Tietoturvan valvonta

Tietoturvan valvonta (SIEM ja SOC)

Tarjoamme kattavat tietoturvapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan busineksesi vaatimat tietoturvaratkaisut käyttöösi. Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojatua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammatilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

  • SOC/SIEM
  • Haavoittuvuuksienhallinta
  • Haittaohjelmatorjunta
  • DDoS mitigointi
  • IDS/IPS
  • Tietoturvapalvelut managed servicenä

Tietoturvapalvelut (managed services)

SOC – tietoturvakeskus tietojen ja -tapahtumien seurantaan
Tietoturvakeskus on keskitetty valvomo, josta hoidetaan yrityksen tietoturvan valvonta, haavoittuvuuksien tunnistus ja tietoturvapoikkeamisen hallinta. Keskittämällä varmistetaan, että havaittuun poikkeamaan pystytään puuttumaan heti, ja korjaamaan haavoittuvuus ennen kuin mitään pahempaa sattuu.

Tietoturvakeskuksen tärkein seurantatyökalu on SIEM-palvelu, joka tallentaa lokitietoa kaikesta yrityksen kyberturvallisuuteen liittyvästä. Se ilmoittaa havaitsemistaan uhkista ja mahdollistaa siten nopean reagoinnin mahdollisiin tietoturvauhkista.

Haavoittuvuuksienhallinta
Haavoittuvuuksienhallinta -palvelun avulla tiedät tarkasti mitä palveluita yrityksesi verkosta on auki julkiverkkoon päin ja varmistat, että näissä palveluissa ei ole haavoittuvuuksia.
Palvelussa tarkistetaan tietyin väliajoin, että verkkoon ei ole päässyt ilmestymään sinne kuulumattomia palveluita.
Haavoittuvuuksienhallinnan palveluun kuuluu myös havaittujen haavoittuvuuksien analysointi ja läpikäynti asiakkaiden kanssa.

Haittaohjelmatorjunta
Haittaohjelmatorjunnan avulla on mahdollista estää haitakkeiden pääsy järjestelmiisi.

DDoS mitigointi
DDoS mitigointi varmistaa palveluidesi saatavuuden palvelunestohyökkäysten ilmetessä. Palvelulla voidaan poistaa havaittu haitallinen liikenne siten, että liiketoimintasi kannalta tärkeät palvelut eivät esty verkossa.

IDS/IPS
Tunkeutumisen havainnointi ja -estopalvelun avulla saat reaaliaikaisesti tiedon mahdollisesti pahantahtoisesta toiminnasta verkossasi ja pystyt reagoimaan niihin nopeasti.

Tietoturvapalvelut palvelimille

Palvelimienne tietoturvaa voidaan parantaa helposti asennettavalla tietoturvaratkaisulla. Toimintavarma tietoturvaratkaisumme on helposti asennettavissa yrityksenne kaikille palvelimille. Tietoturvaohjelmiston ylläpito ja valvonta sisältyvät myös palveluun, joten teidän ei tarvitse itse huolehtia esim. tietoturvasovelluksien päivittämisistä.

Virustorjuntasovelluksen uhkakuvaukset ja virustietokannat päivittyvät automaattisesti, ja me seuraamme päivitysten onnistumista. Lisäksi palveluun sisältyy myös virustorjuntasovelluksen versiopäivitykset.

Virustorjuntapalvelumme ominaisuuksia

  • kevyt ja korkealuokkainen virustorjunta
  • automaattisesti päivittyvät virustietokannat
  • tietoturvapalveluun liittyvä pääkäyttäjätuki
Webinaari: Pilve tietoturva haltuun

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Jari ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Jari Taskinen