IT Käyttäjätuki

Käyttäjätuki (Service Desk)

Service Desk on palveluidemme keskitetty asiointipiste. Osaava tiimimme auttaa esim. loppukäyttäjän työaseman, mobiilipäätelaitteiden ja tulostimien ongelmanhallinnassa, käyttäjätilien hallinnassa tai järjestelmien ja sovellusten etäasennuksessa.

Valtin Service Desk -palvelu tarjoaa kaikki tukipyyntöpalvelut samasta paikasta. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää kuin yksi osoite, johon osoitat tukipyyntösi.

Otamme kaikki pyynnöt vastaan ja arvioinnin jälkeen ratkaisemme pyynnöt joko suoraan Service Deskissä tai ohjaamme ne tarvittaessa eteenpäin asiantuntijatiimissä. Hallinnoimme tukipyyntöjä ITIL-pohjaisilla ISO20000 it-palveluhallintasertifioiduilla prosesseilla ja ratkaisemme mahdollisimman monia pyyntöjä ensimmäisen kontaktin aikana. Vastaamme tukipyyntöihin ymmärrettävästi suomeksi, eikä sinun asiakkaana tarvitse tuntea IT:tä ymmärtääksesi asian etenemisestä. Käytämme myös etäkäyttötyökaluja, jotka nopeuttavat ongelmien ratkaisua turvallisen yhteyden avulla.

Helppo ja luotettava yhteyspiste säästää resurssejasi tuottaviin asioihin ja liiketoimintasi kehittämiseen. Service Desk antaa apua esimerkiksi työaseman ja sen sovellusten asennuksiin ja muokkauksiin, mobiililaitteiden ja tulostimien ongelmanhallintaan, käyttäjätilien hallintaan tai päätelaitteiden palautusten hallintaan.

Service Desk –palvelun asiakkaana saat:

  • ITIL-pohjainen ja ISO20000-sertifioitu tukipyyntöpalvelun yhdeltä luukulta
  • Ongelman ratkaisun lähtökohtaisesti heti ensimmäisellä yhteydenotolla

Service Desk-palvelee arkisin kello 8-17 tai laajennetulla palveluajalla erillisen sopimuksen mukaan. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla, pikaviestimillä tai itsepalveluportaalin kautta.

Siirry käyttäjätuen palveluihin.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Aino ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.