteydenotolla

  Service Desk-palvelee arkisin kello 8-17 (Valtti Fokus kello 8-16) tai laajennetulla palveluajalla erillisen sopimuksen mukaan.
  Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla, pikaviestimillä tai itsepalveluportaalin kautta.

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama


  Jani lyhyesti kuvattuna

  Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

  Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

  Valttilaiset: Jani Kekäläinen

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää