SharePoint Online -ratkaisut Valtilta

Markkinoiden johtavaa Sharepoint osaamista

  SharePoint Online on ratkaisu, joka mahdollistaa sosiaaliset intranet-ratkaisut, modernit verkkopalvelut, liiketoimintaa tukevat sähköisen asioinnin ratkaisut ja extranet-palvelut. Valtin riveistä löytyy sertifoitua markkinoiden johtavaa osaamista Sharepoint Online -ratkaisuiden käyttöön sekä käyttöönottoon. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat nauttia saumattomasta digitaalisesta työpäiväkokemuksesta oikein valittujen sekä käyttöönotettujen ratkaisuiden avulla.

  Miten uusi Sharepoint-pohjainen intranet on auttanut Fazerin sisäisessä viestinnässä?

  Valtilta markkinoiden johtavaa Sharepoint -osaamista

  Valtin asiantuntijat ovat kiven kovia Sharepoint -ammattilaisia, jotka tuntevat ratkaisun ja sen mahdollisuudet kuin omat taskunsa. Autamme asiakkaitamme saamaan täydet hyödyt irti ratkaisusta sekä luomme uusia ympäristöjä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

  Pyydä demo

  Yhdessä ikoni

  Täydet hyödyt irti SharePoint Online -ratkaisuista

  SharePoint Online on maailman johtava sisällönhallinta- ja yhteistyöratkaisu yrityksille. SharePoint on organisaation tarpeisiin mukautuva monipuolinen alusta, jonka päälle voidaan toteuttaa intranet- ja extranet-ratkaisuja sekä nettisivuja.

  Apple laitteet yrityksille

  Sharepoint Online -ratkaisut saumattomasti O365-työkaluihin

  SharePoint-ratkaisut integroituvat saumattomasti Office-työkaluihin, liiketoimintasovelluksiin, raportointiratkaisuihin ja eri päätelaitteisiin. Tavoitteenamme on ottaa kaikki hyöty irti SharePoint Online -ratkaisusta. SharePoint-palvelumme auttavat asiakkaita projektin kaikissa vaiheissa esiselvityksistä ja vaatimusmäärittelyistä lähtien teknisen toteutusvaiheen kautta ylläpitoon.

  Microsoft-365

  Case L&T: Moderni SharePoint Online ja Valo Modern

  L&T:n historia SharePointin kanssa on vaikuttava ja alkoi jo vuonna 2002, jonka jälkeen yrityksellä on ollut käytössään suurin osa SharePointin on-premises -versioista. Viimeksi heidän intransa uusittiin vuonna 2011 räätälöidyllä SharePoint 2010 -versiolla. Osa prosesseista siirrettiin pilvipalveluun jo muutama vuosi sitten, joten nyt oli aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen: intranet pilveen ja sen saattaminen jokaisen työntekijän ulottuville.

  Lue koko juttu

   

   

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai tilaa demo alla olevan lomakkeen kautta!

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Meillä Valtilla yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja oleminen ovat ihan ensiarvoisen tärkeitä ”valttikulttuurin” peruspilareita. Niin kuin monessa yrityksessä, poikkeukselliset ajat ja etätyösuositukset ovat vähentäneet spontaaneja kohtaamisia. Kaikesta huolimatta kaikkea kivaa on kuitenkin kehitelty, jotta vuorovaikutus säilyisi vaikkei usein tavatakaan.

  Valtin henkilöstökerhoista lisää yhteisöllisyyttä

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama

  Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

  Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti