Laitteiden elinkaarenhallinta

Laitteiden elinkaarenhallinta

Laitteiden elinkaarenhallinta on palvelu, jossa huolehdimme yrityksesi laitteista hankintahetkestä aina asianmukaiseen kierrätykseen saakka. Laitteen elinkaaritietojen seuranta ja käytönaikainen hallinnointi, kuten käyttäjäprofiilien vaihto kuuluvat palvelun piiriin. Elinkaarenhallinnan avulla varmistat, että yritykselläsi on käytössä ajanmukaiset ja toimivat laitteistot.

Elinkaaripalvelun hyötyjä:

Hallittu hankinta

  • Tarpeen mukainen hankintamalli ja vaivaton kulujen budjetointi

Huoleton ylläpito

  • Ajantasainen seuranta ja laadukas tekninen tuki

Tietoturvallinen käytöstä poisto

  • Käyttäjillä suorituskykyiset ja tietoturvalliset työvälineet käytössä aina

Vastuullinen kierrätys

  • Sopimusten hallittu päättäminen

Helppoutta ja kustannussäästöjä elinkaaripalvelusta

Laitteiden hankinta palveluna säästää aikaasi, kun hankintamalli on sinun tarpeisiisi määritelty. Kysymys työasemien uusimisesta poistuu huolilistaltasi, kun seuraamme puolestasi yrityksesi laitteiden tarpeenmukaisuutta. Vanhojen laitteiden kierrätys kuuluu elinkaaripalveluun, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä – kaikki laitteet poistetaan käytöstä tietoturvallisesti ja kierrätetään vastuullisesti.

Kannattaako työvälineet ostaa vai hankkia palveluna?

Työasemien ajantasaisuuden varmistat helposti liisaamalla laitteet ostamisen sijasta. Liisattu kone on helppoa sopimuksen puitteissa vaihtaa uuteen ja tehokkaampaan, ja työntekijämäärän pienentyessä liisattuja työasemia voi palauttaa ja sopimusta muuttaa. Jopa 95%:lle vanhoista koneista löytyy vielä käyttöä myöhemminkin!

Ostaessasi laitteet palveluna eli liisattuna maksat laitteiden käytöstä niiden omistamisen sijaan, joten kustannukset skaalautuvat tarpeisiisi joustavasti.

Lue myös: Laitehallinnan uudet tuulet – nämä käytännön hyödyt saat Microsoft Autopilot-palvelusta!

Kiinnostuitko elinkaaripalveluista?

Teijo ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.