Jatkuvuuspalvelut

Yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen on toimintamme ydin. Liiketoiminnalle kriittisten järjestelmien lyhyistäkin katkoista voi olla merkittävää haittaa esimerkiksi asiakkaiden luottamuksen menetyksenä, henkilöstön tehokkuuden romahtamisena tai suorina kaupallisten mahdollisuuksien hukkaamisena. Tehoton pääsynhallinta syö organisaation tietoturvaa ja turhauttaa samalla käyttäjät.

Valtin jatkuvuuspalvelut ovat osa yritysten riskienhallintaa turvaten palveluiden ja käyttäjätietojen toimivuuden sekä palautumisen mahdollisissa häiriötilanteissa.

Tietoturvapalvelut

Ennakoi tietoturvauhat, suojaudu ja varmista, että apunasi on mustan vyön ammatilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi

Lue lisää

Identiteetin- ja pääsynhallinta

Paketoi laitteet ja IT:n käyttäjätiedot helposti hallittavaan pakettiin. Ajan tasalla oleva, yhdestä paikasta tehty, keskitetty hallinta ei jätä inhimillisiä tietoturva-aukkoja.

Lue lisää

Varmistuspalvelut

Suojaa liiketoimintakriittinen tieto luotettavasti. Datan varmuuskopiointi turvaa toimintasi.

Lue lisää

Valvontapalvelut

Valvontapalveluiden avulla liiketoiminnan kannalta kriittiset palvelut ja laitteet ovat jatkuvan seurannan kohteena.

Lue lisää

Häiriöpalautuminen

Palaudu it-häiriöstä nopeasti ja suojaa sovellukset ja it-prosessit säilyttäen liiketoimintasi toimintakyky.

Lue lisää

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
myynti@valtti.com
puh. 010 397 8000

Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Poikkeus vahvistaa jatkuvuuden – Liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelma turvaa yrityksesi yllättävissä tilanteissaDigitalisuuteen perustuvan liiketoiminnan uhat ovat moninaisia ja pahimmillaan organisaation toimintaa vakavasti häiritseviä. Palvelunestohyökkäys, pilvipalvelun toimintahäiriöstä johtuva datan menetys tai äkillisesti käyttökelvottomaksi käynyt projektinhallintasovellus voi aiheuttaa yritykselle hetkessä valtavat tappiot. Mitä kauemmin ongelma jatkuu, sitä pahempi on isku välittömälle liiketoiminnan kasvulle. Pahimmassa tapauksessa välilliset seuraukset, kuten vaikutukset yrityksen maineeseen, näkyvät tappioina liikevaihdossa vielä IT-toimintojen korjaamisen jälkeen.

Onneksi IT:n jatkuvuussuunnitelman on mahdollista toimia liiketoiminnan jatkuvuuden tukena, kun potentiaaliset uhat on kartoitettu jo ennen kuin palvelut ovat alhaalla tai elintärkeä asiakasdata bittiavaruudessa. Valtin ratkaisuarkkitehti Niko Mourujärvi kertoo, kuinka organisaation valmiutta reagoida poikkeustilanteissa voi parantaa – ja miksi häiriöpalautumiseen eli DRaaS-toimintoihin panostaminen kannattaa.

Pikaista toipumista! Organisaation jatkuvuussuunnitelma turvaa toiminnan hädänkin hetkellä

VMware Workspace ONE tarjoaa yrityksille ja käyttäjille monipuoliset, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan. Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Lisäksi sen elinkaarenhallintapalvelu integroituu saumattomasti OKTA:n ja Azure AD:n kanssa sekä auttaa säästämään IT:n resursseja. Ota hyödyt irti työpaikallasi Workspace ONE:n avulla ja katso neljä erilaista videotamme liittyen Workspace ONE:en. 

[4 x VIDEO] Näin saat hyödyt irti Workspace ONE:sta työpaikalla – käsittelyssä Apple DEP & VPP, macOS, Android for Enterprise ja Office 365

Käyttöoikeuksien automatisointi varmistaa, että uudella työntekijällä on kaikki tarvittavat sovellukset käyttövalmiina heti ensimmäisenä aamuna. Jos näin ei ole, vievät monet erilaiset järjestelmät ja niiden hallinta huomattavasti työtä ja ylimääräistä aikaa, joista voi aiheutua monenlaisia virheitä. Lisäksi tietoturvan taso nousee, kun käyttöoikeuksien automatisointi otetaan käyttöön. 

HR-as-a-Master automatisoi järjestelmien ja käyttöoikeuksien hallintaa


Harva tulee ajatelleeksi identiteetin- ja pääsynhallintaa (IAM), ja miksi pitäisikään. Uudessa tehtävässä aloittava työntekijä odottaa, että laitteet, tunnukset ja muu tarvittava on kunnossa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Vastaavasti työtehtävien muuttuessa tai työsuhteen päättyessä oikeuksien tulisi vastata uuteen tilanteeseen jouhevasti. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Positiivinen työntekijäkokemus syntyy HR:n ja IT:n yhteispelinä

Dell Tech Forum järjestettiin 24.10. Helsingissä. Antoisa päivä antoi uusia ideoita ja ajatuksia it:n tuomasta muutoksesta ja mahdollisuuksista. Matkaan tarttui myös palkinto, josta olemme erityisen ylpeitä!

Uutta: Olemme vuoden 2019 Palvelutarjoaja!

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

Pilvestä on tullut varsin lyhyessä ajassa modernin yritys-IT:n vetojuhta: RightScalen tuoreimman The State of the Cloud tutkimuksen mukaan jo 96 % yrityksistä on kokonaan tai osittain pilvessä. Mutta mitä yritysten tulisi tietää aiheesta juuri nyt?

Nostimme listalle 4 pilvitrendiä, jotka tulisi nostaa agendalle jokaisessa yrityksessä, jossa IT-infran ja pilviympäristöjen suunnittelu ja kustannustenhallinta ovat ajankohtaisia.

Pilven tila 2018 – nämä 4 trendiä suomalaisyritysten tulee tietää juuri nyt

Digiajan työläisen arki on pahimmillaan varsinainen yhteensopimattomien ratkaisujen viidakko.

Ankea työntekijäkokemus, kankea digitalisaatio – näin huono digitaalinen käyttökokemus syö yritysten tulosta

Serveri sanoi poks ja pilvi petti. Kaikki meni. Odota vain, sinä olet seuraava!

Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen kuulostaa monen korvaan ihan hätävarjelun liioittelulta: maailmanlopun IT-katastrofien ennaltaehkäisemiseltä ja kaikkeen pahimpaan varautumiselta. Siitä puhutaan usein pelotellen.

Eikä siinä mitään väärää ole: bisneskriittisten järjestelmien suojaamatta jättäminen on oikeasti iso riski, jos yrityksen bisnes riippuu digitaalisesti tallennetuista tiedoista ja verkkoyhteyksien toimivuudesta. Käyttökatkojen jälki voi olla todella rumaa ja todelliset kustannukset valtavat, kuten Antti Kivalon laskelmista käy ilmi .

Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen – rahantekokone vai kustannus?