Valtti Fokus — IT-palvelut PK-yrityksille

  Mikä on Valtti Fokus?

  Valtti Fokuksen IT -palvelukokonaisuus on helppo ja hallittava tapa hankkia pk-yrityksen tietotekniset kokonaispalvelut. Palvelumme on tuotteistettu alan johtavia teknologioita hyödyntäen toimialariippumattomiksi ja tietoturvallisiksi. Palvelun ytimessä on kiitetty käyttäjätuki, jonka lisäksi yritykselle valitaan sopivimmat IT-palvelut kattavasta palveluvalikoimastamme.

  Selvitä yrityksenne IT-palveluiden tarve

  Lähituki-käyttäjätuki

  Valtti Fokus tarjoaa helposti hallittavat IT-palvelut:

  Pilvipalvelut

  Valtti Fokuksen tarjoamat pilvipalvelut mahdollistavat kaikki palvelut kätevästi yhteen niputettuna – asiakkaan tarpeiden mukaan mitoitettuna.

  Microsoft 365

  Microsoftin tuoteperheen modernit työn tuottavuustyökalut käyttöön hallitusti Valtti Fokuksen asiantuntijoiden tuella.

  Tietoturva

  Suojaa liiketoimintasi helposti ja luotettavasti sekä hallitse tietoturvauhkia ja -haavoittuvuuksia ennakoidusti asiantuntijoidemme avulla.

  Toimistopalvelut

  Tehokkaan tietotyön mahdollistavat testatut verkkoratkaisut, toimivat laitteet ja skaalautuva verkkopalveluiden alustapalvelu.

  Käyttäjien
  tukipalvelut

  Nopea ratkaisu IT-haasteissa säästää työaikaa. Tarjoamme itsepalvelutyökaluja & loppukäyttäjille tarjottavaa etä- ja lähitukea.

  IT-kumppani vapauttaa aikaa — lue asiakkaidemme kokemuksia!

  Referenssi: Makron Oy

  Teollisuusalan kokonaistoimittaja on kasvanut yhdessä luotettavan ja osaavan IT-kumppanin kanssa.

  Lue referenssi

  Referenssi: KOKO Lahti Oy

  Kokonaisvaltainen IT-kumppani varmistaa KOKO Lahden monipuolisten tapahtumien sujuvuuden toimimisen.

  Lue referenssi

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.


  myynti@valtti.com

  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  Tutustu asiantuntijasisältöihimme

  Miksi pk-yrityksiä kohdellaan it-palveluissa kuin kuluttajaa?

  IT-ympäristön kustannustehokas ylläpito ja kehittäminen muuttuvassa maailmassa  Microsoftin pilvituotteet ovat jatkuvassa kehityksessä. Muutosten myötä Microsoft korvasi keväällä 2020 osan vanhoista Microsoft ja Office 365 -tuotenimistä ja siirtyy käyttämään Microsoft 365 -brändiä. Esittelemme tässä artikkelissa Microsoft Business Basic -paketin, joka on oiva valinta jokaisen pk-yrittäjän tarpeisiin.

  Huoleton Microsoft Business Basic pk-yrityksen tarpeisiin  Kurkkivatko puoliso tai lapset niskan takana? Pidätkö etäpalaveria ikkuna auki? Milloin koneesi on viimeksi vaatinut tietoturvapäivityksen?

  Kotoa työskentely voi nostaa esiin sellaisia haavoittuvuuksia pienenkin yrityksen tietoturvassa, jotka jäävät toimisto-oloissa puurtaessa huomiotta. Lue yleisimmistä kompastuskivistä liittyen etätyön tietoturvaan ja taklaa ne yhdessä kanssamme.

  Tietoturvallisen etätyön kompastuskivet  Elämme poikkeuksellista kevättä. Osana koronaviruspandemian torjuntaa kaikki julkisen sektorin tietotyöläiset on määrätty etätöihin, ja suuri osa yrityksiä on tehnyt samoin. Digiyhteiskunta tai ei, on yritysten välillä ilmennyt isoja eroja siinä, kuinka kivuttomasti äkilliseen laajaan etätyöhön siirtyminen on onnistunut. Kotitoimistolla on helppo huokailla, kun kirjoituskoneaikana taloon tullut talouspäällikkö ei osaa kolmenkaan viikon jälkeen mykistää mikkiä Teamsissä. Työtehoa suurempi haaste muhii kuitenkin pinnan alla. Kotoa työskentely voi nostaa sellaisia haavoittuvuuksia esiin yrityksen tietoturvassa, joka jää toimistolla puurtaessa huomiotta. Etenkin jos yrityksen kyberturvallisuusinfraa on totuttu lähestymään toimistoympäristöstä käsin, voi sataprosenttisesti etätyöhön siirtynyt työyhteisö olla isojen haasteiden edessä. Koska Valtin Jari Taskisella on pitkä kokemus kyberturva-aukkojen tilkitsemisestä, pyysimme häntä kertomaan yleisistä kotitoimiston riskeistä ja niiden välttämisestä.

  Mitä jokaisen tulisi tietää tietoturvasta (etenkin poikkeusoloissa)  Tässä blogissa käymme tiiviisti läpi Microsoftin yrityskäyttöön tarkoitetut pilvipohjaiset tuotteet, niiden väliset erot sekä miten pysyt turvassa pilvessä jokapäiväisessä työskentelyssä. Kaikki ratkaisut tukevat etätyöskentelyä ja tehostavat viestintää asiakkaille sekä tiimien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

  Microsoft muutti juuri osan lisenssien nimiä, ja tästä kirjoituksesta löydätkin nyt pakettivertailun lisäksi päivitetyt nimet kootusti. Uudet nimet astuvat voimaan 21.4.2020. 

  Office 365 vs. Microsoft 365 – vertailimme palveluja

  Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

  Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

  Pienen ja keskisuuren yrityksen it-johtaja on yksinäinen susi, joka kantaa harteillaan niin yrityssalaisuuksien, työn päivittäisen sujuvuuden kuin liiketoiminnan kehittämisenkin taakkoja. It-maailman kehittyminen on jokaiselle yritykselle sekä uhka että mahdollisuus: uhka, jos putoaa kehityksen kärryiltä ja suuri mahdollisuus, mikäli yritys onnistuu valjastamaan it:n liiketoimintansa kehityksensä ajuriksi. Siksi it-palveluiden ulkoistaminen osaaviin käsiin on bisneksen kannalta älykäs ratkaisu.

  Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palveluna  Uutiset tietomurroista ovat arkipäivää, ja suurimpiin toimijoihin, kuten pankkeihin, verottajaan ja sairaaloihin, kohdistuu jatkuvasti tietomurtoyrityksiä. Vuoden 2019 alkupuolella on uutisoitu mm. kaikkien bulgarialaisten verotietojen varastamisesta sekä yhdysvaltalaispankki Capital Oneen kohdistuneesta tietomurrosta, jossa yli sadan miljoonan ihmisen luottokorttihakemukset varastettiin.

  Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?  Tietotekniikan kuuluisi tukea ja edistää liiketoimintaa, mutta monessa yrityksessä näin ei ole. Niissä ilmaantuu jatkuvasti yllättäviä it-ongelmia, joihin kyetään reagoimaan vasta siinä vaiheessa, kun haasteilla on jo suoraa vaikutusta liiketoimintaan. Jos liiketoimintakriittinen järjestelmä pätkii, työt seisovat, työntekijöiden viihtyvyys ja motivaatio kärsivät. Seuraavana iskeekin haittaohjelma. Ei ihme, että ajoittain teknologia ahdistaa, ärsyttää ja suututtaa.

  ”Tämä on tilanne liian monessa pk-yrityksessä. Niissä ei ole omaa it-osastoa, vaan tietotekniikkaan liittyvät asiat on esimerkiksi annettu muutaman ihmisen sivuprojektina hoidettavaksi. He joutuvat sitten omin voimin painimaan päivästä toiseen vaihtelevien ongelmien kanssa”, it-palvelutalo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen kertoo.

  It-mörkö väijyy – kesytä se ulkoistuksella


  Selvitä yrityksenne IT-palveluiden tarve — tee tarve- ja kuntokartoitus

  powered by Typeform