SharePoint Online

  SharePoint Online on ratkaisu, joka mahdollistaa sosiaaliset intranet-ratkaisut, modernit verkkopalvelut, liiketoimintaa tukevat sähköisen asioinnin ratkaisut ja extranet-palvelut. Valtin riveistä löytyy sertifoitua osaamista Sharepoint Online -ratkaisuiden käyttöön sekä käyttöönottoon.

  Täydet hyödyt irti SharePoint Online -ratkaisuista

  SharePoint Online on maailman johtava sisällönhallinta- ja yhteistyöratkaisu yrityksille. SharePoint on organisaation tarpeisiin mukautuva monipuolinen alusta, jonka päälle voidaan toteuttaa intranet- ja extranet-ratkaisuja sekä nettisivuja.

  SharePoint-ratkaisut integroituvat saumattomasti Office-työkaluihin, liiketoimintasovelluksiin, raportointiratkaisuihin ja eri päätelaitteisiin. Tavoitteenamme on ottaa kaikki hyöty irti SharePoint Online -ratkaisusta. SharePoint-palvelumme auttavat asiakkaita projektin kaikissa vaiheissa esiselvityksistä ja vaatimusmäärittelyistä lähtien teknisen toteutusvaiheen kautta ylläpitoon.

  Case L&T: Moderni SharePoint ja Valo Modern

  L&T:n historia SharePointin kanssa on vaikuttava ja alkoi jo vuonna 2002, jonka jälkeen yrityksellä on ollut käytössään suurin osa SharePointin on-premises -versioista. Viimeksi heidän intransa uusittiin vuonna 2011 räätälöidyllä SharePoint 2010 -versiolla. Osa prosesseista siirrettiin pilvipalveluun jo muutama vuosi sitten, joten nyt oli aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen: intranet pilveen ja sen saattaminen jokaisen työntekijän ulottuville.

  Lue koko juttu

   

   

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai tilaa demo alla olevan lomakkeen kautta!

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

  Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti