Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelumme sisältävät palvelinympäristöjen toiminnan kannalta tärkeitä tuki-, ylläpito- ja ongelmanratkaisutehtäviä. Tarjoamme ylläpitopalvelua omissa konesaleissamme, julkipilvessä ja asiakkaan tiloissa oleville palvelimille. Kaikki ylläpitotyöt tehdään ensisijaisesti etäyhteyksiä käyttämällä.

Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan toimintamallin. Palvelinpäivitysmallilla palveluun sisältyy ympäristöjen säännöllinen päivittäminen. Palvelinylläpitopalveluun sisältyy perustasolla käyttöjärjestelmään sisältyvien palveluiden toiminnan varmistaminen. Ylläpitoa on mahdollista laajentaa kattamaan myös sovelluspalvelimien ja tietokantojen toiminnot. Halutessasi voit palvelinkohtaisesti valita toisen tai molemmat palvelumallit. Tuotamme kaikki ylläpitopalvelumme Suomesta ja kaikki asiantuntijamme puhuvat suomea.

Palvelinpäivityspalvelu

Pidämme huolta järjestelmien tietoturvatasoista ja ajantasaisuuksista. Tietoturvapäivitykset ovat erittäin tärkeitä järjestelmien toimintakunnon varmistamiseksi ja liiketoiminnan turvaamiseksi. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että palvelinohjelmistot ovat ajan tasalla ja että palvelimille asennetuissa käyttöjärjestelmätason palveluissa on kaikki tietoturvapäivitykset asennettuina.

Palvelinylläpito

Palvelinylläpitomme kattaa palvelinpäivityspalvelun lisäksi palvelimella olevan käyttöjärjestelmän ja laitteiston ylläpidon. Ylläpito pyritään aina suorittamaan etäyhteyksien avulla. Palvelinylläpitopalvelumme sisältää ylläpidossa olevien palvelinten toiminnan seurannan ja sen avulla havaittuihin poikkeamiin reagoinnin.  
Palvelinylläpito voidaan laajentaa kattamaan erillissovelluksia tai tietokantoja. Palveluaika on myös laajennettavissa ympärivuorokautiseksi kattamaan kaikki korkean- ja kriittisentason poikkeustilanteet.

Tietokannan ylläpito
Tietokannan ylläpidossa varmistetaan palvelinylläpidon piiriin kuuluvalla palvelimella sijaitsevien tietokantojen toiminta. Tietokantaohjelmistot liitetään osaksi säännöllisissä toimenpiteissä suoritettavia päivityksiä.

Sovellusylläpito
Sovellusylläpidossa palvelinylläpitoon kuuluvan palvelimen käyttöjärjestelmän päälle asennettu sovellus liitetään osaksi ylläpitoa. Sovellus lisätään säännöllisiin toimenpiteisiin sekä hälytys- ja poikkeustilanteiden hallintaan.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Timo ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.