Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tunnistaa ja hallita sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia. Palvelu tarjoaa yksityiskohtaiset raportit havaituista riskeistä ja paljastaa IT:n katvealueet, sekä niissä piilevät haavoittuvuudet, kartoittamalla koko hyökkäyspinta-alan. Palvelun avulla on mahdollista varmistaa asiakkaidemme toiminnan säädösten mukaisuuden.

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelun avulla tiedät tarkasti mitä palveluita yrityksesi verkosta on auki julkiverkkoon päin ja varmistat, että näissä palveluissa ei ole haavoittuvuuksia. Palvelu tunnistaa järjestelmissä piilevät sisäiset ja ulkoiset uhat, tuottaa yksityiskohtaiset raportit havaituista riskeistä ja auttaa näin priorisoimaan tarvittavat toimenpiteet. Tarvittaessa asiantuntijamme ovat käytettävissänne korjausten suunnitteluun ja toteutukseen.

Palvelun avulla on mahdollista tunnistaa ja hallita:

  • Sisäisiä ja ulkoisia palveluihin kohdistuvia uhkia
  • Havaintoihin perustuvia riskejä
  • Toiminnan säädösten mukaisuutta (esim GDPR, PCI)
  • IT-katvealuiden (Shadow IT) havaitsemista koko hyökkäyspinta-alassa
  • Kriittisiin kyberuhkiin reagointia

Palvelupaketit

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu on mahdollista toteuttaa erilaisina palvelupaketteina.

Managed Service

Managed Service on suunnattu yrityksille, jotka tarvitsevat pitkälle automatisoidun haavoittuvuuksien tunnistamispalvelun. Toimittaja huolehtii palvelun toimivuudesta ja toimittaa raportin havaituista haavoittuvuuksista kerran kuukaudessa.

Self Service

Self Service on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat itse hallinnoida haavoittuvuuksien tunnistamispalvelua. Asiakkaille tarjotaan pääsy hallintakonsoliin, jossa on mahdollista konfiguroida ja ajastaa kartoituksia tarpeen mukaan ja tarkastella niiden tuloksia.

Kertaluonteinen tarkastus

Asiakkaan listaamat osoitteistot voidaan tarkastaa kertaluonteisella kartoituksella haavoittuvuuksien osalta. Tarkastuksen tuloksista toimitetaan asiakkaalle raportti.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Markus ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.