Tietokantapalvelut

  Saat kauttamme myös tietokantapalvelut. Valtin asiantuntijoilla on pitkä kokemus tietokantojen tietoturvallisesta ylläpidosta ja palvelemme asiakkaitamme Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL ja MySQL -tietokantoihin liittyvissä töissä. Autamme hätätilanteissa ja toimitamme DBA:t pitkäkestoisempiin projekteihin.

  Turvaa yrityksenne kriittinen data tietokantapalveluilla

  Tietokantapalvelut mahdollistavat yrityksen kriittisen tiedon turvaamisen muuttuvassa maailmassa. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla uusista tietokantapalveluista ja kehitämme asiakkaidemme tietokantapalveluita ammattitaidolla ja intohimolla. Osaamisemme kattaa kaikki yleisimmät tietokannat, kuten Oracle, SQL Server, MySQL ja MariaDB, PostgreSQL ja DB2 LUW.

  Ota yhteyttä

  Tietokantapalvelut ja tietoturva

  Tarjoamme tehokkaat ja alan parhaat ratkaisut sekä kohdennetun ja asiantuntevan palvelun kriittisten tietokantojenne turvaksi. Järjestelmät tuottavat automaattisesti myös nk. Compliance -raportoinnin.

  Selvitämme tilanteenne, implementoimme tarvittavat ratkaisut ja ylläpidämme niitä. Halutessanne operoimme ratkaisua puolestanne, jolloin myös Separation of Duties – vaatimus täyttyy.

  Palvelinalustat

  Nykyisissä tietokannoissa on paljon erilaisia palvelinkohtaisia optimointeja ja myös tietokantojen lisensointi ohjaa ratkaisuja tiettyyn suuntaan.

  Arvioimme nykyisten tietokantojenne tilanteen ja suunnittellemme tietoturvallisen alan johtavia teknologioita hyödyntävän tietokantamallin yrityksellenne. Hyvin suunniteltu palvelinmalli on myös kustannussäästö, kun investoinnista saa täyden hyödyn irti.

  Tietokantojen ylläpito

  Tietokantojen ylläpitopalvelumme pitää tietokantasi käynnissä ja hyvässä kunnossa – oli sitten käytössänne yksi tai useampi tietokantapalvelu.

  Voit siirtää meille kokonaisvastuun tietokantojenne ylläpidosta tai ottaa meidät tukemaan omia osaajiasi hätätilanteiden, sairastapausten, henkilövaihdosten ja lomien ajalle.

  Haluatko kuulla lisää?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Taklasimme tietoturvamyyttejä yhdessä F-Securen kanssa

  Ota Valtin vinkit talteen tietoturvallisen yritystoiminnan tueksi

  Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

  Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

   

  ”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

  Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissa  Kurkkivatko puoliso tai lapset niskan takana? Pidätkö etäpalaveria ikkuna auki? Milloin koneesi on viimeksi vaatinut tietoturvapäivityksen?

  Kotoa työskentely voi nostaa esiin sellaisia haavoittuvuuksia pienenkin yrityksen tietoturvassa, jotka jäävät toimisto-oloissa puurtaessa huomiotta. Lue yleisimmistä kompastuskivistä liittyen etätyön tietoturvaan ja taklaa ne yhdessä kanssamme.

  Tietoturvallisen etätyön kompastuskivet  Koronaepidemian myötä on tullut paljon lisäkuormaa työntekijöiden kotiin siirtymisen vuoksi. Etätyöskentelyn mahdollistaminen olisi varmasti jokaisen yrityksen pitänyt ottaa huomioon suunnitelmissaan jo aikaisemmin. Onneksi olemme Valtilla tehneet tätä asiantuntijatyötä etätyöskentelyn osalta pitkään. Meille on tärkeää liikkuvien laitteenkäyttäjien tukeminen niin, että käyttäjällä on helppokäyttöinen, mutta tietoturvallinen työympäristö ihan missä hän kulkeekaan. Nyt kerromme, millä eväin se mahdollistetaan.

  Korona laittoi meidät etätöihin – näin pidät laitteet tietoturvallisesti toimintakykyisinä  Elämme poikkeuksellista kevättä. Osana koronaviruspandemian torjuntaa kaikki julkisen sektorin tietotyöläiset on määrätty etätöihin, ja suuri osa yrityksiä on tehnyt samoin. Digiyhteiskunta tai ei, on yritysten välillä ilmennyt isoja eroja siinä, kuinka kivuttomasti äkilliseen laajaan etätyöhön siirtyminen on onnistunut. Kotitoimistolla on helppo huokailla, kun kirjoituskoneaikana taloon tullut talouspäällikkö ei osaa kolmenkaan viikon jälkeen mykistää mikkiä Teamsissä. Työtehoa suurempi haaste muhii kuitenkin pinnan alla. Kotoa työskentely voi nostaa sellaisia haavoittuvuuksia esiin yrityksen tietoturvassa, joka jää toimistolla puurtaessa huomiotta. Etenkin jos yrityksen kyberturvallisuusinfraa on totuttu lähestymään toimistoympäristöstä käsin, voi sataprosenttisesti etätyöhön siirtynyt työyhteisö olla isojen haasteiden edessä. Koska Valtin Jari Taskisella on pitkä kokemus kyberturva-aukkojen tilkitsemisestä, pyysimme häntä kertomaan yleisistä kotitoimiston riskeistä ja niiden välttämisestä.

  Mitä jokaisen tulisi tietää tietoturvasta (etenkin poikkeusoloissa)

   

  Identiteetin- ja pääsynhallinta on kustannustehokas renki – tiesitkö, että myös isännän voi ulkoistaa?

   

  ”Paras digitaalinen työntekijäkokemus lähtee yleensä siitä, että sulla on automatisoitu järjestelmä, joka luo sinne kaikki tilit oikeuksilla kaikkiin järjestelmiin – heti ensimmäisestä päivästä eteenpäin.”

  Turvallinen pääsy yrityksen järjestelmiin – työskentelypaikasta riippumatta  Uutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

  Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?