SharePoint Online -ratkaisut Valtilta

Markkinoiden johtavaa Sharepoint osaamista

  Valtilta SharePoint Online -ratkaisut moderniin asiakirjojen hallintaan, yhteistyöhön ja organisaatioviestintään! SharePoint Online on ratkaisu, joka mahdollistaa sosiaaliset intranet-ratkaisut, modernit verkkopalvelut, liiketoimintaa tukevat sähköisen asioinnin ratkaisut ja extranet-palvelut. Valtin riveistä löytyy sertifoitua markkinoiden johtavaa osaamista Sharepoint Online -ratkaisuiden käyttöön sekä käyttöönottoon. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat nauttia saumattomasta digitaalisesta työpäiväkokemuksesta oikein valittujen sekä käyttöönotettujen ratkaisuiden avulla.

  Valtin SharePoint-ratkaisut tarjoavat sinulle ammattitaitoisten ja kokeneiden konsulttien, sovelluskehittäjien sekä verkkosuunnittelijoiden tuen, joiden avulla voit muuttaa dokumenttien- sekä tietojenhallinnan organisaatiossasi ja mullistaa tiimisi yhteistyön. Voimme auttaa suunnittelemaan hallitun ja nopean siirtymisen moderniin Intranet-ratkaisuun, tekoälypohjaisiin hakuihin ja automatisoituihin työnkulkuihin sekä toimittamaan ratkaisuja, jotka auttavat työntekijääsi tehokkaasti löytämään heidän tarvitsemansa tiedot. Näin he kykenevät nopeampaan päätöksen tekoon ja tehokkaampaan yhteistyöhön ajasta ja paikasta riippumatta. 

  Miten uusi Sharepoint-pohjainen intranet on auttanut Fazerin sisäisessä viestinnässä?

  Valtilta markkinoiden johtavaa Sharepoint -osaamista

  Valtin riveistä löytyy sertifoitua Microsoft-osaamista Sharepoint Online -ratkaisuiden suunnitteluun sekä käyttöönottoon. Olemme auttaneet yrityksiä ottamaan SharePoint Onlinen menestyksekkäästi käyttöön sen alkutaipaleelta lähtien. Kun työskentelet kanssamme, niin saat käyttöösi kaiken tämän Microsoft 365 ammattitaidon ja vuosien kokemuksen organisaatioiden auttamisesta saavuttamaan digitaalisen muutoksen tavoitteensa.

  Pyydä demo

  Yhdessä ikoni

  Valmiita tai yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja

  Työmme kaiken muotoisten ja -kokoisten organisaatioiden kanssa on auttanut meitä kehittämään tehokkaita tapoja käyttöönottamaan SharePoint Intranet -toteutuksia. Voimme myös auttaa sinua pääsemään nopeasti vauhtiin myös räätälöitävien Intranet-ratkaisujen käyttöönotossa.

  Jos kohtaat yrityksellesi ainutlaatuisia haasteita, voimme auttaa sinua kehittämään räätälöityjä ratkaisuja. Toimittajien pyyntöjen käsittelystä sisäisten hyväksyntöjen hallintaan tuemme sovelluksilla ja automaatiolla, jotka vähentävät aikaa ja vaivaa.

  Apple laitteet yrityksille

  Sharepoint Online -ratkaisut saumattomasti M365-työkaluihin

  SharePoint-ratkaisut integroituvat saumattomasti Microsoftin työkaluihin, liiketoimintasovelluksiin, raportointiratkaisuihin ja eri päätelaitteisiin. Jos haluat ottaa SharePointin käyttöön nopeasti ja tehokkaasti, voimme toimittaa mitä tarvitset. Olitpa pieni, ketterä yritys, joka tarvitsee valmiin ratkaisun, tai iso yritys, joka hakee apua pilottiin, konsulttimme auttavat sinua pääsemään liikkeelle parhaiden käytäntöjen ja kokemusten mukaisilla SharePoint-ratkaisuilla ja ominaisuuksilla.

  Microsoft-365

  Case L&T: Moderni SharePoint Online ja Valo Modern

  L&T:n historia SharePointin kanssa on vaikuttava ja alkoi jo vuonna 2002, jonka jälkeen yrityksellä on ollut käytössään suurin osa SharePointin on-premises -versioista. Viimeksi heidän intransa uusittiin vuonna 2011 räätälöidyllä SharePoint 2010 -versiolla. Osa prosesseista siirrettiin pilvipalveluun jo muutama vuosi sitten, joten nyt oli aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen: intranet pilveen ja sen saattaminen jokaisen työntekijän ulottuville.

  Lue koko juttu

   

   

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai tilaa demo alla olevan lomakkeen kautta!

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Meillä Valtilla yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja oleminen ovat ihan ensiarvoisen tärkeitä ”valttikulttuurin” peruspilareita. Niin kuin monessa yrityksessä, poikkeukselliset ajat ja etätyösuositukset ovat vähentäneet spontaaneja kohtaamisia. Kaikesta huolimatta kaikkea kivaa on kuitenkin kehitelty, jotta vuorovaikutus säilyisi vaikkei usein tavatakaan.

  Valtin henkilöstökerhoista lisää yhteisöllisyyttä

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama

  Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

  Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti