Häiriöpalautuminen

Häiriöpalautuminen (DRaaS)

Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistava häiriöpalautuminen (DRaaS) suojaa kriittiset prosessinne aktiivisesti käytössä olevan konesalin ulkopuolelle. Ensimmäistä kertaa liiketoiminta määrittelee kriittisten sovellustensa jatkuvuuden, ei laitetoimittaja.

Liiketoiminnan jatkuvuuden vaarantumisen yleisimpiä syitä ovat järjestelmä- ja ohjelmistovirheet. Nykyaikaisen liiketoiminta IT:n rakentuessa poikkeuksetta monimutkaisesta, toisiinsa sidottujen ja lomittuneiden sovellusten ja järjestelmien verkosta on tuon kokonaisuuden suojaaminen perinteisillä varmistusmenetelmillä mahdotonta.

DRaaS-palvelumme mahdollistaa sovellus- ja prosessikokonaisuuksien ylös nostamisen vain muutamien sekuntien päähän katastrofihetkestä (RPO) ja käynnistämisen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti (RTO) aina sieltä missä käytettävyys on paras. Tavoitteena on, että häiriötilanteessa menetetään mahdollisimman vähän dataa, liiketoiminnan taloudelliset menetykset minimoidaan ja toiminta voi jatkua lähes keskeytyksettä.

Jatkuvuutta liiketoiminnan ehdoilla

Häiriöpalautuminen palveluna on helposti käyttöönotettavissa. Palvelu tukee VMware ja HyperV-ympäristöjä sekä Azure- ja AWS -julkipilviä ja on haluttaessa täysin asiakkaan kontrolloitavissa. Palvelu on vapaasti skaalattavissa, eli voitte suojata ja priorisoida sovelluksianne ja prosessejanne täysin liiketoimintanne ehdoilla.

Lue lisää blogista: Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen – rahantekokone vai kustannus?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Toni ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.