Moderni työ ja digitaaliset palvelut

Tehokas ja tuottava digitaalinen työympäristö

Me Valtilla autamme ottamaan ohjelmistot ja ratkaisut käyttöön tehokkaasti, saamaan niistä täydet tehot irti sekä visioimme tulevaisuuden työympäristöjä. Lue alta lisää palveluistamme moderniin ja tuottavaan digitaaliseen työhön.

Intranet, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut

Tarjoamme ratkaisuja viestinnän ja tiimityön kehittämiseen palkituilla Valo intranet -ratkaisuilla sekä SharePoint Online ja Microsoft Teams -ohjelmistoilla.

Lue lisää

Extranet ja muut asiointiratkaisut

Toteutamme Valtilla yritysten asiakkaiden käyttöön suunnatut asiointipalvelut, kuten extranet-ratkaisut.  Toimintamme ytimessä on modernit teknologiat, kuten Valo Extranet ja Sharepoint.

Lue lisää

Microsoft konsultointi

Valtti tarjoaa ammattitaitoista Microsoft konsultointia, jonka ytimessä on työtapojen kehitys. Olemme paketoineet valmiita koulutuspaketteja, joiden sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeet huomioiden.

Lue lisää

Microsoft sovelluskehitys

Tarjoamme ylläpito- ja ketterän pienkehityksen palvelut Azure-, SharePoint-, .NET Framework-, PowerApp- ja PowerPlatform- pohjaisten sovellusten hallintaan.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

sales.meteoriitti@valtti.com
020 790 7700

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Janne lyhyesti

Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

Valttilaiset: Janne Herkama

Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti