Laitteiden elinkaarenhallinta on palvelu, jossa huolehdimme yrityksesi laitteista hankintahetkestä aina asianmukaiseen kierrätykseen saakka. Laitteen elinkaaritietojen seuranta ja käytönaikainen hallinnointi, kuten käyttäjäprofiilien vaihto kuuluvat palvelun piiriin. Elinkaarenhallinnan avulla varmistat, että yritykselläsi on käytössä ajanmukaiset ja toimivat laitteistot.

  Elinkaaripalvelun hyötyjä:

  Hallittu hankinta
  – Tarpeen mukainen hankintamalli ja vaivaton kulujen budjetointi

  Huoleton ylläpito
  – Ajantasainen seuranta ja laadukas tekninen tuki

  Tietoturvallinen käytöstä poisto
  – Käyttäjillä suorituskykyiset ja tietoturvalliset työvälineet käytössä aina

  Vastuullinen kierrätys
  – Sopimusten hallittu päättäminen

  Kannattaako työvälineet ostaa vai hankkia palveluna?

  Työasemien ajantasaisuuden varmistat helposti liisaamalla laitteet ostamisen sijasta. Liisattu kone on helppoa sopimuksen puitteissa vaihtaa uuteen ja tehokkaampaan, ja työntekijämäärän pienentyessä liisattuja työasemia voi palauttaa ja sopimusta muuttaa. Jopa 95%:lle vanhoista koneista löytyy vielä käyttöä myöhemminkin!

  Ostaessasi laitteet palveluna eli liisattuna maksat laitteiden käytöstä niiden omistamisen sijaan, joten kustannukset skaalautuvat tarpeisiisi joustavasti.

   

  Laitehallinta

  Laitteiden hankinta palveluna säästää aikaasi, kun hankintamalli on sinun tarpeisiisi määritelty. Kysymys työasemien uusimisesta poistuu huolilistaltasi, kun seuraamme puolestasi yrityksesi laitteiden tarpeenmukaisuutta. Vanhojen laitteiden kierrätys kuuluu elinkaaripalveluun, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä – kaikki laitteet poistetaan käytöstä tietoturvallisesti ja kierrätetään vastuullisesti.

  Työasemien ajantasaisuuden varmistat helposti liisaamalla laitteet ostamisen sijasta. Liisattu kone on helppoa sopimuksen puitteissa vaihtaa uuteen ja tehokkaampaan, ja työntekijämäärän pienentyessä liisattuja työasemia voi palauttaa ja sopimusta muuttaa. Jopa 95%:lle vanhoista koneista löytyy vielä käyttöä myöhemminkin!

  Ostaessasi laitteet palveluna eli liisattuna maksat laitteiden käytöstä niiden omistamisen sijaan, joten kustannukset skaalautuvat tarpeisiisi joustavasti.

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
  myynti@valtti.com
  puh. 010 397 8000

  Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää

  Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

  Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

  Pienen ja keskisuuren yrityksen it-johtaja on yksinäinen susi, joka kantaa harteillaan niin yrityssalaisuuksien, työn päivittäisen sujuvuuden kuin liiketoiminnan kehittämisenkin taakkoja. It-maailman kehittyminen on jokaiselle yritykselle sekä uhka että mahdollisuus: uhka, jos putoaa kehityksen kärryiltä ja suuri mahdollisuus, mikäli yritys onnistuu valjastamaan it:n liiketoimintansa kehityksensä ajuriksi. Siksi it-palveluiden ulkoistaminen osaaviin käsiin on bisneksen kannalta älykäs ratkaisu.

  Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palveluna  Ajattele jos sinun pitäisi joka aamu toimistolle tullessasi alkaa miettiä, mistä saat tänään toimistoon tarvitseman sähkön. Yhden neuvotteluhuoneen tilalla voisi olla kuntopyöriä, joita polkemalla saisi valoa harmaaseen syysaamuun.

  ”It on nykypäivän sähkö, ja yritysten pitäisi asettaa sille samat odotukset. Homma ei pelitä, jos työvälineiden toimivuutta pitää miettiä koko ajan”, sanoo it-palvelutalo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

  Kuinka monta päivää yrityksesi toimisi ilman kunnon IT-järjestelmiä?