Valo Digital Workplace -ratkaisut

Maailmalla palkitut Valo-ratkaisut Valtilta

  Valo Digital Workplace -tuoteperhe on monipuolinen ja maailmalla palkittu sovelluskokonaisuus, joka vastaa kaikkiin sisäisen viestinnän tarpeisiin sekä mahdollistaa myös extranet-ratkaisut yrityksille. Se on täysin responsiviinen, eli se toimii ja näyttää hyvältä päätelaitteesta riippumatta. Valo tuoteperheeseen kuuluu Valo Intranet, Valo Teamwork, Valo Connect, Valo Ideas, Valo Extranet ja Valo Entrance.

  Tuoteperhe pohjautuu Microsoft-teknologioihin ja sen avulla yrityksen olemassa olevista M365-ratkaisuista saadaan enemmän irti. Vie yrityksenne digitaalinen työpäivä- ja käyttäjäkokemus uudelle tasolle ja poista turhaa päänvaivaa aiheuttavia teknologisia kiemuroita Valo-tuoteperheen ratkaisuilla.

  Valoa Valtilta

  Olemme Valo Premium Partner ja tarjoamme asiantuntevaa sekä kustannustehokasta konsultointia sekä käyttöönoton tukea Valo tuoteperheen ratkaisuille.

  Lue lisää Valo tuoteperheen suosituista ratkaisuista alta!

  Pyydä demo

  Valo Digital Workplace -tuoteperhe

  Valo Intranet

  Valo on täysin yrityksen ilmeen ja tarpeiden mukaan kustomoitava intranet-paketti, jossa sisällön ylläpito on helppoa ja nopeaa. Uutisten julkaisut pysytään kohdentamaan ja hakukeskuksia voidaan keskittää eri sisällöille.

  Valo Teamwork

  Valo Teamwork on ryhmien yhteinen työpöytä, jonka kautta voidaan rakentaa keskitetty pääsy Teamsiin, Planner, SharePoint-sivustoihin, Yammer, OneNote, Files, PowerBI, Stream -palveluihin.

  Valo Connect

  Valo Connectilla voidaan rakentaa työntekijälähtöisesti Teams-näkymän joka sisältää kaiken työpäivän aikana tarvittavan tiedon. 

  Valo Ideas

  Mahdollista ideointi Microsoft Teams:in kanssa yhteensopivalla sovelluksella ja lisää avoimuutta organisaatiossasi Valo Ideas -ratkaisulla. Valo Ideas mahdollistaa sisäisen innovoinnin sekä parempien päätösten teon pohjautuen yhdessä henkilöstöltä kerättyihin ideoihin.​​

  Valo Extranet

  Valo Extranet sujuvoittaa yrityksen ja sen sidosryhmien sekä asiakkaiden välistä viestintää. Ratkaisulla voidaan keskittää yrityksen sidosryhmä- ja asiakasviestintä yhteen paikkaan ja tarjota ajankohtaiset uutiset, dokumentit, tapahtumakutsut sekä muu ajankohtainen tieto ja materiaali yhdestä paikasta.

  Valo Entrance

  Valo Entrance on Valo tuoteperheen uusin tulokas! Ratkaisu helpottaa ulkoisten sidosryhmien kutsumista yrityksen sisäiseen M365 -ympäristöön.

  Täysin yhteensopiva Microsoft 365 -ratkaisuiden kanssa

  Kaikki Valo Digital Workplace -tuoteperheen ratkaisut ovat täysin yhteensopivia Microsoft 365 -tuoteperheen kanssa. Kehitä yrityksen sisäistä viestintää ja tiimityötä sekä tee jokaisen työarjesta sujuvampaa M365-järjestelmiä täydentävillä Valo-ratkaisuilla.

  Case Vapo Group: Valo Teamwork paransi Teamsin käyttöä

  Vapo Group on ensimmäisiä Valo Intranetin käyttöönottaneita organisaatioita Suomessa ja yhteistyö Valtti Meteoriitin kanssa jatkuu edelleen. Luontevana jatkona Vapo Groupissa kehitettiin tiimityötä ja osana tätä kehittämistä otettiin käyttöön myös Valo Teamwork.

  Lue koko juttu

  Case Kuopion kaupunki: Valmiiksi tuotteistettu Valo Teamwork oli helppo ottaa käyttöön

  Kuopion kaupungin intranet-palvelua käyttää yhteensä melkein 7 000 henkilöä. Valo-ratkaisu tarjoaa tiimityöskentelyä helpottavan alustan Microsoftin palveluiden ympärille rakennettuna. Valmiiksi tuotteistetun kokonaisuuden käyttöönotto sujui jopa paremmin kuin aluksi oltiin osattu odottaa.

  Lue koko juttu

   

   

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai tilaa demo alla olevan lomakkeen kautta!

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Meillä Valtilla yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja oleminen ovat ihan ensiarvoisen tärkeitä ”valttikulttuurin” peruspilareita. Niin kuin monessa yrityksessä, poikkeukselliset ajat ja etätyösuositukset ovat vähentäneet spontaaneja kohtaamisia. Kaikesta huolimatta kaikkea kivaa on kuitenkin kehitelty, jotta vuorovaikutus säilyisi vaikkei usein tavatakaan.

  Valtin henkilöstökerhoista lisää yhteisöllisyyttä

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama

  Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

  Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti